Akkumulátoros Pántológép

Battery strapping banding tool TES PP PET 12-16mm cheapAkkumulátoros pántológép

A polietilén (PET) és (polipropilén) PP pántszalagokhoz használt minőségi, mégis megfizethető akkumulátoros pántológépek széles választékát kínáljuk. Mindenféle mérethez használható, 10 mm és 19 mm között. Az akkumulátoros pántológépek ISO és egyéb szükséges tanúsítványokkal is rendelkeznek. Az akkumulátoros pántológépek ára ezer euró és néhány további ezer euró között mozog. Az akkumulátoros pántológépek ára néhány tényezőtől függ, az egyik, hogy mennyire erős a pántológép, a másik ok pedig az, hogy az akkumulátorrögzítő eszköz automata vagy nem, mivel a teljesen automata pántológépek drágábbak, mint a félautomata pántológépek. Az utolsó meghatározó tényező az, hogy milyen széles pántszalagokat képes kezelni a pántológép.

Minden akkumulátoros pántológéphez 12 hónapos garancia tartozik, bár ez a szolgáltatás kizárólag Németország, Ausztria és Svájc területére vonatkozik. Ingyenes szállítást biztosítunk Németországban, Ausztriában és Svájcban. A Németországban, Ausztriában és Svájcban elérhető legjobb árakat kínáljuk. Csak Németországban, Ausztriában és Svájcban értékesítünk.

Battery strapping banding tool BW 01 high qualityAkkumulátorral működő műanyag pántológép

Az alábbi bekezdésekben válaszolunk azokra a kérdésekre, hogy miért van szükség akkumulátoros pántológépre, milyen árkategóriájú akkumulátoros pántológépet érdemes választani, hogyan gyorsítja a pántológép a gyártási folyamatot és milyen előnyei vannak az akkumulátoros pántológépnek.

Miért van szükség akkumulátoros pántológépre?

Az új akkumulátoros pántológépek kiváló beruházást jelentenek mindenkinek, aki gyártással, szállítással és logisztikával foglalkozik, továbbá bárki másnak, aki pántszalagot használ. Az új akkumulátoros csomagológép megvásárlásának számos előnye van, ezek közül az egyik legfontosabb az, hogy a felhasználó testreszabhatja a csomagolási módjainak megfelelő beállításokat. Ezenkívül az új generációs akkumulátoros pántológépek rendkívül tartós és minden külső tényezőnek ellenálló anyagból készülnek, ami még hosszabb élettartamot biztosít az eszköznek. Nagyon ergonomikusak, így a kezelést egyszerűvé teszik. Az új és továbbfejlesztett akkumulátoros csomagológép másik előnye a kiemelkedő teljesítmény. Akár 4000 N-es csomagolóerővel büszkélkedhet. Ez lehetővé teszi a nehéz és instabil termékek csomagolását is.

Battery strapping banding tool TES PP PET 12-16mm saleAkkumulátoros pántológép ára

Az akkumulátoros pántológép ára több tényezőtől függ, azonban a befektetés időbeli megtérülésére néhány hónapon belül számíthatunk, ha figyelembe vesszük a megtakarított időt, a csomagolás előállításának növekedését és a pánthüvelyek költségeinek megtakarítását. Az akkumulátoros pántológépek ára ezer euró és néhány további ezer euró között mozog. Az ár attól függ, hogy a gép teljesen automata (automata feszítés, súrlódásos hegesztés és vágás) vagy félautomata. Egy másik kulcsfontosságú tényező az, hogy milyen erős a gép és mekkora a használható pántszalag szélessége.

Hogyan működik az akkumulátoros pántológép?

