Félautomata és automata pántológép

Félautomata és automata pántológép

Ezek kiváló minőségű, de megfizethető félautomata és automata pántológépbiztosítanak. A nálunk kapható pántológépek alkalmasak Polipropilén (PP) pántszalagokhoz 5 mm és 15 mm közötti méretekben. Az automata és félautomata pántológépISO és más szükséges tanúsítványokkal rendelkeznek. A félautomata és az automata pántológép ára néhány száz euró és néhány ezer euró között mozog. A félautomata pántológép ára néhány tényezőtől függ. A félautomata pántológép növeli a termelőképességet, és felgyorsítja a csomagolási folyamatot. Ezenkívül munkavállalóbarát és biztonságos a használata.

A félautomata és automata pántológépek kiváló minőségű anyagokból készülnek. A csomagolás folyamatát hatékonyabbá teszik, és több mint ötszörösére felgyorsítják a csomagolási időt. Az automata és félautomata gépek minőségi anyagokból készülnek, és évekig is hibátlanul működnek. Ha egy ilyen gépet vásárolsz, spórolhatsz a csomagolás költségein. Megtakaríthatod a munkaerőköltségeket is, hiszenaz alkalmazottaknak kevesebb időt kell a csomagolásra fordítani, ezen felül a csomagolóanyagokra is kevesebb pénzt kell költeni, mint például a kapcsokra és a pánthüvelyekre. Kínálunk olcsó szállítást Magyarországra. A legjobb árakat a magyar piacon kínáljuk.

Félautomata pántológépek

HIPO semi-automatic strapping machine 5-15mm (3/16" to 9/16") banding machine for plastic PP strap

A félautomata pántológépeket többnyire polipropilén pántszalaggal használják. A félautomata gép gyors csomagolást és műanyag polipropilén pántszalaggal történő pántolást biztosít. Műanyag PP szalagot kell a gép alá helyezni, amely a gép asztalán lévő csomag köré van tekerve. A félautomata gép lehetővé teszi a csomagok gyors és egyszerű pántolását.

A pántológépek stabilak, és megbízható, hatékony csomagolást biztosítanak. A munkavállalóknak nincs szükségük speciális képzésre a félautomata gép üzemeltetésével kapcsolatban. A legnépszerűbb félautomata pántológépünk (HIPO modell) különböző szélességű (5 mm és 15 mm közötti) PP pántszalagok rögzítéséhez használható. A gép nagyon erős, és nem igényel sok karbantartást. A félautomata pántológép használata és a pántszalag cseréje nagyon egyszerű. A félautomata HIPO gépek nagyon csendesek a modern egyenáramú motor és az elektronikus feszültségszabályozás miatt, emellett vékonyabb PP pántszalagokhoz is alkalmasak. Ezenkívül a félautomata gépek biztonságosan kezelhetők, és a munkavállalóknak nincs szükségük speciális képzésekre a kezelésükhöz. Félautomata gépeink fontos előnye, hogy a pántszalag feszességét is automatikusan be lehet állítani, hogy megakadályozzuk a puhább csomagolás károsodását és védelmet biztosítsunk a nagyobb termékeknek. A gép meglehetősen keskeny, így könnyen átfér a szűk helyeken, valamint elég masszív ahhoz, hogy bármilyen körülmények között használható legyen. A munkahelyi biztonság, a könnyű használat, a hatékonyság, az időtakarékos csomagolás és a minőség olyan kimagasló jellemzők, amelyekkel ellátjuk a félautomata csomagológépeinket.

Félautomata pántológép ára

Semi automatic plastic strapping machine for PP strap

A félautomata pántológép ára több tényezőtől függ, azonban a beruházás várhatóan hónapokon belül megtérül, ha figyelembe vesszük a csomagolással töltött idő csökkenését, a csomagolási termelékenység növekedését és a pánthüvelyek költségének megtakarítását. Ezenkívül az alkalmazottak elégedettebbek lesznek, mivel könnyebbé és biztonságosabbá tesszük a munkájukat.

Félautomata pántológépeket kaphatunk 800 eurótól kezdődően 1000 euró felett, vagy néhány esetben több 1000 euróért. A félautomata pántológép ára függ a minőségtől, a stabilitástól, a mobilitástól (van kereke a gépnek?) és a pántszalag szélességétől.

Hogyan kell használni a félautomata pántológépet

  • Nyomd meg a félautomata pántológép bekapcsoló gombját.
  • Ezt követően be kell állítani a pántszalag adagolását és feszítését.
  • Az adagolás beállításához nyomd meg a „Feed” gombot. Minél hosszabb ideig tartod lenyomva, annál hosszabb lesz a pántszalag.
  • Ha a félautomata pántológép nem az alapértelmezett helyzetben van, nyomd meg a HOME gombot, hogy a gép visszatérjen az eredeti helyzetébe.
  • A félautomata pántológép magas biztonsági szabvánnyal rendelkezik, ha a félautomata pántológép teteje kinyílik, a gép automatikusan leáll.
  • How to use semi-automatic plastic strapping tool PP strap?Ha egy műanyag pántszalag van a gépben, akkor ki kell húzni a műanyag pántszalagot, majd ellenőrizni, hogy a pántszalag feje lefele néz-e (ha nem, akkor meg kell változtatni a pántszalag tekerésének irányát), a pántszalagokat az A csiga aljáról és a B csiga tetejéről lehet kihúzni.
  • Ezután csavard át a pántszalagot a C csigán, és tekerd rá a D nyílásra, amely az alsó részen található, majd csavard fel a vezetőhenger mentén a görgők közötti részre. Nyomd meg a FEED gombot, és a pántszalagok automatikusan kiadásra kerülnek.

