Raklapfóliázó gépek

Kiváló minőségű félautomata és automata raklapfóliázó gépek et kínálunk elérhető áron. Raklapcsomagoló gépeink stabilak, megbízhatóak, gyorsak és digitális képernyővel rendelkeznek. A raklap nyújtható csomagológépek LLDPE sztreccsfóliát használnak fő csomagolóanyagként a raklapra halmozott ömlesztett rakomány becsomagolásához. Az Automatikus és félautomata raklapfóliázó gépek rendelkeznek ISO, CE, és egyéb szükséges tanúsítvánnyal, és megfelelnek minden EU-szabványnak és előírásnak. A félautomata & automatikus sztreccsfóliás gép néhány ezer eurótól változik. A félautomata sztreccscsomagoló gép ára a következőtől függ: több tényezőre is vonatkozik, amelyekre az alábbi leírásban térünk ki. A félautomata csomagológép növeli termelékenységét  és felgyorsítja a csomagolási folyamatot. Ezenkívül asztreccsfóliás gépek biztonságosan használhatók és munkavállalóbarátak.

A félautomata és automata raklapcsomagoló gépek kiváló minőségű anyagokból készülnek anyagokat. Termelékenyebbé teszik a csomagolósort, és több mint ötszörösére gyorsítják fel a csomagolási időt. Ezenkívül nincs szükség emberi erőfeszítésre. Az automatikus és félautomata sztreccsfóliázó gépek minőségi anyagokból készülnek, és utóbbi évek. Ha befektet beléjük, felgyorsítja a csomagolási folyamatot, és megtakarítja a munkaköltségeket, mivel csökkenti azt az időt, amelyet alkalmazottainak a raklap becsomagolásával kell tölteniük.

kiváló minőségű és megfizethető raklapfóliázó gépek széles választékát kínáljuk. Weboldalunkon a következő típusú raklapcsomagoló gépeket találhatja meg:

 • Félautomata raklapfóliázó gépek
 • Automatikus raklapcsomagoló gép
 • Raklapcsomagoló robotok

A raklapcsomagoló gépekre garancia vonatkozik és az EU-ban szervizelve. Gyors szállítást biztosítunk az Ön magyarországi címére.

 • Ramp for Pallet wrapping machine SMARTWRAP-X

  440500
 • Box wrapping machine SMARTWRAP B3 PRESTRETCH

  2,899
 • Stretch wrapping machine SMARTWRAP-X

  2,999
 • Félautomata raklapfóliázó gép SMARTWRAP-X PRE-STRETCH

  3,499
 • Raklapfóliázó gép EASY-IN

  3,799
 • Pallet wrapping machine SMARTWRAP X2 with Scale 2000kg

  3,899
 • Raklapcsomagoló EASY-IN PRE-STRETCH

  4,299
 • ROBI-600B Raklapfóliázó robot PRESTRETCH

  6,999
 • Automatic Pallet Wrapping Machine SMARTWRAP X10 2000kg

  7,999

Pallet wrapping machinesA raklapcsomagoló gépekről

Az alábbi részekben megválaszoljuk a gyakori kérdéseket, hogy miért van szüksége raklapfóliázó gépekre, az Sfeszítő csomagológépek, hogyan történik a raklapcsomagoló span> segít növelni termelékenységét és felgyorsítani a csomagolási folyamatot, és milyen előnyei vannak a raklapfóliázó gépeknek.

Raklapfóliázó gépek ár

A raklapfóliázó gépek ára számos tényezőtől függ, azonban az időmegtakarítást és a termelés növekedését figyelembe véve hónapokon belül megtérül a befektetés. A raklapfóliázó gépek árai néhány ezer eurótól tízezer euróig terjednek. . Az ár attól függ, hogy a gép teljesen automatizált vagy félautomata. Szintén fontos tényező, hogy a raklapfóliázó gépek Intelligens érintésvezérléssel rendelkezik-e ember-géppel szállítási rendszer, átfogó biztonsági védelmi rendszer, IOT-modul stb…

Intelligent Pallet Wrapper SMARTWRAP-X PRE-STRETCHHogyan működik a raklapfóliázó gépek?