Messersi MB620 battery hand tool 12-16mm (1/2" to 5/8") banding tool for PET and PP strap w/ Battery & ChargerAz akkumulátoros pántológépek alkalmasak műanyag PP vagy PET pántszalagokhoz. A pántolási folyamat a bekapcsológomb megnyomásával indul, a gép megkezdi a működést, és a kívánt szintre feszíti a pántszalagot. Az akkumulátoros pántológépek kétféle típusával találkozhatunk: a félautomata akkumulátoros pántológéppel és az automata akkumulátoros pántológéppel. A legtöbb nálunk kapható akkumulátoros kézi eszköz automata, ami azt jelenti, hogy az akkumulátoros pántológép automatikusan feszíti, súrlódásosan hegeszti és vágja a műanyag PP vagy PET pántszalagokat. Az akkumulátoros pántológépek rendkívül gazdaságosak, és a csomagolási időt több mint a negyedére csökkentik. Az akkumulátoros pántológépeket egy kiváló minőségű lítium-ion akkumulátor táplálja, amely hosszú élettartamú, ugyanakkor újratölthető. Az általunk forgalmazott akkumulátoros pántológépek egyetlen töltéssel 200 vagy több pántszalagot képesek feszíteni, súrlódásosan hegeszteni és vágni.

Milyen előnyei vannak az akkumulátoros pántológépnek?

Az akkumulátoros pántológépek előnyei számtalanok. Elsőrangú minőségű csomagolást biztosítanak, rendkívül gazdaságosak, hatékonyak, megfizethetőek, ergonomikusak és nagyon könnyen használhatóak. Ez csak néhány jellemző, amelyekkel az új generációs akkumulátoros pántológépek rendelkeznek. Hatékonyan csökkentik a csomagolás költségeit, és ezzel egyidejűleg segítenek időt megtakarítani, ami egyébként megduplázódna a kézzel történő csomagolás során. Sok évig lesz lehetőséged használni az új akkumulátoros gépet, mivel működés közben megtartja az energiáját és teljesítményét. A vásárlással kapcsolatos további információkért vagy tanácsért lépj velünk kapcsolatba. Segítünk megtalálni az igényeidnek legmegfelelőbb megoldást.

Akkumulátoros pántológépek szervizelése

Magasan képzett szerviz munkatársaink rendelkeznek a karbantartáshoz és javításhoz szükséges összes szükséges szerszámmal és alkatrésszel, ezért általában az akkumulátoros pántológép javítását egy vagy két héten belül elvégezzük. Ha a gép leesik, vagy bármely más probléma lép fel, lépj velünk kapcsolatba, és elküldjük üzenetben a címet, ahová a sérült akkumulátoros pántológépet el kell küldeni.

Akkumulátoros műanyag pántológépek a nagy teherbírású pántolásokhoz

TES Plus 16-19mm (5/8" to 6/8") battery strapping tool for PET and PP strap

Az akkumulátoros pántológépeink között megtalálhatók a speciálisan nagy teherbírású pántoláshoz készült akkumulátoros műanyag pántológépek. Ezek a pántológépek nagy feszítőerővel rendelkeznek. Kifejezetten nagyon nehéz és rendkívül instabil rakományok csomagolására lettek tervezve. 4000 N-ig terjedő hatalmas feszítőerővel vannak ellátva, és automatikusan végzik a maximum 19 mm szélességű műanyag PP vagy PET pántszalagok feszítését, súrlódásos hegesztését és vágását.

Bár az akkumulátoros csomagológép viszonylag biztonságos, a felhasználónak be kell tartania néhány biztonsági óvintézkedést. Az eszközt megfelelően képzett személyek használhatják. Ha az akkumulátoros pántológépeket képzetlen személyzet használja, vagy gondatlanul használják, akkor a pántolás minősége csökkenhet, ami a pántszalag szakadásához, a csomag károsodásához és rosszabb esetben sérülésekhez is vezethet. A felhasználó feladata, hogy ellenőrizze az eszköz által csatlakoztatott pánthüvelyek illeszkedését. Soha ne mozgass helytelen pánthüvelyekkel ellátott csomagokat, és soha ne használd a pántszalagokat áruk húzásához vagy emeléséhez, mivel nem erre a célra tervezték őket, így nem alkalmasak az ilyen műveletekhez. Győződj meg róla, hogy a pántolási folyamat alatt biztonságos helyen állsz, és használj megfelelő minőségű, szélességű, vastagságú és szakítószilárdságú pántszalagot, amely megfelel az adott csomaghoz.

Csak felvetted ezt a terméket a kosárba: