Csomagoló gépek

A csomagoló gépek nélkülözhetetlen gépek, amelyeket világszerte használnak a csomagolási folyamat felgyorsítására. A Csomagoló gépek növelik a hatékonyságot és csökkentik az üzemeltetési költségeket gyártósorokon, elosztó központokban, raktárakban és sok más iparágban. Csomagoló gépek lépésről lépésre végezze el a csomagolási folyamatot. A csomagoló gépek többféle típusa is elérhető, mint pl. zárógépek, töltőgépek, pántológépek, csomagológépek, kódológépek, címkézőgépek.

A csomagoló gépek különböző méretű dobozok vagy raklapok pántolásra, tömítésére, vagy becsomagolására használhatók. Automatikus csomagoló gépek a csomagoló gépektől függően teljesen automatizálják a pántolás, tömítés, vagy tekercselés folyamatát. A félautomata csomagológépek automatizálják a csomagolási folyamat egy részét, azonban bizonyos tevékenységeket továbbra is manuálisan kell elvégeznie a munkavállalónak. Ezzel szemben a kézi csomagoló gépek csak bizonyos feladatokat automatizálnak a teljes folyamat során. csomagoló gépek hevedereket, fóliát vagy BOPP-t, vagy Kraft szalagot használnak.

A jó minőségű és megfizethető csomagoló gépek széles választékát kínáljuk. Weboldalunkon a következő típusú csomagoló gépek találhatók:

 • Pántológépek
 • Raklapfóliázó gépek
 • Dobozzáró gépek
 • Tok-felállító vagy formázógépek összecsukható dobozokhoz
 • Zsugorfóliázó gépek

A csomagoló gépekre garancia vonatkozik, és Magyarország szervizelve vannak. Gyors szállítást biztosítunk az Ön címére Magyarország.

 • Ramp for Pallet wrapping machine SMARTWRAP-X

  440500
 • HIPO félautomata pántológép 5-15 mm műanyag PP pántszalaghoz

  649
 • HIPO BOX Félautomata pántológép 6-15 mm-es PP pántszalagokhoz

  699
 • Flexible conveyor width 460mm, length 1200-4800mm, height 600-1000mm

  Original price was: 1,400€.Current price is: 1,299€.
 • Box Wrapping Machine P409

  Original price was: 1,600€.Current price is: 1,299€.
 • Zsugorfóliázó gép B4255

  Original price was: 2,200€.Current price is: 1,799€.
 • FLEX TAPE Félautomata dobozzáró gép 48-72 mm (Kraft vagy BOPP ragasztószalaghoz)

  Original price was: 2,199€.Current price is: 1,899€.
 • ECOBAND-S papír- és OPP övező gép 12mm

  Original price was: 2,600€.Current price is: 2,199€.
 • FLEX BOX Félautomata pneumatikus doboz felállító és töltőállomás

  Original price was: 2,699€.Current price is: 2,199€.
 • AUTOMA automata pántológép 9-12mm PP pántokhoz

  Original price was: 2,999€.Current price is: 2,599€.
 • COMBO Félautomata raklap pántológép 9-16mm-es PET/PP pántszalaghoz

  Original price was: 3,360€.Current price is: 2,799€.
 • ECOBAND-B4620 Papír és OPP bandázsoló gép 30mm

  Original price was: 3,200€.Current price is: 2,799€.
 • HIPO PRO Nagysebességű automata pántológép 5-12 mm

  2,8902,990
 • Félautomata zsugorfóliázó gép T5040

  Original price was: 3,400€.Current price is: 2,899€.
 • Box wrapping machine SMARTWRAP B3 PRESTRETCH

  Original price was: 3,400€.Current price is: 2,899€.
 • Stretch wrapping machine SMARTWRAP-X

  Original price was: 3,399€.Current price is: 2,999€.
 • Félautomata raklapfóliázó gép SMARTWRAP-X PRE-STRETCH

  Original price was: 3,899€.Current price is: 3,499€.
 • Raklapfóliázó gép EASY-IN

  Original price was: 3,999€.Current price is: 3,799€.
 • Pallet wrapping machine SMARTWRAP X2 with Scale 2000kg

  Original price was: 4,400€.Current price is: 3,899€.
 • TOP TAPE Dobozzáró gép automata felső fülbehajtóval 48-72mm (Kraft/BOPP szalagokhoz)

  Original price was: 4,679€.Current price is: 4,199€.

Csomagoló gépek

Bár sokféle csomagoló gép létezik, a leggyakoribbak közé tartozik; zsugoralagutak, raklapcsomagolók, tokfelállítók, tömítők, kártolt csomagológépek, valamint formázó, töltő és lezáró gépek. Sok találgatás lehet, amikor a legmegbízhatóbb csomagoló gépeket kell megtalálni a különböző márkák közül.

Melyik csomagoló gépek a legalkalmasabbak

Forgalmazóként azonban több márkát kínálunk. Az általunk kínált márkák mindegyikének megvannak a maga erősségei és gyengeségei. Magától értetődik, hogy a folyamat nagyon fontos lépése, hogy minden berendezéshez, amelybe befektetni tervez, felkutasson néhány különböző márka kínálatát. Ez biztosítja, hogy a vállalat költségvetésének, igényeinek, képességeinek és termékkínálatának megfelelő gépet válasszon.