Polipropilén félautomata pántológép

A félautomata pántológép polipropilén vagy rövidebb PP pántszalagot használ. A pántszalag szélessége változó. A legtöbb félautomata gép 5 mm-től 15 mm-ig terjedő szélességgel képes dolgozni. Egyes modelleken még ennél szélesebb pántszalag is használható.

Félautomata raklapcsomagoló gépek

Ezek félautomata raklap csomagológépek, amelyek a raklap köré nyúlékony fóliát (műanyag fóliát) tekernek a szállítás alatti védelem érdekében, stabilizálják a rakományt és eltárolják. Minden félautomata raklap csomagológép műanyag fóliával dolgozik, amely rugalmasságával lehetővé teszi a raklap stabil csomagolását anélkül, hogy az felborulna, vagy problémák lépnének fel mozgatás vagy szállítás közben. Annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb gépet válaszd ki a különböző típusú félautomata gépek közül, fontos, hogy a legjobb tanácsért fordulj szakembereinkhez. A folyamat megkönnyítése érdekében az ügyfélnek tájékoztatnia kell bennünket arról, hogy milyen műveletekhez szeretné használni a gépet.

Hasonlóképpen szükséges a nyereségesség és az a termék is, amelyet csomagolni kell. Fel kell mérni a gép ideális kialakítását. A félautomata raklap pántológépek használatát a felhasználó vagy a rendszergazda felügyelete alatt kell végrehajtani. Mivel a gép félautomata, a felhasználónak kell ráhelyeznie a raklapot, és neki kell rögzítenie a szükséges fóliával. Ezután a gép elvégzi a következő előre programozott csomagolási ciklust. Miután a gép befejezte a munkát, ismét a felhasználónak kell levágnia a fóliát a csomagolásról, és eltávolítania a raklapot a gépből a csomagolás befejezése, vagy ebben az esetben a csomagolási ciklus után.

Automata csomagológép

Az automata csomagológép rendkívüli sebességet és hatékonyságot biztosít! Az automata csomagológép automatizálja a ragasztószalag a doboz tetejére és aljára történő ragasztásának folyamatát. A csomagolás termelékenysége növekszik, a csomagolt dobozok száma percenként többszörösére nő. A ragasztószalaggal dolgozó automata csomagológép könnyen kezelhető, és előzetes szakképzés nélkül lehet használni. Alkalmas 48-72 mm szélességű ragasztószalagokhoz és legalább 150 mm hosszú, 120-480 mm szélességű, 120-480 mm magasságú dobozokhoz vagy csomagokhoz. Ha a kartonok felállítására és lezárására keresel megoldást, ez a gép jó választás. A nagy teherbírású keret és a négyoszlopos tartószerkezet hosszú távú beruházást jelent a gyártósor számára. A gép kizárólag kartondobozok lezárására lett kifejlesztve.

HIPO PRO nagysebességű pántológép

Három különböző 5-6 mm, 8-9 mm és 10-11mm széles PP pántszalaghoz alkalmas, nagy sebességű automata pántológépet kínálunk. Válaszd ki a neked megfelelőt, és add le a megrendelést, vagy érdeklődj nálunk a termékkel kapcsolatban. Ha a HIPO PRO nagysebességű automata pántológép a kívánt szélességben nincs raktáron, akkor tájékoztatunk a szállítás időtartamáról. A HIPO PRO egy gyors pántológép, melynek célja a nyereségesség növelése és a gép leállási esélyének minimalizálása. Indításkor a szalagot a csomag köré tekeri, majd a műanyag pántszalagot felmelegíti, rögzíti és összenyomja, hogy elkészítse a legmegfelelőbb lezárást kb. 1,2 másodperc alatt.

A HIPO PRO egy nagy sebességű, minimális karbantartást igénylő, kevés mozgó alkatrésszel ellátott pántológép, amely csökkenti a részleges meghibásodás vagy kopás következtében fellépő mechanikai hibákat. Minden fő alkatrésze könnyedén leválasztható, így hozzáférhetünk a rögzítőfejhez, az elektromos dobozhoz és a pántszalag területéhez. A HIPO PRO-t át lehet alakítani olyan módon, hogy a legalkalmasabb legyen a kívánt csomagoláshoz. Ezáltal a leállások csökkennek, így javul a munka teljesítménye. A költségek csökkentése érdekében a hurkok kevesebb nyomást használnak a szokásos módszerekkel ellentétben, így a gép az anyagköltségek tekintetében rendkívül kedvező. Kompakt kialakítás külső adagolóval, szabványos ívméret 650 × 500 mm (egyéb méretek kérésre és felárral), legfeljebb 50 pántolás percenként, 5-12 mm-es PP pántszalaghoz. A feszítőerő 0-45 kg között állítható.

Félautomata pántológép javítás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem biztosítunk helyszíni javítást a félautomata pántológéphez. Ugyanakkor a pántológéphez lehet kapni nálunk pótalkatrészeket, mélyreható kézikönyvet és pótalkatrész-térképet.

Félautomata pántológép tárolása és szállítása

Hosszú távú szállítás vagy hosszú távú tárolás esetén a félautomata pántológépet fa vagy farostlemez dobozba kell belehelyezni, a szilárd hátlapra rögzíteni, és egy nedvszívó anyagot kell a dobozban használni, gép belsejét pedig rozsdásodás gátlóval kell befújni. Ne rakjunk nehéz tárgyakat a doboz tetejére. Ne szállítsuk és tároljuk a félautomata pántológépet fejjel lefelé.

Csak felvetted ezt a terméket a kosárba: