GYIK

1. Mi az a batterystrapping.com?

A batterystrapping.com egy vezető cég a csomagolóanyagok terén, amely az akkumulátoros pántológépekre és eszközökre specializálódott. Ez az online áruház lehetővé teszi bárkinek Németország, Ausztria és Svájc területéről és a világ minden tájáról a különböző csomagolóeszközök, gépek és anyagok vásárlását.

2. Regisztrálnom kell a csomagolóeszközök vagy gépek vásárlásához?

Nem kell regisztrálnod. Ha szükséged van proforma számlára, küldj egy üzenetet az info@pantolas.hu e-mail címre, és 24 órán belül válaszolunk.

3. Milyen termékeket kaphatok online?

Akkumulátoros pántológépeket, félautomata és automata csomagológépeket, valamint kézi csomagológépeket értékesítünk. Találhatsz nálunk csomagolóanyagokat, mint pl. PP, PET, textil, kompozit pántszalagok, pánthüvelyek és még sok más.

4. Biztonságban vannak az adataim?

Az adataid teljesen biztonságban vannak. A törvény arra kötelez minket, hogy megvédjük az adataid, és nem oszthatjuk meg azokat harmadik felekkel. Vállalatunk irányelve rendkívül védi a ránk bízott információkat. NEM tároljuk el a bankkártya-adataidat, sőt, ezek a tranzakciók a kártyához tartozó külön oldalon történnek, a mi beavatkozásunk nélkül.

5. Vásárolhatok cégként?

Természetesen. Áraink nem tartalmazzák az ÁFA-t, így mindig az adó nélküli árat fizeted, függetlenül attól, hogy online vagy banki átutalással történik a fizetés. A fizetés után ÁFA nélküli számlát küldünk.

6. Hogyan hozhatok létre egy batterystrapping.com fiókot?

A fiók létrehozása egyszerű, és lehetővé teszi a csomagolóeszközök és gépek online kifizetését, a számlázási adatok ismételt begépelése nélkül.

7. Biztonságban vannak a fizetési adataim?

NEM tároljuk el a bankkártya-adataidat, sőt, ezek a tranzakciók a kártyához tartozó külön oldalon történnek, a mi beavatkozásunk nélkül.

Termék Érdeklődés

Az alábbi információkra van szükségünk az ajánlat elkészítéséhez. Hamarosan e-mailben kap ajánlatot a termékre.