Csomagolás polipropilén PP pántszalaggal

Csomagolás polipropilén PP pántszalaggal

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets price cheap

A polipropilén könnyű és közepes teherbírású, raklapok és dobozok rögzítésére alkalmas, gazdaságos anyag. Különböző szélességben, vastagságban és polimerekben (például kopolimerekben) kapható.

Ez a fajta termék a nagyobb nyúlás lehetőségét kínálja, de a nyúlékonyság bizonyos pontokon megszűnik, különösen akkor, ha a pántszalag állandó terhelésnek van kitéve.

A polipropilén PP pántszalaggal való csomagolás akkumulátoros pántológép használatakor a leghatékonyabb. Ezzel időt és anyagot takaríthatunk meg. Akkumulátoros pántológéppel történő csomagolás esetén nincs szükség pánthüvelyekre.

A végfelhasználók nem tudják, hogy a PP pántszalag már egy óra elteltével elveszíti az alkalmazott feszültség 50%-át, míg a feszültségveszteség a szobahőmérséklet emelkedésével egyre növekszik. Ezért a PP pántszalagnak elegendő szakítószilárdságra van szüksége. A csomagolás gyorsítása és a kellő feszültségű működés érdekében a legtöbb iparág automata megoldásokat használ. A PP pántszalagra nyomtatni is lehet, ami további marketing előnyöket biztosít.

messersi batterystrapping tool for PET and PP strap, cheap

Előnyök: Költséghatékony, hatékony, könnyű, egyszerűen használható és újrahasznosítható, jól nyúlik, újrafelhasználás.

Hátrányok: kis nyúlási terhelés, nem alkalmas a környezeti tényezőkre érzékeny nehéz tárgyakhoz, ha éles, kemény tárgyakban használják, gyorsabban kopik

Alkalmazási módok: kézi szerszámok, kézi feszítő- és tűzőgép, akkumulátorfeszítő- és tűzőgép, félautomata gép, automata gép

Oszd meg ezt a posztot

Termék Érdeklődés

Az alábbi információkra van szükségünk az ajánlat elkészítéséhez. Hamarosan e-mailben kap ajánlatot a termékre.