Dobozzáró gépek

A Dobozzáró gépeket (más néven szalagos gépeket vagy kúpos gépeket) gyártósorokon, elosztó központokban és raktárakban használják. A karton tömítők felül és alul lezárják a dobozt, automatizáltságtól függően oldalsó tömítésre, automatikus fedélzárásra, doboz hajtogatásra stb.

A dobozzáró gépek azonos vagy változó méretű dobozok lezárására alkalmasak. Az automatikus kartonlezárók és a félautomata kartonlezárók automatikusan beállítják súlyukat és magasságukat, így a doboz tökéletesen illeszkedik. A kézi kartonlezárók tökéletesek, ha a legtöbb doboz azonos méretű, vagy ha a csomagokat tételesen zárják le, mivel a magasságot és a szélességet kézzel kell beállítani. A dobozzáró gépek BOPP vagy Kraft szalagot használnak, ahol különböző széles vagy keskeny szalagok használhatók a lezárás során.

A jó minőségű és megfizethető dobozzáró gépek széles választékát kínáljuk. Weboldalunkon az automatizáltságtól függően a következő típusú kartontömítőket találhatja meg:

  • Tok-felállító vagy formázógépek összecsukható dobozokhoz
  • Kézi dobozzáró gépek
  • Félautomata dobozzáró gépek
    • Félautomata dobozzáró gépek – automatikusan állítja be a súlyt és a magasságot
    • Félautomata dobozzáró gépek – automatikusan bezárja a doboz felső hajtását
  • Automatikus dobozzáró gépek

A dobozzáró gépekre garancia vonatkozik, és Magyarország szervizelték. Gyors szállítást biztosítunk az Ön címére Magyarország.

AUTO-TAPE Automatic Carton Sealer 48-72mm (Kraft or BOPP tape) priceDobozzáró gépek

A dobozzáró gépek (más néven szalagos gépek vagy taperek) leegyszerűsíthetik a csomagolási folyamatot a gyártásban, így rendkívül hatékonyak. Kartonlezáróink szinte minden feladatra elérhetőek: Azonos vagy változó méretű dobozok lezárására, széles vagy keskeny szalagra, felső és alsó tömítésre, oldalsó tömítésre, automatikus fedélzárásra, stb. Kiegészítők széles választékát kínáljuk, pl. csomagolóasztalok alsó füles mappákkal. Minden doboz lezáró tartalmaz egy teljes alkatrészlistát, egy felhasználói kézikönyvet, egy szerszámot és a leggyakoribb alkatrészeket tartalmazó pótalkatrészkészletet.

A dobozzáró gépek típusai

Különféle dobozzáró gépek vannak a piacon. A típusok közötti fő különbség a dobozkészítés, a hajtogatás és a ragasztás folyamatának automatizálási foka.

Tok-felállító vagy formázógépek összecsukható dobozokhoz

FLEX Box Semi automatic Case Erector priceAz összecsukható dobozok felállítói vagy formázógépei egy hajtogatott kartondobozt vesznek, és megépítik vagy felállítják , ahogy a neve is mondja. Egy doboz négyzet alakú lesz, majd lezárja az alját, és készen áll a csomagolásra.
Egy átlagos embernek körülbelül20 másodpercbe telik egy összerakása, míg egy alacsony sebességű dobozkészítőnek körülbelül 7 másodpercig. Ez azt jelenti, hogy egy doboz szó szerint harmadannyi idő alatt készíthető el egy géppel, mint egy emberrel. gyorsabb a dobozok gyorsabb összerakásával, sokkal kevesebb vesz igénybe, az egy összerakott dobozra jutó munkaerőköltség kétharmadával csökken, és ez sokkal költséghatékonyabb időt vesz igénybe, hogy egy ládakészítő gépet használjon, mint egy fizetett alkalmazottat.

Kézi dobozzáró gépek

Manuális dobozzáró gépek a szalagot a doboz tetejére és aljára helyezzük. A dobozzáró gépek gépek szélességét és magasságát azonban manuálisan kell beállítani, valamint a dolgozónak kézzel kell behajtania a doboz tetejét és benyomni a kartondobozba. A kézi dobozzáró gépek nem a legjobb választás, ha sok különböző méretű csomagod van, mivel a szélesség és a magasság kézzel kell állítani. Kedvező árúak, és kiváló lehetőség csomagolósorokon, ahol a csomagok szabványosak, és a termékeket az alkalmazottak manuálisan adják be a dobozba, a dobozzáró gépeksince dolgozóinak közel kell állniuk a géphez, és kézzel kell hajtani a doboz tetejét.

Félautomata dobozzáró gépek

A félautomata dobozzáró gépek remekül kéznél vannak, ha sok különböző méretű dobozt kell becsomagolni. Az intuitív, könnyen használható funkciókkal ezek a dobozkúpok gyorsak és hatékonyak, így időt és pénzt takarítanak meg. Ezek az intelligens dobozzáró gépek állíthatóak és tiszta, egyenletes tömítéseket hoznak létre bármely kartonon. Egyszerűen és gyorsan állítsa be a gépet a lezárandó doboz szélességéhez és magasságához, és minden dobozra ugyanannyi szalagot fog felhelyezni. Úgy tervezték, hogy a legjobban akkor működjenek, ha sok azonos méretű dobozt lezárnak minden termékfutás során. A félautomata dobozzáró gépeknek két típusa van. Az egyik automatikusan beállíthatja a súlyt és a magasságot, a másik pedig automatikusan bezárhatja a doboz felső hajtását.

