Elektromos raklapemelők

Kizárólag kiváló minőségű, ám megfizethető elektromos raklapemelőket árusítunk, amelyek egyaránt használhatók raktárakban, üzemekben, nagykereskedelmi központokban és üzletekben. Az elektromos raklapemelők igen robusztusak és erős felépítésűek, ezért nagyon stabilak és biztonsággal használhatók. Az elektromos raklapemelők ISO tanúsítvánnyal, valamint további, előírt tanúsítványokkal is rendelkeznek. Az elektromos raklapemelők ára rendszerint ezer és néhány ezer euró közötti. Ez az összeg számos tényezőtől függ, mint például a rakodógép teherbíró képessége, a maximális emelőmagasság, az akkumulátorok száma és kapacitása, kerekek, a konstrukció, végezetül pedig a vezető- és emelőmotor ereje. Minden elektromos raklapemelő 12 hónapos garanciával rendelkezik, azonban szervizelés esetén a szállítás költségei Önt terhelik. Pótalkatrészeket is árusítunk, azonban ezek kizárólag Magyarország területén vehetők át. Az egész ország területén olcsó szállítást biztosítunk. Továbbá, a magyar piacon elérhető legkedvezőbb árakat kínáljuk Önnek. Cégünk kizárólag Magyarországon belüli rendeléseket fogad.

 • SMITH Walky Elektromos kézi targonca – Li-ion-akkumulátor – 1500kg, 1,5t, 200mm

  1,279
 • SMITH Electric pallet jack Lithium 2000kg XT2

  1,329
 • SMITH elektromos raklapemelő béka 1500kg 200mm

  1,279
 • SMITH Semi-electric stacker 1000kg 350cm 3500mm

  1,899
 • SMITH Self-lifting electric stacker 500kg 1500mm

  2,399
 • SMITH Elektromos gyalogkíséretű targonca 2,5m 250cm 1500kg

  2,799
 • SMITH Vezetőállásos targonca, 2,6m 260cm 1500 kg

  3,099
 • SMITH Elektromos raklapemelő 3,5m 350cm 1500kg

  3,099
 • SMITH elektromos vezetőállásos S-Ride 3,6 m 360 cm 1500 kg

  3,399
 • SMITH Heavy-duty Electric stacker 2000kg, 2 tons, 4500mm, 4,5m

  5,999
 • SMITH elektromos targonca | 3-kerekű elektromos emelőgép 1500kg, 450cm

  12,979
 • Diesel forklift FX3 3500kg, 300cm

  19,790
 • SMITH Electric forklift E25A 2500 kg 300 cm

  19,799

Electric stacker priceElektromos raklapemelő

Az alábbiakban az Önben esetlegesen felmerülő kérdésekre adunk választ: miért lehet Önnek szüksége egy elektromos raklapemelőre, milyen áron érhetők el a raklapemelők, hogyan javíthatja egy elektromos raklapemelő a termelékenységet, illetve milyen további előnyökkel rendelkeznek az elektromos raklapemelők.

Miért lehet Önnek szüksége egy elektromos raklapemelőre?

Egy új elektromos raklapemelő kiváló befektetés lehet bárki számára, aki a gyártásban, szállítmányozásban, vagy logisztikában dolgozik, valamint aki a munkája során rendszeres súlyos emelést végez. Számos előnyt hordoz egy új raklapemelő, ám minden közül a legfontosabb, hogy munkája hatékonyabbá és gyorsabbá válik, alkalmazottai pedig elégedettebbek lesznek, köszönhetően annak, hogy nem lesz már többé szükséges a nehéz emeléseket kézi erővel végezni. Továbbá, az elektromos targoncák használata sokkal biztonságosabb, mivel a munkahelyi balesetek, sérülések valószínűségét minimalizálja. Az elektromos raklapemelők legújabb generációját minden külső tényezőnek ellenálló, rendkívül tartós anyagokból készítik, még hosszabb élettartamot biztosítva ezáltal az elektromos raklapemelő számára, designjuk pedig nagyon ergonomikus, így a kezelés kifejezetten egyszerű. Az új elektromos raklapemelő további fontos előnyei közé tartoznak a kimagasló teljesítmény, pontosság és erő. Az elektromos raklapemelők nagyon erős hajtó- és emelőmotorokkal vannak felszerelve, mely a kifejezetten nehéz és instabil termékeket emelését és pakolását is lehetővé teszi.

Az elektromos raklapemelő ára

Az elektromos raklapemelő árát számos tényező befolyásolja, ám figyelembe véve a felgyorsított raklapemelési és raklapmozgatási folyamatok révén megtakarított rengeteg időt, valamint a lecsökkenő munkahelyi balesetszámot, a befektetés már néhány hónapon belül megtérülhet. Az elektromos raklapemelők ára ezer eurótól pár ezer eurós tételig terjedhet. Az ár függ attól, hogy egy vagy két akkumulátorral rendelkezik-e a raklapemelő, mekkora a maximális emelési magasság, a teherbírás stb. Egy másik igen fontos befolyásoló tényező a raklapemelő motorjainak (hajtó- és emelőmotor) ereje.

Hogyan működik az elektromos raklapemelő?

