Elektromos pántológépek

Megfizethető árú, kiváló minőségű elektromos pántológép széles választékát kínáljuk pántoláshoz Polietilén (PET) és polipropilén (PP) pántokhoz. Az Elektromos pántológépek mindenféle pántmérethez használhatók 9 mm-től 19 mm-ig. Az Elektromos pántológépek CE, ISO és egyéb szükséges tanúsítványokkal rendelkeznek. Az Elektromos pántológép ára ezer eurótól néhány plusz ezer euróig terjed. Az akkumulátoros pántológépek ára több tényezőtől függ, az egyik tényező az, hogy milyen erős a pántológép, a másik tényező az, hogy az akkumulátoros pántológép automatizált-e vagy sem. A teljesen automatizált pántológépek drágábbak, mint a félautomatizált pántológépek, az utolsó meghatározó tényező pedig az, hogy milyen széles pántokat tud hegeszteni a pántológéppel.

Miért érdemes beruházni elektromos pántológép:

 • legalább négyszeresére növelje a csomagolási sebességet a kézi pántoláshoz képest
 • alacsonyabb anyagköltség – az elektromos pántológép nem használnak kapcsokat és tömítéseket
 • munkavállalóbarát – könnyen használható és könnyű – Az elektromos pántológép egy kézzel is használható

Minden elektromos pántológép garanciális és Európában szervizelt. Az Magyarország összes díjmentes szállítást biztosítunk. Az Magyarország piacán bárhol elérhető legjobb árakat kínáljuk.

 • Battery for battery strapping tool GT-ONE SP3 14,4V 4,0 Ah LI-IO

  169
 • JET akkumulátoros kézi pántoló gép 12-16 mm-es PET/PP szíjhoz + Akkumulátortöltő

  695
 • TES 12-16 mm akkumulátoros kézi pántológép PET pántszalaghoz 2 akkumulátorral és töltővel

  995
 • Akkumulátoros pántológép NEO 9-16mm PET/PP

  1,199
 • TES Plus Akkumulátoros kézi pántológép 16-19 mm-es PET/PP pántszalaghoz 2 akkumulátorral és töltővel

  1,299
 • NEO Plus 16-19mm (5/8″-6/8″) Battery Strapping Tool PET/PP strap incl. 2 Batteries & Charger

  1,495
 • GT SMART 9-16mm akkus pántológép PET/PP pántokhoz, töltővel

  1,699
 • TITAN elektromos pántológép 10-16 mm PET/PP szíjhoz + akkumulátor + töltő

  1,799
 • Messersi MB620 Akkumulátoros kézi pántológép 12-16 mm-es PET/PP pántszalaghoz akkumulátorral és töltővel

  1,920
 • GT ONE Akkumulátoros kézi pántológép 10-16 mm-es PET/PP pántszalaghoz akkumulátorral és töltővel

  1,939
 • TITAN PLUS elektromos pántológép PET/PP 13-19mm

  1,999
 • MB820 Akkumulátoros kézi pántológép 16-19 mm-es PET/PP pántszalaghoz akkumulátorral és töltővel

  2,095
 • Battery strapping tool for 16-40mm textile/composite strap ITI 71 – 2x Battery & Charger

  2,439
 • GT-XTREME Automatikus akkus pántológép 16-19mm PET/PP akkumulátorral és töltővel

  2,495
 • Signode BXT3 9-19mm elektromos pántológép

  2,6492,859
 • ELECTRA™ M SERIES battery powered Tensioner and Sealer for Steel Strapping

  4,890

Battery strapping tool TITAN newAkkumulátoros műanyag kézi pántológép

Az alábbi részekben választ adunk kérdéseire, hogy miért van szüksége elektromos pántológépre, milyen árkategóriában van az elektromos pántológép, hogyan segíti az elektromos pántológép a termelékenység növelését, hogyan működik az akkumulátoros heveder, és milyen előnyei vannak az elektromos pántológépnek. egy akkumulátor-pántoló szerszám.

