Kézi pántológép

A kézi pántológép a műanyag, textil vagy acél heveder megfeszítésére szolgál a termék vagy raklap körül, hogy a rakomány könnyen és biztonságosan szállítható vagy tárolható. A kézi pántológépet például fűrészüzemekben, építkezéseken, építőanyag üzletekben, logisztikai cégekben, gyárakban használják.

A kézi pántológépet nehéz rakományok hevederekkel és tömítésekkel történő rögzítésére használjuk, ha nem akkumulátoros kézi pántológépet vagy tömítésmentes technológiát alkalmazó hevederszerszámokat használ. Eladunk akkumulátoros pántolószerszámokat, pneumatikus pántolószerszámokat, kézi kézi pántológépet, valamint hevederkészleteket is készítettünk, hogy a kézi pántológép megérkezésekor azonnal elkezdhesse a csomagolást.

Minőségi, de megfizethető kézi pántológépek széles választékát kínáljuk PET-, PP-, textil- és acélszíjakhoz. Weboldalunkon a következő kézi pántológépet találja:

 • Elektromos pántológép
 • Pneumatikus kézi pántológép
 • Kézi kézi pántológép
 • pántkészlet

A kézi pántológépekre garancia vonatkozik, és Magyarország szervizeljük. Az akkumulátor rögzítő szerszámokat, a pneumatikus kézi pántológépet és az akkumulátor rögzítő készleteket ingyenesen szállítjuk az Ön Magyarország címére.

 • Pánthüvely, pántkapcsok 13-16 mm PP

  1315
 • Pántoló kapocs textil/kompozit 16 mm, 19 mm vagy 25 mm

  4244
 • Kézi pántológép textil és kompozit/szőtt pántszalagokhoz – 13-50 mm

  48138
 • Textil pántszalag adagoló kocsi – Ø76 mm

  78
 • PPST-13/16 Kézi Pántológép 12/13 mm-es és 15/16 mm-es PP pántszalagokhoz

  Original price was: 150€.Current price is: 119€.
 • Kompozit pántszalag adagoló kocsi – Ø200 mm

  Original price was: 180€.Current price is: 139€.
 • High-quality PET/PP strap dispenser cart – 405/406

  Original price was: 189€.Current price is: 149€.
 • Dispenser Cart for Steel strap HS5

  Original price was: 200€.Current price is: 159€.
 • A3 tömítés nélküli acél pántológép 13-19mm

  Original price was: 400€.Current price is: 275€.
 • Pántoló készlet – Kézi pántológép CORD 13-19 mm – kompozit pánt 16 mm – pántoló kocsi

  Original price was: 320€.Current price is: 285€.
 • Pántoló szerszámkészlet PPST16 + PP 15,5 mm – tömítések – pántoló kocsi

  289
 • Műanyag pántoló szerszámkészlet PPST13 + PP pánt 12mm – tömítések – pántoló kocsi

  289
 • AIR19 Pneumatikus pántológép 13-19 mm-es műanyag PET és PP pántszalaghoz

  469
 • BO-51 Kézi, pánthüvely nélküli acél pántológépek 13-20 mm

  490
 • Pneumatikus pántoló készlet AIR19 13-19 mm PET/PP + PET pánt 15,5mm – pántoló kocsi

  Original price was: 800€.Current price is: 649€.
 • JET műanyag pántoló szerszámkészlet 12-16 mm PET/PP akkumulátorral és töltővel + pántoló szalag PP 12 mm -szalagozó kocsi

  Original price was: 1,100€.Current price is: 899€.
 • JET Pántoló szerszámkészlet 12-16 mm PET/PP + Akkumulátor és töltő + PET pánt 12 mm – pántoló kocsi

  Original price was: 1,120€.Current price is: 899€.
 • Akkumulátoros pántolókészlet | TES 12-16 mm – 2 akkumulátor és töltő – 12 mm-es vagy 15,5 mm-es PET pántszalag – agadoló kocsi

  1,195
 • NEO Poliészter pántoló szerszámkészlet 9-16mm PET/PP + Akkumulátor és töltő + 15,5 mm-es PET pánt – pántoló kocsi

  Original price was: 1,700€.Current price is: 1,399€.
 • NEO pántoló szerszámkészlet 9-16 mm PET/PP + Akkumulátor és töltő + PP pánt 15.5 mm – pántoló kocsi

  Original price was: 1,599€.Current price is: 1,399€.

Battery strapping setsRögzítő eszközök

A kézi pántológép csomagolószalagokat köt össze. A kézi pántológép többféle formátumban elérhető. A kézi pántológép használatának fő célja a rakomány egymáshoz vagy raklapra rögzítése. Számos iparágban használják, raktárban, árugyártásban, faiparban, vegyiparban és gyártó vállalatoknál. Kézi pántológépet kínálunk az alábbi formátumokban:

 • Elektromos pántogép
 • Szíjazókészletek
 • Pneumatikus kézi pántológép
 • Kézi kézi pántológép

Elektromos pántológép, pántoló szettek és pneumatikus kézi pántológép ingyenes kiszállítása. Rendelkezésre álló alkatrészek és megbízható szerviz.

