Pneumatikus pántológépek és kézi pántológépek PET, PP, textil és kompozit pántszalagokhoz

Csak kiváló minőségű, de megfizethető pneumatikus pántológépeket kínálunk 13-19 mm-es PET (polietilén) és PP (polipropilén) pántszalagokhoz. A pneumatikus pántológépek ISO és más szükséges tanúsítványokkal rendelkeznek. Kézi pántológép műanyag PP pántszalaghoz: a PPST – 13 vagy PPST – 16 egy univerzális pántológép dobozok és termékek csomagolásához. Ez a gazdaságos pántológép megfeszíti a 12/13 mm vagy 15/16mm szélességű PP pántszalagot, és a fém kapocshoz illeszti. Kézi pántológépek különböző szélességű textil és kompozit /szőtt pántszalagokhoz. Minden kézi és pneumatikus pántológéphez 12 hónapos garancia tartozik. A szolgáltatás Németország, Ausztria és Svájc területén érhető el.

Pántszalag tartó kocsi PP/PET/kompozit/textil pántszalaghoz

Kiváló minőségű PP/PET pántszalag tartó kocsikat kínálunk kerekekkel, továbbá megfizethető pántszalag adagolókat (ipari pántszalag tartó kocsik) textil és kompozit/szőtt pántszalagokhoz. A műanyag pántszalag adagolók kerekekkel vannak ellátva, nagyon stabilak, belső átmérőjük 400 mm. Ez azt jelenti, hogy minden szabványos, Ø406mm-es PET/PP pántszalaggal kompatibilisek.

Pántkapcsok, pánthüvelyek textil/kompozit pántoláshoz és pánthüvelyek PP pántszalagokhoz.

A pántkapcsok széles választékát kínáljuk textil vagy kompozit pántszalagokhoz. A pántkapcsok galvanizáltak, szélességük 13 mm-től 25 mm-ig terjed. Továbbá műanyag PP pántszalaghoz való pánthüvelyeket is vásárolhatsz az oldalunkon a kézi pántológépekkel való csomagoláshoz.

 • Pánthüvely, pántkapcsok 13-16 mm PP

  1315
 • Pántoló kapocs textil/kompozit 16 mm, 19 mm vagy 25 mm

  2444
 • Kézi pántológép textil és kompozit/szőtt pántszalagokhoz – 13-50 mm

  48138
 • Textil pántszalag adagoló kocsi – Ø76 mm

  78
 • PPST-13/16 Kézi Pántológép 12/13 mm-es és 15/16 mm-es PP pántszalagokhoz

  Original price was: 150€.Current price is: 119€.
 • Kompozit pántszalag adagoló kocsi – Ø200 mm

  Original price was: 180€.Current price is: 139€.
 • High-quality PET/PP strap dispenser cart – 405/406

  Original price was: 189€.Current price is: 149€.
 • Dispenser Cart for Steel strap HS5

  Original price was: 200€.Current price is: 159€.
 • A3 tömítés nélküli acél pántológép 13-19mm

  Original price was: 400€.Current price is: 275€.
 • AIR19 Pneumatikus pántológép 13-19 mm-es műanyag PET és PP pántszalaghoz

  469
 • BO-51 Kézi, pánthüvely nélküli acél pántológépek 13-20 mm

  490
 • AIR DUO32 pneumatikus acél pántológép

  1,399
 • AIR METAL 19-32mm – Pneum. acélpántoló csuklóval

  1,7992,200

Manual strapping tool PPST-13

Kézi pántológép PET, PP, textil és kompozit/szőtt pántszalaghoz

A 3 az 1-ben kézi PPST-13 vagy PPST-16 pántológép egy kiváló minőségű eszköz a PP pántoláshoz. A kézi pántológép tartós, szerkezete pedig egyszerű. A pótalkatrészek egyszerűen és kényelmesen felhelyezhetők, ha szükséges. A kézi csomagológép rendkívül könnyű, mindössze 2,75 kg, és egy 3 az 1-ben eszköz. Ez azt jelenti, hogy a kézi pántológép feszíti, kapcsokkal rögzíti és vágja a pántszalagot. Három különböző kézi pántológépet kínálunk 13-19 mm, 19-25 mm és 25-50 mm széles textil és kompozit/szőtt pántszalagokhoz. Válaszd ki a neked megfelelő pántológépet, és add le a megrendelést, vagy érdeklődj a termékről nálunk.

batterystrapping.com-wire-buckets-textile-composite-strapping-16mm-19mm-25mm.jpg

Pántoló kapocs textil/kompozit 16 mm, 19 mm vagy 25 mm

Kiváló minőségű, galvanizált pántkapcsok, pánthüvelyek textil vagy kompozit pántszalagokhoz. Különböző szélesség: 16 mm, 19 mm vagy 25 mm. Mennyiségi kedvezményt kínálunk.

Seals, Clips, Clamps for plastic PP strapping 13mm or 16mm price

Pánthüvelyek, pántkapcsok 13 mm-es vagy 16 mm-es műanyag PP pántoláshoz

Kiváló minőségű pánthüvelyek műanyag PP pántszalagokhoz, 13 mm és 16 mm, galvanizált, 1000 vagy 1500 db-os csomag. Mennyiségi kedvezményt kínálunk.