Miért van szüksége elektromos pántológép?

Az új akkumulátoros pántolószerszám kiváló befektetés mindazoknak, akik gyártásban, szállításban, logisztikában vesznek részt, és bárkinek, aki bármilyen hevederes csomagolást végez. Az új elektromos pántológép vásárlása számos előnnyel jár, ezek egyike, hogy a felhasználó az elektromos pántológépet tetszőleges beállításra szabhatja, amely megfelel a csomagolási módjainak. Az akkumulátoros pántoló szerszám függőleges és vízszintes csomagoláshoz használható, és raklapokat, dobozokat, fát, rudakat és sok más tárgyat is felcsatolhat vele. Emellett az elektromos pántológépek új generációja rendkívül tartós és minden külső tényezőnek ellenálló anyagokból készül, így a szerszám még hosszabb élettartamot biztosít. Az Elektromos pántológépek ergonomikus kialakításúak, ami nagyon egyszerűvé teszi a kezelést. Az akkumulátorcsomagoló szerszám másik előnye a kiemelkedő feszítőereje. Akár 5000 N tömörítőerővel rendelkező akkumulátoros hevederszerszámokat forgalmazunk. Ez lehetővé teszi nagyon nagy, nehéz és instabil termékek csomagolását.

GT ONE 10-16mm (3/8″ to 5/8″) battery banding strapping tool for PET and PP strap w/ Battery & ChargerAkkumulátor rögzítő eszköz ára

Az akkumulátoros hevederszerszám ára több tényezőtől függ, azonban hónapokon belül megtérülhet a befektetés, ha figyelembe vesszük a használatával megspórolt időt. Az akkumulátorszíjazás a termékek csomagolásának sebességét is növeli, és közvetlen megtakarítást jelez a klipek költségén, mivel nincs rájuk szükség. Az elektromos pántológép ára ezer eurótól néhány ezer euróig terjed. Az ár attól függ, hogy a gép teljesen automatizált (automatikus feszítés, dörzshegesztés és vágás) vagy félautomata. Szintén egy másik kulcsfontosságú tényező az is, hogy milyen erős a gép, és mekkora a heveder szélessége, amelyet képes lezárni.

Hogyan működik az akkumulátor rögzítő eszköze?

Messersi MB620 battery hand tool 12-16mm (1/2" to 5/8") banding tool for PET and PP strap w/ Battery & ChargerAz Elektromos pántológép alkalmas műanyag PP vagy PET hevederekhez. A pántolási folyamat a bekapcsológomb megnyomásával kezdődik, a szerszám elindul, és elkezdi megfeszíteni a szíjat a kívánt szintre. Az Elektromos pántológép két típusban kapható, van a félautomata akkumulátorfeszítő és az automata akkumulátorfeszítő. Az általunk forgalmazott akkumulátoros hevederes kéziszerszámok többsége automata, ez azt jelenti, hogy az elektromos pántológép automatikusan elvégzi a feszítést, dörzshegesztést, valamint a műanyag PP vagy PET heveder elvágását. Az akkumulátorszalagos szerszámok rendkívül gazdaságosak, és több mint 4-szeresére csökkentik a csomagolási időt. Az Elektromos pántológépek minőségi lítium-ion akkumulátorral működnek, amely hosszú élettartamú, ugyanakkor újratöltést tesz lehetővé. Az általunk forgalmazott akkumulátoros hevedergépek 200 vagy több heveder megfeszítésére, dörzshegesztésére és vágására is képesek egyetlen feltöltéssel.

Milyen előnyei vannak az akkumulátor rögzítő eszközének?

