Eladás

AIR METAL 19-32mm – Pneum. acélpántoló csuklóval

AIR Metal 19-32mm Pneumatikus acélpántoló gép

AIR METAL 19-32mm – Pneum. acélpántoló csuklóval

1,7992,200

Készleten

1,7992,200

 • Légnyomás: 0,35–0,6 MPa
 • Pántok mérete: (19-32) × (0,8-1,2) mm)
 • Acélszalag feszítési sebessége: 5,3 m / perc
 • Feszítőerő: ≥ 9,8 KN / 0,6 MPa
 • Könnyen kezelhető
 • Az ergonomikus kialakítás megkönnyíti a manőverezést, csökkentve a kezelő személy fáradását. Az egyszerű, egykézi működés gyors feszítést, zárást és vágást biztosít
 • Egyszerű karbantartás
 • Minimális kopású alkatrészek és szabadonfutó kerék, amely percek alatt cserélhető.
 • Sokoldalú
 • Ideális szögletes és szabálytalan alakú termékekhez.
Törlés

Leírás

Pneumatic steel strapping tools AIR Metal 19-32mm cheapAIR METAL 19-32mm – Pneum. acélpántoló csuklóval

Az AIR Metal 19-32mm pneumatikus acélpántoló gép acél, fűrészáru, tégla, rost, raklapok és más nehéz és instabil cikkek pántolására alkalmas. A papíriparban, az alumíniumiparban, az acéliparban, a faiparban, a vegyiparban, a gyapotfeldolgozásban, a dohányiparban stb. igen közkedvelt eszköz. Az AIR METAL pneumatikus acélpántoló gép 19-32 mm széles acélpántokhoz használható. A pneumatikus acélpántoló gép megfizethető, könnyű és nagy teljesítményű szerszám. Ez a pneumatikus acélpántoló gép egykézi üzemelésű, ha a gépet a huzalhoz rögzítik. Ez a legkönnyebb pneumatikus acélpántoló gép ebben a szériában. Az acélszalag állítható, testreszabható, a berendezés 19-32 mm széles acélszalagokkal használható. Az acélpántok feszültsége szitén állítható, testreszabható 9800 N értékig bezárólag. Az AIR METAL pneumatikus acélpántoló gép légnyomással működik, ezért a létesítményben levegőforrás szükséges. A szállításnál minden benne van a csomagban, hogy mielőbb elkezdhesse a munkát az eszközzel. A manőverezőképesség és a könnyű kezelhetőség ezzel a pneumatikus acélpántoló géppel egyaránt lehetővé teszi a függőleges és vízszintes pántozást. Ezt a pneumatikus acélpántoló gépet kiváló minőségű dörzshegesztést biztosítson. 12 hónapos garanciával rendelkezik. A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el.

Az AIR Metal 19-32mm – csuklóval ellátott pneumatikus acélpántoló gép egy speciális gép, mely különböző eszközök kombinációjaként született meg, mely egyaránt használható feszítésre, zárásra és vágásra is. Időt és pénzt takarít meg, mivel megszünteti a külön szerszámok megvásárlásának és kezelésének szükségességét.

 

Az AIR Metal pneumatikus acélpántoló gép 19-32mm előnyei

 • Pneumatikus, push típusú kombinált eszköz acélpántokhoz
 • Könnyen kezelhető
 • Az ergonomikus kialakítás megkönnyíti a manőverezést, csökkentve a kezelő személy fáradását. Az egyszerű, egykézi működés gyors feszítést, zárást és vágást biztosít
 • Egyszerű karbantartás
 • Minimális kopású alkatrészek és szabadonfutó kerék, amely percek alatt cserélhető.
 • Sokoldalú
 • Ideális szögletes és szabálytalan alakú termékekhez is
 • Tartós
 • Fém- és ötvözet elemei kevés karbantartást igényelnek.

 

Pneumatic steel strapping tools AIR Metal 19-32mmMennyibe kerül az AIR Metal pneumatikus acélpántoló gép?

Az AIR Metal 19-32mm pneumatikus acélpántoló gép kiváló minőségű anyagokból készül, 19-32mm közötti szélességű acélpántokhoz használható, és nagyon erős, 9800N-os feszítőerővel rendelkezik, az ára kifejezetten kedvező. Ez a legolcsóbb ilyen tulajdonságokkal rendelkező pneumatikus acélpántoló gép a piacon. A pneumatikus acélpántoló gép ára azonban nem tükrözi a minőséget. Annak ellenére, hogy megfizethető árban van, a pneumatikus acélpántoló gép kiváló minőségű acélból készül, és a legújabb hegesztési technológiát alkalmazza. A maximális feszítőerő 9800N,mely állítható, testreszabható. Légnyomással működik, ezért a szerszámot gyakorlatilag bárhol használhatja, ahol és amikor csak szüksége van rá.

 

Az AIR Metal pneumatikus acélpántoló gép 19-32mm adatlapja

Pánttípus

Acélpánt

 Légnyomás

0.35-0.6Mpa

Pántok mérete

(19-32)×(0.8-1.2) mm

Acélpánt feszítési sebessége

5.3 m/min

Feszítőerő

≥9.8 KN/0.6Mpa

Húzószilárdság

≥18.4kN

Gép tömege

15 kg

 

Az AIR Metal pneumatikus acélpántoló gép 19-32mm működése

Ez a dörzshegesztés elvén működő pneumatikus, kézi acélpántoló gép igen ergonomikus és robusztus megjelenésnek örvend. Ennek köszönhetően a kezelő személy számára maximális kényelmet nyújt a gép használata során. Könnyen kezelhető és egykézi műdködési módra is képes. A szerszám egyetlen gombnyomással bekapcsolható, a feszítés és zárás szintén gombnyomással irányítható. Helyezze az előírt szélességű acélpántot a gép közelébe, majd fedje át a pánt elejét alulról, tartsa a pánt másik végét a bal kezében. Miután megbizonyosodott arról, hogy a pánt tiszta és olajmentes, nyomja meg a kioldókart és helyezze be az acélpántot, rögzítse a pántot a gép acélkapocsa segítségével. A pántszélesség és zárási sebesség állíthatósága lehetővé teszi a maximális egyéni konfigurálhatóságot a különféle pánttípusokhoz. A feszítés megkezdéséhez nyomja meg a feszítés gombot, majd a kívánt feszítés elérésekor a gombot ismét megnyomva, a hegesztés megindul. A hegesztés befejeztével a gép lehűti a pántot és a megfelelő helyen elvágja azt. A pneumatikus acélpántoló gép úgy készült, hogy tartósan ellenálljon a gyárakban vagy raktárakban lévő körülményeknek. A pneumatikus acélpántoló gép egyéves garanciával rendelkezik, karbantartása Magyarországon történik.

 

AIR METAL 19-32mm – Pneum. acélpántoló csuklóval video

További információk

Tömeg4 kg
Strap width:

19mm, 32mm