A nyújtható tekercselés a raklap betöltésével kezdődik

A feszített csomagolási folyamat megkezdése előtt a rakományt először raklapra kell szerelni. Miután a rakomány a raklapon van, az egész együttest (raklap és rakomány) nyújtással összetekerjük.

A rakomány raklapra történő összeállítása fontos lépés. A rakomány raklapon való elhelyezése kulcsfontosságú. A rakomány nem lóghat túl a raklap oldalain, és nem lehet több mint négy hüvelykkel beljebb. Maga a raklap is játszik, és jó állapotban kell lennie.

3 módszer a nyújtó pakolás felvitelére

Háromféleképpen lehet sztreccspakolást felvinni egy raklapra a termékekből:

 1. kézi
 2. a félautomata sztreccsburkoló
 3. nagy sebességű automatikus sztreccscsomagoló

A kézi csomagolást kivitelezett kézzel, akik a rakományt kézzel nyújtják. A kezelő rögzíti a fóliát a raklaphoz, majd körbejárja a fóliát a rakomány körül.

Egy nehéz fóliatekercs raklap köré húzása fizikailag megerőltető feladat – különösen, ha jól csinálják. Képzeld el azt a rettenetes szédülést egy forró raktárban. Általában a kézi csomagolásnak van a legmagasabb anyagköltsége, mivel nincs egyenletes fóliahasználat és nincs jelentős előfeszítés. Nagyonnehéz a biztonságosan szállítható rakomány következetes becsomagolása.

A félautomata sztreccsfóliák két különböző géptípusban kaphatók – forgótányér és terpesz. A terhelést ráhelyezik a sztreccscsomagolás zónára vagy abba, és sztreccsfilmet alkalmaznak. A forgótányéros modellek forgatják a terhet a forgótányéron, míg a terpeszű modellek egy körbetekeredett karral rendelkeznek, amely a rakomány körül mozog, és felhelyezi a fóliát.

A nagy sebességű automatizált sztreccscsomagolások hasonlóak a félautomata stílusokhoz, mivel egy gép végzi el a terhelés tényleges nyújtófóliáját. Az automatikus sztreccsburkolók azonban jellemzően bemeneti és kilépő szállítószalagokat tartalmaznak, amelyek automatikusan átforgatják a rakományokat a gépen.

Intelligent Pallet Wrapper SMARTWRAP-X PRE-STRETCHMinden a visszatartó erőről szól

Nem számít, hogy milyen típusú stretch csomagolót használ, a visszatartó erő a legfontosabb dolog, amit jól kell eltalálni. A záróerő jelentheti a különbséget, hogy a rakomány sértetlenül érkezik a célállomásra, vagy sérült és eladhatatlanul. Mi is az a visszatartó erő?

A visszatartó erő az, ami egyben tartja a terhet. Hivatalosan ez a burkolási erő és a filmrétegek számának szorzata. A tekercselési erő egyszerűen annak mértéke, hogy az egyes fóliarétegek milyen szorosan vannak a terhelés körül. A filmrétegek a terhelésre egy adott ponton alkalmazott tekercselések száma.

A raklapfóliázó gépek előnyei

A raklapfóliázó gépek kiváló befektetés mindenkinek, aki fóliát használ a raklap meghúzására, rögzítésére és védelmére. Használják a gyártásban, szállításban, logisztikában, és mindazok számára, akik teljes raklapokat használnak szállításra. Az új sztreccsfóliázó gép vásárlása számos előnnyel jár, de ezek közül a legfontosabb, hogy az embernek nem kell részt vennie a raklapok fóliával történő becsomagolásában, ami növeli a termelékenységet és csökkenti a raklapok költségeit. munkaerő. Ezen túlmenően a raklapfóliázó gépek új generációja rendkívül tartós és minden külső tényezőnek ellenálló anyagokból készül, ami még hosszabb élettartamot biztosít a gépnek, nagyon ergonomikusak, megbízhatóak és stabilak. Az új és továbbfejlesztett sztreccsfóliázó gép másik előnye az átfogó biztonsági védelem. rendszer. Leesésgátló rendszerrel rendelkezik, nincs fólia és amp; fóliatörés riasztó, biztonság a fóliarendszeren keresztül, alsó nyomás és sérülésmegelőzési eszköz. Ez lehetővé teszi a raklapok csomagolásának automatizálását anélkül, hogy félne attól, hogy valami elromlik.