Automatic case sealer TOP TAPEFélautomata dobozzáró gépek – automatikusan állítja be a súlyt és a magasságot

A súlyt és magasságot automatikusan beállító félautomata dobozzáró gépek ideálisak elosztó központokba vagy csomagolósorokba, ahol különböző méretű dobozokat használnak. A dobozzáró gépek automatikusan felismeri a doboz szélességét és magasságát, és automatikusan beállítja a magasságát és szélességét. Ez felgyorsítja a doboz lezárási folyamatát, mivel nem kell manuálisan módosítania a dobozlezárón a beállításokat.

Félautomata dobozzáró gépek – automatikusan bezárja a doboz felső hajtását

A doboz felső hajtását automatikusan lezáró félautomata kartonlezárók tökéletesek a gyártósorokhoz, mert nem kell valakinek a dobozzáró gépek közelében állnia és le kell zárnia a doboz hajtásait, hogy a gép le tudja zárni a doboz tetejét. doboz.

Automatikus kartonlezáró

Az automata dobozzáró gépek mind a négy felső tok fedelét le tudja zárni és le tudja zárni a tetejét és az alját. Az állítható ekerendszer a legnagyobb rugalmasságot biztosítja a különféle típusú dobozzáró gépek alkalmazásához, és remek alternatívát kínál a kézi szalagozással szemben. Az Automatikus dobozzáró gépek kiválóan alkalmasak a csomagolási sebesség és hatékonyság javítására. Az automata dobozzáró gépek csomagológép automatizálja a szalag ragasztásának folyamatát a doboz tetejére és aljára. A csomagolási folyamat termelékenysége nő, mivel a percenkénti lezárt dobozok száma általában többszörösére nő. A ragasztószalaggal ellátott automata dobozzáró gép könnyen kezelhető, és előzetes szakmai felkészültség nélkül is kezelhető. A nagy teherbírású váznak és a 4 oszlopos tartószerkezetnek köszönhetően tartós befektetést jelentenek gyártósorának. A gépet kartondobozok lezárására és kizárólag kartonok lezárására fejlesztették ki.

Időt takaríthat meg a megbízható dobozzáró gépekkel

Dobozzáró gépeink egyszerű, jól bevált kialakítása az ergonómiai elveken alapul, így rendkívül felhasználóbarát, biztonságosan használható és könnyen karbantartható. Ugyanakkor az egyszerű, de robusztus felépítés magas szintű működési megbízhatóságot és meghosszabbított élettartamot garantál – még akkor is, ha naponta óráról órára bezárja a kartondobozokat.

A dobozzáró gépek gyorsan és egyszerűen zárják le a dobozokat, mindig ugyanazzal a minőségi zárási fokozattal, így kíméli meg munkatársait az időigényes, kézi munkától, miközben elkerüli, hogy munkatársait fizikailag megterhelő feladatoknak tegye ki. Mint ilyen, az automata dobozzáró gépek olyan üzemeltetési befektetés, amely nemcsak a termelékenységet növeli, hanem a munkakörnyezetben is jelentős fejlesztéseket hoz magával.

FLEX Box Case Erector + Flex Tape case sealerA megfelelő dobozzáró gépek kiválasztása

Ahhoz, hogy az alkalmazásához optimális dobozzáró gépet megtalálja, több kérdést is meg kell vizsgálnia: Milyenek a kartondobozok (a kartondoboz típusa és méretei)? A kartondoboz méretei mindig azonosak vagy változnak? Hogyan kell a kartonokat lezárni (szalagszélesség, szalagátfedés, kézi vagy automatikus fedélzárás)? Hány kartont kell naponta becsomagolni? Mi van a kartonokba csomagolva (nehéz, könnyű vagy törékeny anyag)? Hogyan történik a kartonok kezelése bezárás után (szállítás, raklapozás, fóliázás, gyártásirányítás, címkézés stb.)?

A szalagos adagolók garantálják a tok optimális lezárását

A toklezárók szíve a szalagadagoló. Az évek során ezt a kulcsfontosságú alkatrészt a gyakorlati tapasztalatok és a felhasználói hozzájárulások alapján folyamatosan fejlesztették, hogy az optimális csomagolási eszközzé váljon. Az agyfék különböző szalagtípusokhoz állítható, míg a szalagtekercs agya pontosan a használatban lévő szalagszélességhez állítható. A hátsó görgős elrendezés adagolóink ​​egyedülálló eleme, amely biztosítja a ház szilárd tömítését. Az adagolók opcionálisan felszerelhetők monitorral és riasztórendszerrel a tökéletes tömítés érdekében.

Szerezzen teljes körű megoldást a csomagolósor igényeire

A tokzárak csak egy részét alkotják moduláris termékpalettánknak, amely magában foglalja a raklapozó berendezéseket, a tok felállítókat, a raklap feszített csomagolóanyagokat és a szállítószalagok széles választékát.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan tudunk teljesen testreszabott teljes megoldást kínálni szabványos moduljainkkal a hatékonyság és a termelékenység drasztikus növelése érdekében az Ön telephelyén, kérjük, tekintse meg a többi csomagológépünket.