A csomagolás és az ipari pántolás legjobb módja

A csomagolás és az ipari pántolás legjobb módja

A legjobb csomagolási módszerek

A forgalmazók számára az ügyfél elégedettségének mindig a legfontosabbnak kell lennie. Ez azt is magában foglalja, hogy amit az ügyfél megrendel, azt meg is kapja. Ha utóbbi nem valósult meg, az gyakran a rossz csomagolási folyamatnak vagy a helytelen tárolásnak köszönhető. Így a csomagolási szabványok nyomon követése és fenntartása kulcsfontosságú szerepet tölt be az ügyfelek elégedettségének elérésében. A megfelelő módszerek követése csökkenti a költségeket, továbbá megakadályozza a különböző sérüléseket és egyéb felmerülő problémákat.

Battery strapping banding tool TES PP PET 12-16mm cheap

Hogyan gyorsíthatjuk a gyártási folyamatot csomagolás/pántolás során?

Amikor a vállalatok bármilyen módon automatizálják a csomagolási/pántolási folyamatot, meggyorsítják a csomagolást és csökkentik a csomagoláshoz szükséges időt. A félautomata/automata csomagolás átlagosan legalább 300%-kal gyorsabb. Ezenkívül az automata csomagolás általában biztonságosabb és alkalmazottbarátabb. A legjobb módja a csomagolás felgyorsításának a HIPO félautomata csomagológép, amely PP pántszalaggal automatikusan pántolja a dobozokat. A raklapos pántoláshoz a COMBO félautomata pántológépet vagy az akkumulátoros pántológépeket javasoljuk, amelyek dobozokhoz/csomagokhoz is használhatók.

Az alaptermékek csomagolása

Ha az alaptermékek nem dobozba kerülnek, azokat nem szabad a szokásos módon csomagolni. Abban az esetben, ha a terméknek van egy tartálya, amelynek nyílásán keresztül látható a csomagolás tartalma, ezt a nyílást műanyaggal kell megfelelően lefedni. Ez azért szükséges, mert a kartondobozok szállítás közben lebomlanak, és porszemcsék keletkeznek, amelyek károsíthatják a termékeket. Az expozícióvédelem elengedhetetlen ahhoz, hogy a termék teljes egészében eljusson az ügyfélhez, ezzel biztosítva az elégedettséget. Az olyan termékeket, mint a ruházat, műanyag zacskókba kell csomagolni, minden egységet külön tasakba téve.

COMBO Pallet Semi-automatic Strapping Machine price new PP strap 9-19mm

Belső csomagolás

Belső csomagolás esetén (a terméket a fő alkotórész belsejében tároljuk) ajánlott a szilárd kartondoboz használata, amely lehetővé teszi a csomagolt termékek jobb kezelését a raktárban. A csomagolás alkalmassága a termék specifikációjától is függ, így a csomagolás előtt érdemes átgondolni, hogy a súly, a méret és az egyéb termékjellemzők hogyan befolyásolhatják a csomagolás minőségét.

Csomagolóanyagok és kiegészítő védelem

Minden forgalmazó felelőssége, hogy a kiküldött áru épségben elérje a rendeltetési helyét. Ezért fontos, hogy különös figyelmet fordítsunk a termékek csomagolására és tárolására. Üvegtermékek esetén az forgalmazónak gondoskodnia kell arról, hogy ezek a dobozok egymástól elosztókkal vannak elválasztva, így a szállítás során nem sérülnek vagy károsodnak. Ha az elemek törékenyek, azokat egyenként dobozba kell csomagolni, stb… További védelem érdekében a dobozokban lévő üres helyet papír, karton vagy más töltőanyaggal töltsük ki, amelyeknek nem agresszív anyagoknak kell lenniük.

A megfelelő, szabványszerű csomagolás lehetővé teszi, hogy hitelesebbé váljunk az ügyfelek szemében, emellett a termék károsodásának költségeit is jelentősen csökkentjük.

 

Oszd meg ezt a posztot


Termék Érdeklődés

Az alábbi információkra van szükségünk az ajánlat elkészítéséhez. Hamarosan e-mailben kap ajánlatot a termékre.