Mi az a pántoló és pántoló berendezés?

A hevederes és szalagos csomagolóberendezéseket általában két cikk vagy termékcsoport egymáshoz rögzítésére használják. A leggyakoribb csomagolóanyag polipropilén vagy poliészter heveder. A hevederezés nagyszerű egyesítő módszer, és nagyon nehéz terhelésekhez, például motorblokkokhoz használható.

Hogyan kell használni a kézi pántológépet?

CVálassza ki a terhelésnek leginkább megfelelő kézi pántológépet, majd kezdje el a hevederek elhelyezését a tárgyon. Tekerjen hevedert a teher köré, és rögzítse a helyén feszítő-, tömítő- és vágószerszámokkal. Automata akkumulátoros kézi pántológép használata esetén a feszítés, tömítés és vágás teljes folyamatát az akkumulátor rögzítő berendezés végzi. Minden egy kézzel és erőfeszítés nélkül elvégezhető.

Battery Strapping tools categoryAkkumulátoros műanyag pántolószerszám

Az akkumulátoros kézi pántolószerszámok könnyen használhatók, könnyűek, a legújabb lítium-ion akkumulátortechnológiát használják, és ergonomikus kialakításúak. Az akkumulátoros kézi pántológépnek három típusa van aszerint, hogy mennyire automatizált a folyamat: kézi, félautomata vagy automatikus funkciók. amely tökéletes az Ön alkalmazásához. Az automatikus pántoló szerszámmal a feszítés, tömítés és vágás egyetlen gomb megnyomásával történik. Ha félautomata akkumulátorfeszítő szerszámot használ, a tömítés automatikus, de a vágáshoz meg kell nyomni egy további gombot vagy fel kell nyomni egy kart. Ha pedig a kézi kézi pántológépet használja a vágáshoz, akkor a kart kézzel kell tolni, ahol emberi erőre lesz szükség.

Szíjazókészletek

A pántológép-készletek előre elkészített csomagok, amelyek tartalmazzák a kézi pántológépet, a pántoló kocsit vagy kocsit, a műanyag pántot és a pecséteket, ha a csomagoláshoz szükségesek. A pántológépkészlet megvásárlásának előnye, hogy amint megérkeznek a szerszámok, máris elkezdheti a csomagolási folyamatot, és olcsóbb is, mintha minden elemet külön-külön vásárolna meg. Battery and pneumatic pántológép sets also have Free Delivery inside the EU.

AIR19 pneumatikus pántológép 13-19mm (1/2" to 3/4") pántológép műanyag PET és PP pántszalaghozPneumatikus kézi pántológép

A pneumatikus kézi pántológépek könnyen kezelhetőek, velük 2 gombnyomással befejezheti a teljes csomagolási folyamatot. Szükségük van azonban olyan levegőforrásra, amely képes elvégezni a pántolási folyamatot. Olcsóbbak, mint az akkumulátoros pántológépek, de hátrányuk, hogy nem mobilisak, mivel levegőforrásra van szükség. A pneumatikus kézi pántológépek könnyű gépek, kompakt robusztus kialakítással. A pneumatikus kézi pántológépek, feszítők és zárókészülékek széles választékát kínáljuk csat nélküli (vágással) vagy csatos pántoláshoz. Pneumatikus pántolószerszámokat kínálunk műanyag PET és PP pántokhoz, valamint acél pántokhoz is. A pneumatikus kézi pántológép előnyei közé elsősorban a gyorsaság és a heveder egyenletes és hatékony feszítése tartozik.
Manual strapping tools

Kézi kézi pántológép

A kézi kézi pántológép a legolcsóbb kézi pántológép, azonban a csomagolási folyamat általában sokkal több időt vesz igénybe, mint az akkumulátoros pántológéppel vagy pneumatikus kézi pántológéppel történő csomagolás. A kézi kézi pántológép használatakor mindig szükség van egy pecsétre vagy egy vödörre, amelyet kézzel kell a pántok közé helyezni. For tensioning, sealing, and cutting manual force is needed, therefore, the packing process is not that smooth and fast. Kínálatunkban széles választékban talál kézi kézi pántológépet műanyag és textil pántoláshoz, feszítőket és zárókat pántoláshoz acél vagy rozsdamentes acél pántszalagokkal pántoláshoz, továbbá találhat vödröket textil pántoláshoz, plombákat műanyag pántoláshoz, pántoló kocsit és kerekes pántológép kocsit.

Minden kézi pántológép ünkre – Elektromos pántológépre, pneumatikus kézi pántológépre, kézi befogószerszámunkra és pántolókészletünkre 12 hónapos jótállás vonatkozik, és Európában szervizeljük. Akkumulátor-pántolószerszámokat, pneumatikus pántolószerszámokat és akkumulátor-szíjazó készleteket ingyenesen szállítjuk az Ön EU-n belüli címére. Pótalkatrészek állnak rendelkezésre, gyors és megbízható szervizt és karbantartást kínálunk.