Műanyag PET poliészter pántszalag – 12 mm vagy 15,5 mm vagy 19 mm

Műanyag 12 mm-es, 16 mm-es és 19 mm-es PET pántszalag raklapok csomagolásához olcsón

Műanyag PET poliészter pántszalag – 12 mm vagy 15,5 mm vagy 19 mm

4966

Készleten

4966

Minimális mennyiség: 2 tárcsa. Az ár a fogyasztás egyszeri mennyiségének megfelelően csökken. Ø406mm

Az ár nem tartalmazza az ÁFA-t és a szállítási költségeket.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség 1 - 9 10 - 27 28+
Ár 4966 4763 4661
Törlés

Leírás

Műanyag PET poliészter pántszalag

Három különböző szélességű PET pántszalagot értékesítünk. Ø406mm

Minimális mennyiség: 2 tárcsa. Az ár a fogyasztás egyszeri mennyiségének megfelelően csökken. Ø406mm

Az ár nem tartalmazza az ÁFA-t és a szállítási költségeket

A PET műanyag pántszalaggal való csomagolás nagyon megbízható, a poliészter pántszalagok (PET) jobb minőségűek és drágábbak, mint a polipropilén pántszalagok (PP). Alapvetően az azonos méretű PET pántszalagok kétszer erősebbek, mint a PP pántszalagok. A PET pántszalagok nehezebbek, mint a PP pántszalagok, így könnyebben kezelhetők. A PET pántszalagok ellenállnak a korróziónak, a víznek és az UV sugárzásnak. Mindkét típusú pántszalag 9 mm-től 27 mm-ig terjedő szélességben, 0,35 és 1,27 mm közötti vastagságban kapható. A szakítószilárdság 190 kg és 1200 kg között változik. A PET pántszalagokat az iparban az acél pántszalag alternatívájaként használják, mert nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek. Ennek ellenére sokkal könnyebbek és olcsóbbak. Csak kiváló minőségű PET pántszalagokat kínálunk, amelyek minősége több mint 25 éve bizonyított. Jelenleg 12 × 0,6 mm/2500 m, 15,5 × 0,7 mm/1750 m és 19 × 1,0 mm/1000 m méretben van raktáron.

 

Poliészter pántszalag – A PET pántszalag ára

Plastic PET strap 12mm, 16mm and 19mm for packing pallets cheapA PET pántszalagként ismert poliészter pántszalagot akkor használják, ha a hagyományos polipropilén pántszalag nem elég erős és ezért nem felel meg a célnak. A poliészter pántszalag az acél pántszalag fizikai jellemzőihez hasonló. A poliészter pántszalag akár 25%-kal nagyobb szakítószilárdsággal rendelkezik a többi műanyag pántszalaghoz képest. Így a rakomány ellenére is sokkal jobban meg tudja tartani a feszültséget, mint a többi nem fém pántszalag. A poliészter pántszalag minőségét nem befolyásolja az ultraibolya sugárzás. Az acél pántszalagokhoz képest sokkal olcsóbb és biztonságosabb, mivel nem éles élekkel rendelkezik. Figyelembe véve a fenti tényeket, a poliészter pántszalag az acél legjobb helyettesítőjévé vált. A PET pántszalag kézi, akkumulátoros vagy automata gépekhez használható. 9-27 mm szélességben, 0,5 és 1,27 mm közötti vastagságban kapható. A PET pántszalagok felülete különböző. Az érdes felület a szabványos, a sima pántszalag pedig a nehezebb feladatokhoz ajánlott, mivel nagyobb a szakítószilárdsága.

A PET pántszalag számos ipari folyamatban helyettesítette az acélt, mivel sokkal olcsóbb és ugyanakkor biztonságosabb is (nem károsítja az alkalmazottakat vagy az árukat, mert nincs éles széle). Emellett a PET pántszalag szakítószilárdsága is nagyobb, ezért nagyobb terhelésre alkalmas. Nagy rugalmassága kárpótol a hosszú idő után bekövetkező csomagolási feszültség elvesztéséért (pl. fa száraz állapotban). A PET pántszalag ára az acél pántszalaghoz képest akár ötven százalékkal kedvezőbb, mivel a PET pántszalag olcsóbb, és a méterenkénti ár is alacsonyabb.

 

A PET pántszalag típusai a külső felület alapján

A szabvány poliészter pántszalag felülete sima. A sima felületű pántszalag sokkal nagyobb szakítószilárdsággal rendelkezik, mint az azonos vastagságú, de bordázott felületű változata. Mivel a poliészter pántszalag az acél pántszalag helyettesítésére szolgál, úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy terhelésnek.

A PET pántszalag színe

A poliészter pántszalag általában zöld vagy fekete.

Új, kiváló minőségű poliészter pántszalagok

Plastic PET strap 12mm, 16mm and 19mm for packing pallets At low priceA poliészter pántszalagok igen nagy szakítószilárdsággal és nyúlékonysággal rendelkeznek. Ezek döntő szerepet játszanak a biztonságos csomagolásnál. Az acél pántszalagokkal ellentétben a poliészter merevebb nyújtás során, és sokkal jobban ellenáll a hatásoknak a szállítás alatt. A PET pántszalagokhoz kézi, pneumatikus és akkumulátoros pántológépeket használhatunk, például a TES akkumulátoros pántológépet 12 és 16 mm közötti szélességhez, és a TES Plus  vagy Messersi MB820 akkumulátoros pántológépet 16-19 mm-es szélességhez.

A poliészter szalagok a leggazdaságosabbak és környezetbarátabbak.

A modern poliészter pántszalagnak számos előnye van:

Ez a szalag kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Ez magában foglalja a strapabírást, az extrém nyújthatóságot és a nagy szakítószilárdságot. Ezek a következőkben tükröződnek:

  • A csomagolt termékek károsodásának vagy szennyeződésének lehetősége minimális (nagy korrózióállóság)
  • A szállítás során bekövetkezett károk enyhítése
  • Alacsonyabb nyomás a csomagolt anyag szélein
  • Csomagolt anyag rögzítése
  • A feszesség fenntartása abban az esetben, ha a csomagolás a tárolás vagy szállítás során összezsugorodik
  • Kisebb költségek (akár ötven százalékkal)
  • Egyszerűbb és tisztább karbantartás

További információk

TömegN/A
Válaszd ki a szélességet

12 × 0,6 mm/2500 m, 15,5 × 0,7 mm/1750 m, 19 × 1,0 mm/1000 m