Az elektromos raklapemelő lehetőséget ad raklapok, vagy nehéz objektumok egyik helyről a másikra történő mozgatására. A raklapokat vagy nehéz objektumokat emelve, azokat a teherautóra vagy a polcokra helyezheti, vagy onnan leemelheti a segítségével. A folyamat a kulcsos kapcsoló segítségével indítható. Ez elindítja a járművet. Ekkor megjelennek a különböző jelzőfények, mint például az akkumulátor jelzőfénye, mely az akkumulátor kapacitását mutatja. Az elektromos raklapemelő kezelésére a CURTIS kezelőfogantyú szolgál. A kulcsos kapcsoló és az árammérő ebbe a fogantyúba van beépítve. A fogantyú segítségével irányítható az elektromos raklapemelő előre vagy hátra irányba, illetve szabályozható segítségével a villa magassága. A kapcsoló felfelé állításával a villák felfelé irányba mozdulnak, a kapcsoló lefelé állításával pedig lefelé. A fogantyúval a jármű mozgásiránya állítható. A fogantyú mozgatásával a kerekek is mozognak, változtatva így az elektromos raklapemelő irányát. Az elektromos raklapemelők két fő típusa létezik: a magasemelő targoncák segítségével a raklapok akár 3,5 méter magasra is felemelhetők, illetve a kézi villás raklapemelők, melyekkel szitén akár 200 mm-es emelés lehetséges, ám ez utóbbi típus alkalmasabb a raklapok egyik helyről másikra történő mozgatására. Mivel a magasemelő targoncák segítségével egyaránt lehetséges a mozgatás és emelés is nagyobb magasságokba, ez a gyakrabban vásárolt termék a két fő raklapemelő típus közül. Ugyanakkor a magasemelő targoncák több funkcióval és részegységgel vannak ellátva, így ezek ára magasabb is. Az elektromos raklapemelők rendkívül gazdaságosak, a szállítási és emelési folyamatokat több mint 4-szeresen felgyorsítják. Az elektromos raklapemelők meghajtásáért kiváló minőségű, hosszú életciklusú, újratölthető autóakkumulátorok felelnek. Az autóakkumulátor használatának további komoly előnye az ára, ezek ugyanis olcsóbbak és sokkal könnyebben hozzáférhetők, mint az emelővillákhoz tervezett akkumulátorok, ám az erő és teljesítmény megegyezik.

Mik az elektromos raklapemelő előnyei?

Az elektromos raklapemelők számtalan előnnyel rendelkeznek. Használatuk kiváltja a nehéz objektumok kézi emelését és felgyorsítja a raklapok és egyéb objektumok kezelését. Ezen felül nagyon gazdaságos, nagy teljesítményű, megfizethető, ergonomikus és igen könnyen használható eszköz. Ez csupán néhány a számos előnyös tulajdonság közül, mellyel az új generációs raklapemelők büszkélkedhetnek. A raklapemelők használata jelentősen csökkenti a szállítási költségeket és az áru mozgatásának, elhelyezésének idejét, amely raklapemelő használata nélkül könnyen megduplázódhat, amennyiben a termékek kezelése kézi erővel történik. Az új generációs elektromos raklapemelőt sok éven át használhatja, a jármű ereje és teljesítménye hosszú ideig megmarad. A vásárlással kapcsolatos további információkért vagy tanácsokért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Boldogan segítünk Önnek megtalálni az igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

Az elektromos raklapemelő szervizelése

Szervizszemélyzetünk igen magasan képzett és rendelkezik mindazon szerszámokkal, eszközökkel és pótalkatrészekkel, melyek a szervizeléshez és a javításhoz szükségesek. A szervizelésre küldött raklapemelőket általában egy-két héten belül javítjuk. Amennyiben Ön bármi problémát tapasztal raklapemelőjével, amely szervizelést igényel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Személyzetünk további információt közöl Önnel arról, hova szükséges elszállítania a sérült raklapemelőt.

Nehéz súlyok emelésére szolgáló raklapemelők

Az akkumulátoros pántológépeink kínálatában kifejezetten nehéz súlyok emelésére szolgáló elektromos raklapemelőket is forgalmazunk. Ezek a raklapemelők igen nagy feszítőerővel bírnak. Kifejezetten az igen nehéz és instabil rakományok mozgatásához tervezték őket. Nagyon stabil és igen erős teljesítménnyel felvértezett szerkezetek.

Noha az elektromos raklapemelő üzemelése viszonylag biztonságos, szükség van néhány biztonsági óvintézkedésre. Az elektromos raklapemelőt kizárólag kiképzett személy irányíthatja. A raklapemelő gondatlan használata, vagy nem kiképzett személy általi irányítása a raklap vagy a jármű károsodását vonhatja maga után. Soha ne mozgasson vagy emeljen nem megfelelően lezárt csomagú terméket, és semmi esetben ne használja a pántokat áru húzására vagy emelésére, mivel a pántokat nem erre a célra tervezték, így ezekhez a tevékenységekhez nem megfelelőek. Az emelés során bizonyosodjon meg arról, hogy biztonságos helyen tartózkodik. Az elektromos raklapemelő használatához nincs szükség állami szakképzettségre.