HSM V-Press 60 fólia- és papírbálázó gép

Papírbálázó gép HSM V-Press 60

HSM V-Press 60 fólia- és papírbálázó gép

1,799

Készleten

1,799

 • A kar működése lehetővé teszi a HSM V-Press 60 számára, hogy jól összenyomott, egymásra rakható bálákat állítson elő – 5:1 és több tömörítés
 • Könnyű, minimális erővel működtethető
 • Nem igényel áramot, szervizelést vagy karbantartást
 • Spóroljon a hulladékköltségeken
 • Gyűjtse össze és tömörítse ott, ahol az anyag van
 • Mobil és praktikus
 • Minimális erő. Kompakt bálák 40 kg-ig
SKU: 440110 Kategória:

Leírás

HSM V-Press 60 fólia- és papírbálázó gép

A HSM V-Press 60 mobil papírbálázó prés a műanyag fóliát és a könnyű csomagolóanyagot ott préseli, ahol az anyag van. Méretük, költséghatékonyságuk és kapacitásuk miatt a HSM V-Press sorozatú függőleges papírbálázó présgépei hihetetlenül jól használhatók az iparban, a gyárakban és a kereskedelemben egyaránt. Ezzel a kompakt papírbálázó préssel akár 95%-kal is csökkentheti a helyszíni csomagolóanyag mennyiségét.

 • A használt csomagolóanyag a kicsomagolás után azonnal a HSM V-Press 60-ba kerül, és nem kell átmeneti tárolóba szállítani.
 • A kar működése lehetővé teszi a HSM V-Press 60 számára, hogy jól összenyomott, egymásra rakható bálákat állítson elő – 5:1 és több tömörítés
 • Könnyű, minimális erővel működtethető
 • Nem igényel áramot, szervizelést vagy karbantartást
 • Az előállított bálákat hidraulikus HSM papírbálázó présekben lehet összenyomni, azaz sűrűbb és nagyobb bálákká préselhetők.

A kézi fólia- és papírbálázó prés HSM V-Press 60. Takarítson meg hulladékköltséget. Gyűjtse össze és tömörítse ott, ahol az anyag van. Mobil és praktikus. Nincs áram, nincs hidraulika, nincs karbantartás. Minimális erőmennyiség. Kompakt bálák 40 kg-ig. HSM V-Press 60, a kompakt hulladékkezelési megoldás. A bálák újrapréselhetők hidraulikus présen. HSM V-Press 60, a kompakt hulladékkezelési megoldás.

A normál, átlátszó vagy színes csomagolófólia általában polietilénből (PE) készül, és ez a legszélesebb körben újrahasznosított műanyag. A visszanyert hulladékanyagok, mint például a fólia, zacskók, zsákok és raklapfóliák, mind eladhatók az újrahasznosító cégeknek. Ha nem biztos abban, hogy vállalkozása milyen típusú műanyaghulladékot termel, segítünk azonosítani, és az Ön igényeinek legjobb megoldást ajánlani. A HSM papírbálázókat kínál műanyagokkal való használatra, kis mennyiségtől kezdve, a rendezett, hatékony munkaterület kialakítása a fő cél egészen az igényes, nagy térfogatú helyzetekig, ahol egy papírbálázó könnyen megbirkózik sok bála áteresztőképességével. óra szükséges.

 

HSM V-Press 60 fólia- és papírbálázó gép specifikációja

HSM V-Press 60 fólia- és papírbálázó gép
Magasság1280 mm
Szélesség810 mm
Mélység735 mm
Préselt anyagFólia, csomagolóanyag
Bálák száma óránként3
Max. bálamagasság800 mm
Bála szélessége600 mm
A labda mélysége800 mm
Szállítási feltételekTeljesen összeszerelve és használatra kész
Adagolónyílás szélessége740 mm
Töltőnyílás magassága1015 mm
SzíjazásSzál
Szíjak száma3
Max. bálasúly, az anyagtól függően40 kg
Tömeg95 kg
RAL színRAL 7035 világosszürke, RAL 7011 vasszürke
Működési módmanuálisan

 

Hogyan működik a HSM V-Press 60 fólia- és papírbálázó gép

Először tekintse meg a HSM V-Press 60 papírbálázó prés kézikönyvét és a kezelési útmutatót. Helyezzen be három darab zsineget, egyenként 3 méteren. Fóliával vagy papírral töltse fel a fólia- és papírgépet. Lazítsa meg a kart. Töltse fel újra a papírbálázó gépet hulladékanyaggal, és ismételje meg a folyamatot. Ha végzett, rögzítse a bálát zsineggel, és távolítsa el a bálát. A kompakt bálák súlya akár 40 kg is lehet.

 

HSM V-Press 60 videó fóliabálázó gép