High-quality PET/PP strap dispenser cart - 405/406

Pántszalag adagoló kocsi PP/PET pántszalaghoz – Ipari polipropilén (PP) és poliészter (PET) pántszalag adagoló

 • Kiváló minőségű adagoló kocsi PP/PET pántszalaghoz,
 • kerekekkel,
 • nagyon stabil, teljes tömege 28 kg körül van,
 • méret: 65×48×110 cm,
 • belső átmérő 400 mm.

Mi az a pneumatikus gép, és miért érdemes ilyet használni?

AIR19 pneumatic strapping tool 13-19mm (1/2" to 3/4") banding tool for plastic PET and PP strapA pneumatikus pántológép, amelyet néha levegős kézi pántológépnek is neveznek, fontos eszköze rengeteg műhelynek, gyárnak és ipari üzemnek. A pneumatikus gép a kompresszor által biztosított sűrített levegővel működik. Rendszerint a kompresszor a levegőmennyiség vagy levegőgyorsulás csökkentésének elve alapján működik.

A legelterjedtebbek a dugattyús kompresszorok. A pneumatikus gép kiváló választás olyan feladatok elvégzéséhez, amelyek pontosságot igényelnek, ugyanakkor a legjobb pántológép a kisebb és nehezebben hozzáférhető helyek eléréséhez, amelyekhez a nagyobb eszközök nem képesek hozzáférni. Ezért a különböző iparágak egyre inkább pneumatikus gépeket használnak. A pneumatikus pántológép általában ergonomikus és praktikus, felhasználóbarát kézi eszköz, amely könnyen használható és kényelmes.

A pneumatikus pántológép ára

A pneumatikus pántológépek könnyen beszerezhető eszközök, és nem olyan drágák, ellenben más pántolóeszközökkel és gépekkel. Egy jól működő pneumatikus kézi eszköz kevesebb, mint ezer euróért már kapható. Az ár erősen összefügg a levegős pántológép minőségével, valamint az erősségével.

AIR-A pneumatikus pántológép PET és PP pántszalaghoz

Az AIR-A 13-19 mm-es pneumatikus pántológép rendkívül magas minőségű és kedvező áron elérhető, 12 hónapos garanciával</ strong>. Alkalmas PET és PP pántszalagokhoz is. Pneumatikus pántológépet minden iparágban használnak, és elengedhetetlen eszköze a csomagolásnak. Időt takarít meg, és növeli a csomagolás hatékonyságát. A pneumatikus pántológép modern, könnyű, megbízható és ergonomikus. Pneumatikus pántológéppel PET és PP pántszalagokat rögzíthetünk, különböző vastagságban és szélességben.

Hogyan kell használni a pneumatikus pántológépet?

 • Tekerd körbe a csomagot egy műanyag pántszalaggal, és helyezd a PET vagy PP pántszalag egyik végét a másik fölé.
 • Helyezd a pántszalag felső és alsó részét a pneumatikus pántológépbe.
 • Ezután nyomd meg és tartsd lenyomva a feszítő gombot a jobb hüvelykujjaddal, amíg a pántszalag teljesen megfeszül.
 • Majd tartsd lenyomva az egyesítés gombot a jobb hüvelykujjaddal, amíg a pántszalagot egyesíted és levágod.
 • Húzd meg a fogantyút, és feszítsd meg jobb kézzel.
 • Nyomd meg a visszahúzó gombot a jobb kezed kisujjával, amíg a pántszalag ki nem válik a fogaskerékből.
 • Húzd meg a fogantyút és nyomd meg a feszítő gombot, majd távolítsd el a szerszámot a pántszalagról.

Hogyan állítsuk be a pneumatikus pántológép súrlódásos egyesítésének idejét

AIR19 pneumatic strapping tool 13-19mm (1/2" to 3/4") banding tool for plastic PET and PP strapA súrlódásos egyesítés ideje beállítható a pántszalag méretének, a levegőnyomás mennyiségének és a pneumatikus pántológép állapotának megfelelően. Egy kis csavarhúzóval állíthatunk az egyesítés gomb alatti csavaron. Az időtartam az óramutató járásával megegyező irányban növekszik, illetve az óramutató járásával ellentétes irányban csökken. A beállítás után húzd meg a záróanyát. Ez biztosítja a zökkenőmentes és berregésmentes egyesítést.

Pneumatikus pántológép vs akkumulátoros pántológép

A pneumatikus gép egyszerűbb és erősebb, mint az elektromos változat, ami azt jelenti, hogy pontosan ugyanazt a feladatot látja el, mint egy elektromos eszköz, de könnyebb és kezelhetőbb</ strong>. A pneumatikus gépek gazdaságosabbak és biztonságosak; ezért az autóiparban, az építőiparban és a fémiparban is használják őket.

Az energiafogyasztás költségei lényegesen alacsonyabbak, ha pneumatikus gépet használunk, mint egy elektromos eszköz esetén. Bizonyos mennyiségű kinetikus energia előállításakor a kompresszor jelentősen kevesebb energiát fogyaszt, mint az elektromos gép. A pneumatikus gép hosszabb élettartammal rendelkezik.

Még a hosszú távú és mindennapos használat sem károsítja az eszközt. Mivel a pneumatikus gép nem motorral működik, nincs túlmelegedés, és nem lehet túlterhelni. Ezért karbantartás sem szükséges. A pneumatikus pántológép biztonságos, nem áll fenn az áramütés vagy robbanás veszélye. Alkalmasak nyirkos vagy nedves környezetben is. Ahhoz azonban, hogy a pneumatikus pántológép működjön, sűrített levegő szükséges, éppen ezért nem olyan mozgatható és praktikus, mint az akkumulátoros pántológép.