-31%

A3 tömítés nélküli acél pántológép 13-19mm

A3 tömítés nélküli acél pántológép

A3 tömítés nélküli acél pántológép 13-19mm

275

Készleten

275

 • Pántszélesség: 12.7-19mm
 • Pántvastagság: 0.38-0.58mm
 • Acélszalaghoz
 • Húzószilárdság tartomány: 700-850N/mm²/100,000-123,000psi
 • Az acél pántszalag minden motortestje és alkatrésze nagy szilárdságú ötvözött anyagból készült
 • A tömítés nélküli kombinált szerszám nem csatos kialakítással rendelkezik a költségmegtakarítás érdekében, nincs szükség másik acél csat használatára
 • Ez a kézi feszítő magas csatlakozási megbízhatósággal, kötőelemek nélkül, kettős erőszerkezettel rendelkezik, és könnyen elvégzi a rögzítést az acél csomagolószalagok között
 • A praktikus, könnyű, tömítés nélküli kombinált szerszám lapos csomagok, például raklapok, bálák, ládák, és egyéb csomagok rögzítésére szolgál.

Leírás

A3 tömítés nélküli acél pántolószerszám 13-19mm

Az A3 Kézi acél pántoló csomagológépeket az acélszalag tekercselő termékeknél vagy csomagoknál használja, majd nyomja meg a gombot a szűkítéshez, húzza meg a felesleges öveket, zárja be az acéltermékek vagy csomagok elkészítéséhez, majd az acélszalag mindkét felülete csatlakozik a géphez az olvadás hőhatásán keresztül, vagy az anyagok, például az acélcsat használata révén. Az A3 tömítés nélküli acél pántológép csatt fő szerepe, hogy az acélszalag szorosan a termékhez vagy a csomag felületéhez köthető, annak biztosítása érdekében, hogy a szállítás, a tárolás nem a kötés eredménye nem erős és szétszórt, hanem a termék kötegelő trim funkcióval is rendelkezik, elkerülve a rendezetlen helyet, így tárolóhelyet takarít meg.

Az A3 tömítés nélküli acél pántolószerszám jellemzői

 • Pántszélesség: 12,7-19mm; Pántvastagság: 0,38-0,58mm; Szakítószilárdság: 700-850N/mm²/100,000-123,000psi
 • Az acél pántszalag minden motortestje és alkatrésze nagy szilárdságú ötvözött anyagból készült
 • A tömítés nélküli kombinált szerszám nem csatos kialakítással rendelkezik a költségmegtakarítás érdekében, nincs szükség másik acél csat használatára
 • Ez a kézi feszítő magas csatlakozási megbízhatósággal, kötőelemek nélkül, kettős erőszerkezettel rendelkezik, és könnyen befejezheti a rögzítést az acél csomagolószalagok között
 • Kézhez álló, könnyű, tömítés nélküli kombinációs szerszám lapos csomagok, például raklapok, bálák, ládák és egyéb csomagok rögzítéséhez használható

 

Az A3 tömítés nélküli acél pántolószerszám jellemzői

NameKézi tömítés nélküli acél pántoló eszközök
FunctionNincs szükség külső áramellátásra, nincsenek kötőelemek, és könnyen mozgatható, széles körben használják a gyártásban, a kohászatban, a szállításban és más iparágakban, mint például a teherszállítás, fém, berendezésgyártás, stb.
Features1. Könnyű test és könnyű használat, nincs szükség külső áramellátásra.

2. Kötőelemek nélkül, kétlépcsős emlékeztető szerkezetet alkalmazva, könnyen elérhető az acélcsomagolás közötti rögzítéssel, és magas kapcsolati megbízhatósággal.

3. Nagy meghúzási erő és speciális szerkezeti kialakítás a könnyű meghúzás eléréséhez.

4. A szerszám tartós, nagy szilárdságú ötvözött anyagokat alkalmaz a testhez és az alkatrészekhez, nagy megbízhatóságú kialakítást és fejlett gyártási technológiát.

5. Szabadalmaztatott kialakítás, biztonságos használat, fáradtságmentes kialakítás.

Modell

A3

Pántméret alkalmazása

Szélesség

12.7-19 mm

vastagság

0.38-0.7mm

Pántok felhelyezése

Acélszalag

Padlock forma

Yin és Yang csat

Súly

3.9 kg

Méret

387×168×308mm

Maximális feszítőerő

Acélszalag a maximális feszültség 70% és 80% között

 

 

Az A3 tömítés nélküli acél pántológép előnyei

 • EGYSZERŰ FELSZERELÉS ÉS CSOMAGOLÁS – Nagyon egyszerű és hatékony működést tesz lehetővé, és robusztussága és nagyfokú megbízhatósága révén felülmúlja a többi pántolószerszámot. Az A3 acél pántszalag nem csatos kialakítású, nincs szükség más acélcsatok használatára. A tömítés nélküli kötés a tömítések kiküszöbölésével kb. 10%-kal csökkenti a teljes pántolási költséget. Szakítószilárdság tartományban: 700-850 N/mm²/100,000-123,000 psi. A gép speciális szerkezeti kialakítása könnyen befejezheti a meghúzást és a csomagolást.
 • KÉNYELMES ÜZEMELTETÉS – Nincs kötőelem, kettős teljesítményszerkezet, könnyen befejezheti a rögzítést az acél csomagolószalagok között, és nagy csatlakozási megbízhatósággal rendelkezik. Pántolás szélessége 13 / 16 / 19 mm. Pántolás vastagsága: 0.38-0.58mm
 • NAGYSZILÁRDSÁGÚ STRUKTÚRA – Az A3 pántolószerszám nagyon tartós, és az összes motortest és alkatrész nagy szilárdságú ötvözött anyagot használ. Előnye a nagy megbízhatóságú tervezés és a fejlett gyártási technológia.
 • KOMPAKT MÉRET – Ez az acél pántolószerszám kompakt és könnyű szerkezettel rendelkezik, könnyen szállítható, és a gépet fáradtság nélkül is könnyen használhatóvá teszi.
 • SZÉLES ALKALMAZÁS – Az A3 kézi acél pántolószerszámot lapos csomagok, például raklapok, bálák, ládák, ládák, acél, alumínium rudak és más nehéz csomagok csomagolására és pántolására használják.

 

A3 tömítés nélküli acél pántolószerszám videó