Automatikus vagy félautomata raklapcsomagoló gép

Automatikus raklapcsomagoló gép

Az automata raklapcsomagoló gépnek nincs szüksége a mérnök beavatkozására sem a fólia beakasztási szakaszában, sem az utolsó kilökődési szakaszban, a raklap valójában egy görgőn keresztül éri el a csomagológépet, amely pontosan a platform közepére helyezi; itt a csomagológép a kezelő által előre beállított program szerint becsomagolja, majd a folyamat befejeztével kilökődik.

Különféle típusú Automatic raklapfóliázó gépek léteznek. A csomagolás során alkalmazott technológia különbözteti meg őket:

 • Forgótányéros csomagológépek
 • Karcsomagoló gépek
 • Kétkaros csomagológépek
 • Gyűrűs csomagológépek

Automatic Pallet Stretch Wrapper EASY-IN price

Félautomata raklapcsomagoló gép

A félautomata raklapcsomagoló gépben a fólia felhordása a dolgozó felügyelete mellett és közbenjárásával történik; a kezelőnek kézzel kell elhelyeznie a raklapot, és egy fóliát kell kötnie; ezt követően a programozott csomagolóciklussal folytatódik, hogy befejeződjön a munkás által végzett végső vágás és a csomagológépből történő kidobás.

A félautomata raklapfóliázó gépeket ezután működés és felépítés alapján a következőkre osztjuk:

 • Forgó lemezjátszó gépek
 • Forgókaros gépek
 • Mobil csomagológépek

A félautomata raklapcsomagoló gépek feszítő fóliát (műanyag fóliát) helyeznek a raklap köré, hogy megvédjék azt a szállítás során, stabilizálják a rakományt és tárolják a raktárban. A félautomata raklapfóliázó gépek kiterjesztett műanyag fóliát használnak, amely egy rugalmas anyag, amely lehetővé teszi a raklap stabil becsomagolását, anélkül, hogy felborulhat, és nem okoz nehézséget a mozgás vagy a szállítás során.

A fólia felhasználása a félautomata raklapfóliázó gépekben a felhasználó vagy a rendszergazda felügyelete mellett történjen. Mivel a gép félautomata, a raklap asztalra helyezése és a szükséges fóliával történő rögzítése egy alkalmazottnak kell, hogy legyen. Ezt követően a gép gondoskodik a következő előre programozott tekercselési ciklusról. Miután a gép befejezte a részét, ismét az alkalmazottakon múlik, hogy levágják a fóliát a raklapról, és eltávolítják a raklapcsomagoló gépről, hogy befejezzék a csomagolást, vagy ebben az esetben a csomagolási ciklust.

A raklapfóliázó gépekkel történő becsomagolás előnyei

A raklapcsomagoló gép segít raklapok, hatalmas dobozok és konténerek vagy egyéb tárolandó vagy szállítandó termékek becsomagolásában. A termékek nyújtható csomagolása számos előnnyel jár, többek között:

1. Áruk védelme sérülésektől, karcolásoktól, portól és nedvességtől

Ha a megfelelő raklapcsomagoló gépet használja, az biztosítja, hogy termékei biztonságosan legyenek becsomagolva, hogy elkerülje a szennyeződés, por vagy nedvesség által okozott esetleges károkat.