Az elektromos pántológép előnyei felmérhetetlenek. Prémium minőségű csomagolást biztosítanak, gazdaságosak, erősek, megfizethetőek, ergonomikusak és nagyon könnyen használhatóak. Ez csak néhány jellemző tulajdonság, amely leírja az akkumulátoros hevederszerszámok új generációját. Az elektromos pántolószerszámok hatékonyan csökkentik a csomagolás költségeit, ugyanakkor időt takarítanak meg, ami egyébként megháromszorozódna kézi csomagolás esetén. Sok évig használhatja majd az új akkumulátorcsomagot, mivel működés közben is megőrzi erejét és teljesítményét. A vásárlással kapcsolatos további információkért vagy tanácsért forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Elektromos pántológép szervizelése

Magasan képzett szerviz munkatársaink a szervizeléshez és javításhoz szükséges összes szerszámmal és pótalkatrészekkel fel vannak szerelve, így általában egy-két hét alatt meg tudjuk javítani az akkumulátoros hevederszerszámot. Ha a gép leesik, vagy valami más hibája van, forduljon hozzánk, és elküldjük a sérült elektromos pántológép szállítási helyét.

Akkumulátoros műanyag pántolószerszámok nagy igénybevételű pántolási alkalmazásokhoz

TES Plus 16-19mm (5/8" to 6/8") battery strapping tool for PET and PP strap
Elektromos pántológép kínálatunkban megtalálható az akkumulátoros műanyag kézi pántológép is, amely kifejezetten nagy teherbírású pántoláshoz készült. Ezek a hevederszerszámok nagy húzóerővel rendelkeznek. Kifejezetten nagyon nehéz és nagyon instabil rakományok csomagolására készültek. Hatalmas, akár 5000 N feszítőerővel vannak felszerelve, és képesek automatikusan végrehajtani a feszítést, a dörzshegesztést és a műanyag PP vagy PET hevederek 19 mm szélességű vágását.

Biztonságos-e az elektromos pántológép használata

Bár az akkumulátorcsomagoló eszköz viszonylag biztonságos, a felhasználótól bizonyos biztonsági óvintézkedésekre van szükség. A szerszámot megfelelően képzett személyeknek kell használniuk. Ha az elektromos pántológépet szakképzetlen személyzet használja, vagy gondatlanul használják, a heveder minősége sérülhet, ami hevedertöréshez és a csomagolás sérüléséhez vezethet. A felhasználónak ellenőriznie kell az elektromos pántológép által készített tömítéseket. A rossz pecséttel rendelkező árukat nem szabad elmozdítani. Az elektromos pántológép sem használható áruk húzására vagy emelésére, mivel nem erre a célra készültek, így nem alkalmasak ilyen műveletekre. Ügyeljen arra, hogy a hevederezési ciklus során biztonságos helyzetben álljon, és az adott csomaghoz megfelelő minőségű, szélességű, vastagságú és szakítószilárdságú hevedert használjon.

 

Melyik heveder teljesít jobban, a PET vagy az acél?

Három pántanyag létezik: acél, poliészter (PET) és PP (polipropilén)

Az elmúlt 10 évben a PET-pántolás viharszerűen meghódította a piacot, és a legnehezebb vagy legnehezebb alkalmazások kivételével valószínűleg mindenhol felváltotta az acélt. Biztonságosabb, egyszerűbb, erősebb, és megfelel az összes jelentős ausztrál ipari ágazat elfogadható működési szabványainak.

Az acélt még mindig használják a nagyon kis méretű termékeknél, például csöveknél, mert a PET-szerszámok nem képesek a nagyon kis kötegek átkötésére. Ezenkívül még mindig használják forró környezetben, ahol a pántolás forró termékekkel érintkezik.

Ezeken a kritikus alkalmazásokon túlmenően a jó hírű gyártóktól vásárolt poliészter pántszalagok minőségi pántolószerszámok vagy -gépek használatával kiváló eredményt nyújtanak.

A PP pántszalagot általában könnyű alkalmazásokban használják, mint például kis dobozok, üres kartondobozok, kis könnyű vegyes raklapok lezárására. Hajlamos az eredeti állapotának 22%-ánál jobban megnyúlni, ezért nem alkalmas nehéz vagy nagyméretű termékek összenyomására és tartására.