Pántoló szerszámkészlet

Az Akkumulátoros Kézi Pántológép készletek a minőségi, mégis megfizethető eszközök széles választékát tartalmazzák PET és PP pántszalagokhoz. Az akkumulátoros pántoló készlet tartalma:

  • pántológép
  • akkumulátor (ugyanabban a készletben 2 db akkumulátor) + töltő
  • PET vagy PP pántszalag (mindenféle méretben: 12 mm, 15 mm, 16 mm, 19 mm)
  • adagoló a PP vagy PET pántszalaghoz

A raklappántoló készletekre garancia vonatkozik, és Európában szervizeljük őket. A raklappánt készletet ingyenesen szállítjuk az Ön magyarországi címére.

Pántoló szerszámkészlet – minden, ami a csomagoláshoz szükséges

Az akkumulátoros pántolókészletek előre össze vannak állítva, emellett tartalmaznak mindent, ami a csomagoláshoz szükséges. Az akkumulátoros pántoló készlet akkumulátoros pántológépet, akkumulátort vagy két akkumulátort, töltőt, műanyag PET vagy PP pántszalagot (különböző szélességek közül választhatsz) és pántszalag adagoló kocsit tartalmaz PP vagy PET pántszalaghoz. Ha kézhez kaptad az akkumulátoros pántoló készletet, azonnal elkezdheted a csomagolást.

Az akkumulátoros pántoló készletek ára

Az akkumulátoros pántoló készlet ára kedvezőbb, mintha egyenként vásárolnál meg minden alkatrészt. Ezen túlmenően, ha megvásárolod a készletet, akkor a szállítás ingyenes , amely egyébként az akkumulátoros pántológép esetén plusz költségekkel járna. A beruházások megtérülése néhány hónapon belül látható, amikor a csomagolás során időt takarítunk meg, növeljük a csomagolási termelést és megtakarítjuk a pánthüvelyek költségét (ha a pántológéphez nincs szükség pánthüvelyre). Az akkumulátoros pántolókészlet ára négyszáz euró és néhány ezer euró között mozog. Ez attól függ, hogy melyik akkumulátoros pántológépet tartalmazza – automata (automatikus feszítés, illesztés és vágás) vagy félautomata, valamint a műanyag pántszalag (PET vagy PP) típusától.

Mit tartalmaz az akkumulátoros pántoló készlet?

Akkumulátoros pántológép, akkumulátor és töltő

Battery strapping tool set PET strap + dispenser + battery + charger

Egy új akkumulátoros pántológép mellett tartozik hozzá egy vagy két akkumulátor, valamint egy akkumulátortöltő. Sok különböző akkumulátoros pántológép létezik, ezért ki kell választanod, hogy a te igényeidnek melyik akkumulátoros eszköz a legmegfelelőbb. A legjobb akkumulátoros pántoló készlet kiválasztásához először el kell döntened, hogy milyen széles pántszalagra van szükséged, és hogy melyik akkumulátoros pántológépet tartalmazza a készlet.

A műanyag pántszalagok minden méretéhez kínálunk akkumulátoros pántológépeket – 10 mm-től egészen 19 mm-ig. El kell döntened, hogy szeretnél-e teljesen automata csomagolási megoldást, ami azt jelenti, hogy az akkumulátoros pántológép automatikusan fogja feszíteni, illeszteni és vágni a pántszalagot. A másik kérdés az, hogy milyen erősnek kell lennie az akkumulátoros pántológépnek. Ez a pántszalag szélességétől is függ. A nálunk kapható akkumulátoros pántológépek maximális feszítőereje akár 4000 N is lehet.

PET vagy PP műanyag pántszalag

Mindegyik akkumulátoros pántoló készlet egy vagy több, PET vagy PP műanyag pántszalagot tartalmaz. Elláttuk a készleteinket különböző szélességű és típusú pántszalagokkal. Válaszd ki a neked legmegfelelőbbet. A PET pántszalag maximális teljesítményt biztosít, és az összes többi műanyag pántszalag közül a legnagyobb kötési erősséggel és szakítószilárdsággal rendelkezik.

Leggyakrabban olyan nehéz rakományokhoz használják, amelyek szilárd és feszes kötést igényelnek a termékek biztonságos tárolásához. A PET pántszalag az acél és hasonló kapacitású pántszalaghoz képest rendkívül olcsó, így sok gyártót és szállítót annyira meggyőzött, hogy inkább a PET pántszalagot használják az acél pántszalag helyett.

A poliészter pántszalag manuálisan csatlakoztatható az akkumulátoros vagy a kézi pántológéphez. A PET pántszalag újrahasznosítható. A PP vagy polipropilén pántszalag gazdaságos anyag, könnyű és közepes teherbírású, amely alkalmas raklapokhoz és dobozokhoz. Különböző szélességben, vastagságban és polimerekben (például kopolimerekben) kapható.

PP vagy PET pántszalag adagoló kocsi

High-quality PET/PP strap dispenser cart - 405/406

A PP és PET pántszalag adagoló kocsi lehetővé teszi, hogy az akkumulátoros berendezést szabadon mozgathasd. Az adagoló kocsi használatával felgyorsíthatod a csomagolási folyamatot, és növelheted a termelékenységet, mivel a PET vagy PP pántszalag gyorsan letekeredik a pántszalag adagoló kocsiról. Az adagoló kocsin eltárolhatod a pántszalagot, és szükség esetén azonnal megkezdheted a csomagolást.

Miért van szükség akkumulátoros pántoló készletekre?

MB820 battery hand tool 16-19mm (5/8" to 3/4") banding tool for PET and PP strap w/ Battery & Charger

Az akkumulátoros pántoló készletek tökéletes megoldást jelentenek az új gyártók vagy műhelyek számára, amelyek nem rendelkeznek a csomagban található elemekkel. Továbbá azoknak a vállalatoknak is segíthet, amelyek a csomagolási folyamatot korszerűsíteni szeretnék, és nincs elég idejük arra, hogy beszerezzenek minden alkatrészt.

Az akkumulátoros pántoló készlet megvásárlásakor pénzt takaríthatsz meg, mivel az összes tartozékot drágább külön megvásárolni. Ezen felül ingyenes szállítást és egy év garanciát kínálunk minden akkumulátoros pántoló készletünkhöz.