Pántolószalag – Pántszalag

Műanyag PET poliészter pántszalag és műanyag PP polipropilén pántszalag

A PET műanyag pántszalaggal való csomagolás rendkívül megbízható, a poliészter pántok (PET) jobb minőségűek és drágábbak, mint a polipropilén pántszalag (PP). Alapvetően az ugyanolyan méretű PET pántszalagok kétszer erősebbek, mint a PP pántszalagok. A pántszalag kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy milyen nehéz a rakomány, mekkora stabilitásra van szükség, milyen árkategóriában gondolkozunk, milyen körülmények között fogjuk szállítani az árut, és végül hogy mit szállítunk.

Kompozit, szőtt pántszalag és textil pántszalag

A kompozit pántszalaggal való csomagolás kiváló minőségű és kényelmes. A kompozit pántszalagot az acél pántszalagok helyettesítésére használják, mivel olcsóbb, könnyebb és biztonságosabb. Ugyanez mondható el a textil pántszalagról. A szőtt, a kompozit és a textil pántszalag közötti fő különbség az, hogy a kompozit pántszalag erősebb és kevésbé rugalmas, valamint ugyanakkora szélességben nagyobb szakítószilárdsággal rendelkezik.

HOT MELT ragasztószalag BOPP 48 mm/66 m barna és átlátszó

Kizárólag kiváló minőségű ragasztóanyagot kínálunk (BOPP). Hosszuk 66 m, szélességük 48 mm. A ragasztószalagok német gyártásúak, és ellenállnak a +60°C-tól -20°C-ig terjedő hőmérsékletnek. Maximum 60 kg-os dobozokhoz és csomagokhoz használhatók.

Plastic PET strap 12mm, 16mm and 19mm for packing pallets cheapMűanyag PET poliészter pántszalag

Kizárólag kiváló minőségű poliészter pántszalagokat kínálunk, melyeket nagy szakítószilárdság, jó alakvisszanyerés és nagy ütésállóság jellemez. A műanyag PET pántszalagok raklapok vagy más csomagok csomagolásához használhatók. A hatékony csomagoláshoz javasoljuk, hogy akkumulátoros pántológéppel vagy más csomagológéppel együtt használd. A nagy teherbírást igénylő folyamatoknál és a hosszú távú tárolásnál és/vagy szállításnál ez a pántszalag garantálja a rakomány maximális stabilitását.

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets low price high qualityMűanyag PP polipropilén pántszalag

Ez a polipropilén pántszalag kézi vagy akkumulátoros pántológépekkel használható. 12-16 mm széles és 0,55-0,8 mm vastag változatokban és fekete színben kapható. A mérettől függően PP pántszalagok 406 mm-es belsővel rendelkeznek és szalagonként 2000-3000 méteresek.

Composite corded strap 16mm, 19mm or 25mm cheap clipsKompozit, szőtt pántszalag csomagoláshoz

A kompozit pántszalagok helyettesítik az acél pántszalagokat. Ez a pántszalag extrudált poliészter huzalokból áll, amelyek egymáshoz illeszkedve rendkívül nagy szakítószilárdságot biztosítanak. A pántszalagot gyakran olyan helyeken használják, ahol túlzott terhelésnek van kitéve a szállítás során. Ez a pántszalag nagyon ellenáll a vegyi anyagoknak és az UV sugárzásnak is. Ezt a típusú pántszalagot manuálisan fémkapcsokkal alkalmazzák.

Textil pántszalag

Textile straps 16mm or 19mm price high quality

A textil pántszalag szőtt poliészter szálakból áll. Ezek rugalmasabbak, mint a kompozit pántszalagok, de az acél pántszalagok helyettesítésére is használhatók. A pántszalag nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, rendkívül rugalmas, biztonságos, nedvességálló és vízálló. A pántszalag nem vágható, újra felhasználható, valamint kapcsokkal vagy azok nélkül is használható.