Amikor azt vizsgáljuk, hogy gépek a leggyorsabbak, legmegbízhatóbbak vagy legkönnyebben javíthatóak, mindig az ügyfél, és nem a gép szempontjából mely indulunk ki.

Az ár természetesen minden ügyfél számára, ezért olyan fontos a gép kialakítása. A kevesebb alkatrészt gyakran kevesebb törhető dologgal egyenlő. Egyes újabb gépeknél nincs olyan mértékű kopás, mint például egy pneumatikus léghenger esetében. Bár néha a pneumatikus léghenger előnyei indokolhatják a költségeket.

Intelligens raklapcsomagoló SMARTWRAP-X PRE-STRETCH

Csomagológépek típusai

Raklap-csomagolók

A raklap-burkolók (vagy sztreccsburkolók) mindenütt megtalálhatók számos csomagolósorban szerte a világon. Jelentős költségmegtakarítással büszkélkedhet a nagy műveleteknél a kézi csomagoláshoz képest, és a raklapcsomagoló használata maximalizálja a sztreccsfólia nyújtási képességét. Ez biztosítja, hogy időt és pénzt takarítson meg.

Pántológépek

 AUTOMA automata pántológép olcsón

A hevederek kiváló megoldást jelentenek az áruk szállításához és tároláshoz rögzítéséhez. Szinte bármi rögzíthető vele, a törékeny termékektől a nehéz rakományokig. A pántolandó termékek lehetnek kartonpapírba csomagoltak vagy csomagoltak. Ezt az eljárást elsősorban raklapok pántolására és az áruk egymáshoz rögzítésére használják.

A pántológépeknek három típusa van: automata, félautomata és kézi. Azon csomagolósorokhoz, amelyeknél nagy mennyiségű csomagot kell felcsavarni, erősen ajánlott az automata pántológépek használata, amely lehet automata vagy félautomata. A hevederek automatikus megfeszítésével és rögzítésével jelentősen felgyorsítják a folyamatot.

Különböző felépítésűek az automata pántológépek, akár íves, akár asztali, és a nagyobb mobilitás érdekében használhatunk hordozható kézi pántológépet vagy kézi vagy elektromos szíjfeszítőket is.

Automata tokzár TOP TAPEDobozzáró gépek

A dobozzáró gépeket (más néven szalagos gépeket vagy tapereket) gyártósorokon, elosztó központokban és raktárakban használják. dobozzáró gépek alul és felül lezárják a dobozt, automatizáltságtól függően oldalsó tömítésre, automatikus fedél zárásra, doboz hajtogatásra stb. A dobozzáró gépek azonos vagy változó méretű dobozok lezárására alkalmasak. A dobozzáró gépek BOPP vagy Kraft szalagot használnak, ahol különböző széles vagy keskeny szalagok használhatók a lezárás során.

Case Erectors

FLEX Box Semi automatic Case ErectorA tokfelhúzó gépek olyan gépek, amelyek kibontják vagy felállítják a termékeket töltendő kartondobozokat. Ennek a géptípusnak vannak kézi, félautomata és automata változatai. A kézi gépen egy embernek kell kibontania a dobozt, hajtogatnia vagy ragasztania a doboz fedeleit kézzel vagy ragasztógéppel, majd a dobozt egy szállítószalagon továbbítja, vagy átadja a következő alkalmazottnak.

A félautomata felállító gépek a és/vagy harmadik lépést megtörténtek egy szállító azon keresztül, amely a dobozt olyan területeken mozgatja, amelyek megfelelő formába kényszerítik. A felállított dobozt ezután szállítószalaggal vagy kézzel halomba helyezik. Az automata ládafelállító mechanikus elemeket, például robotkart használjon a doboz halomból való kiemeléséhez, kibontásához és egy automatizált szállítószalagra helyezéséhez. A doboz tovább halad a szállítószalagon, majd megerősíti termékkel és lezárja a mechanikusan vagy egyszerű emberi beavatkozással.A félautomata felhordók a második és/vagy harmadik lépést megtörtént egy szállítószalagon keresztül, amely a dobozt olyan területeken mozgatja, amelyek megfelelő formára kényszerítik. A felállított dobozt ezután szállítószalaggal vagy kézzel egy kupacba helyezik. Az automata ládafelállító mechanikus elemeket, például robotkart használjon a doboz halomból való kiemeléséhez, kibontásához és egy automatizált szállítószalagra helyezéséhez. A doboz tovább halad a szállítószalagon, majd megtöltik termékkel és lezárják mechanikusan vagy egyszerű emberi beavatkozással.

Zsugorfóliázó gépek Zsugorfóliázó gépek

A tömítők azok a gépek a csomagolósoron, amelyek a hőalagút előtt helyezkednek el a zsugorfólia alkalmazásához. A szállítószalag egy soron továbbítja a termékeit, ahol egy zsugorfóliatasakba kerülnek. Ezután a termékek egy fűtőelem alatt haladnak át, amely felülről leereszkedik, rászorítja a zacskót és lezárja azt.

Ez a termék oldalán megtörténik, így a termék tartalma lazán lezáródik a zsugorfóliás tasak belsejében. Végül a termék a hőalagútba kerül, ahol a fóliát felmelegítik, egyenletesen körbetekerve a zsugorfóliát a termék körül.