2. Munkatársbarát

A sztreccscsomagolási rendszer a targoncán tartja a kezelőt, ami önmagában is biztonsági intézkedés. Egy közelmúltbeli felmérés szerint kiderült, hogy az összes targoncabaleset 20 százalékában az emberek sétálnak a raktár padlóján. Ezért, ha a kezelőket a targoncán tartják, a padlótól távol maradnak, és az előttük álló feladatokra összpontosíthatnak. A kézi nyújtófóliázás kopási sérüléseket okoz, és az automata sztreccscsomagoló gépre való frissítés megvédi alkalmazottait.

Az automatikus sztreccsburkolók nagyon kevés beavatkozást igényelnek a kezelőktől. Egyszerűen húzza ki a zsinórt a targoncából, és becsomagolja a raklapot vagy az árut. Ezenkívül a gép egyenletes, biztonságos és szállításra kész csomagolást is biztosít, míg a kézzel becsomagolt raklap könnyen felborulhat, és kárt okozhat az áruban és a felvezetőben.

3. Időt takarít meg

Egy csomagológépbe való befektetéssel sok időt takaríthat meg. A raklapok, dobozok és egyéb termékek kézi csomagolása fárasztó és időigényes lehet. Ha azonban a tároláshoz vagy szállításhoz szükséges árukat és dobozokat egy automata stretchcsomagoló géppel csomagolja be, rengeteg időt és energiát takaríthat meg, ami fontosabb üzleti folyamatokra fordíthat.

4. Spóroljon a filmköltségeken

A kézi csomagoláshoz képest mind a félautomata, mind az automatikus sztreccscsomagoló gépek pénzt takarítanak meg a magas fóliaköltségeken. Az automatikus nyújtófóliázó gépek két filmszál hengerrel rendelkeznek, ahol a második görgők fordulatszáma nagyobb, mint az elsőé, és ez megnyújtja a fóliát. Ez növeli a fólia szakítószilárdságát és csökkenti a teljes költségeket. A forgótornyos automata feszített csomagológépek hatékonyabbak.

5. Gyorsabb csomagolás

A PLC-vezérléssel ellátott automata stretchcsomagoló gép segít a csomagolási folyamat rögzítésében, és segít a vállalkozás ömlesztett csomagolási követelményeinek teljesítésében. Az Orion stretch csomagológépek az Ön egyedi igényeihez igazíthatók. Ez jobb, mintha egy hagyományos, szabványos specifikációkkal, funkciókkal és tartozékokkal rendelkező gépet választana.

6. Hatékony termékcsomagolás

Ha sztreccscsomagolási rendszert használ az összes ömlesztett csomagolási üzleti követelményhez, akkor biztosíthatja a termékei hasonló nyújtással és hatékonysággal történő csomagolásának következetességét, ami egyébként nem lenne lehetséges a kézi nyújtható csomagolással. A kézi csomagolási folyamat a termékek csomagolásának nyújtásában és hatékonyságában változhat. Ez azt jelenti, hogy egy automata sztreccscsomagoló gép biztosítja a dobozok, raklapok és termékek jobb csomagolását a munkahelyén.

7. Megnövekedett termelékenység

Kinek nem tetszik az ötlet, hogy kevesebb idő alatt több munkát végezzenek el? Egy automata sztreccscsomagoló gép a hatékonyság útjára állítja vállalkozását. Kezelőinek nem kell megvárniuk a csomagolási ciklusok kezdetét és leállítását. Raklap szállítószalagra helyezésével vagy zsinór meghúzásával a tekercselés automatikusan elindul és leáll.

8. Továbbfejlesztett készletellenőrzés

A hasonló termékek egymásra halmozása megkönnyíti a leltározást. Ez csökkenti a termékek szétválasztásának esélyét is, ami időigényessé teheti a készletezést. Az átlátszó és következetes sztreccscsomagolásokkal azonban egyenesen át is szkennelhet rajta, ha letapogató rendszert használ.

A sztreccscsomagolási rendszer konzisztenciát és biztonságot biztosít a gyártósoron, függetlenül a raktár méretétől és helyétől. Ha a sztreccscsomagoló gép számos előnye felkeltette a kíváncsiságát, még ma megtekintheti automatikus csomagolórendszereink teljes kínálatát, vagy kapcsolatba léphet termékspecialistáinkkal.