-21%

SMITH elektromos targonca | 3-kerekű elektromos emelőgép 1500kg, 450cm

3-kerekű homlokvillás targonca 1500kg 450cm

SMITH elektromos targonca | 3-kerekű elektromos emelőgép 1500kg, 450cm

Original price was: 16,400€.Current price is: 12,979€.

Készleten

Original price was: 16,400€.Current price is: 12,979€.

 • Megfizethető 7SMITH elektromos targonca | 3-kerekű elektromos targonca 1500 kg, 450 cm
 • Beltéri és kültéri használatra, szűk helyekre, környezetbarát
 • 360° fordulás
 • Villák mérete: 618 * 1070mm – EURO raklaphoz
 • Emelőmotor teljesítménye 24V / 4,5 kW
 • Erőteljes akkumulátor 24V / 400 Ah és töltő.
 • Ergonomikus – nagyon stabil
 • Teherbírása 1500 kg vagy 1,5 t
 • 12 hónapos garancia
 • Emelési magasság: 4500mm
 • Könnyen kezelhető és egyszerűen állítható
 • Elektromos targonca + nagy teljesítményű akkumulátor (24V / 400Ah) + töltő (24V / 10A, európai szabvány)
SKU: 770070 Kategória:

Ár:

Leírás

SMITH elektromos targonca | 3-kerekű emelőgép 1500kg, 450cm

A SMITH homlokvillás targonca | 3-kerekű elektromos emelőgép egy többcélú targonca, mely haladási, emelési és süllyesztési sebesség terén piacvezető. Az ergonomikus és könnyen karbantartható háromkerekű elektromos targonca minden helyszínen előnyösen használható, beleértve a szűk folyosókat és a szűk tereket is. Igen modern technológiával van felszerelve, mint például a gyűrűs rudazat emelő rendszere, az egyenáramú vezérlő, a kiváló minőségű motor, akkumulátor és szivattyúmotor. A háromkerekű elektromos targonca piacvezető megoldásokat és minőségileg jóváhagyott anyagokat tartalmaz, az ipari előírásoknak megfelelően. Termékeinket a megfelelő minőségellenőrök is ellenőrzik, a lehetséges hibák elkerülése végett. Az ügyfelek megfizethető áron juthatnak hozzá a háromkerekű elektromos emelőtargoncához. Jellemzői:

 • kiváló teljesítmény,
 • maximális láthatóság
 • beágyazott sínprofilok
 • hidraulikusan emelőhengerek a csillapításhoz
 • alacsony zajú emelő hidraulika
 • csökkentett vibráció
 • állítható tehergörgő
 • optimális terheléseloszlás
 • keevsebb szennyezés
 • és elegáns megjelenés.

Ez az elektromos targonca egyaránt alkalmas a raktári sima talajon és a szabadban történő munkavégzésre. A háromkerekű elektromos targonca segítsévével nehéz objektumok és raklapok kb. 4500mm magasságba emelhetők, majd szállíthatók át másik helyszínre. Az elektromos targonca megfizethető árú és igen nagy teljesítményű targonca. A 3-kerekű elektromos emelőtargonca különféle objektumok és raklpok emelésére képes és igen magas fokon testreszabható. Az elektromos targoncának két motorja van. Egyik a haladáshoz, másik pedig az emeléshez. A hajtómotor 24V/1.7 kW-os, az emelőmotor pedig 24V/4.5 kW-os. Ez az elektromos targonca egy erőteljes 24V/400Ah akkumulátorral is rendelkezik, valamint hozzá tartozó töltővel. Az akkumulátor igen nagy teljesítményű, lehetővé téve az elektromos targonca több órán keresztüli állandó használatát, újratöltés nélkül. A töltés naygyon gyors, nem igényel sok passzív időt. A háromkerekű elektromos emelőtargonca irányítása és könnyű kezelhetősége lehetővé teszi, hogy raklapokat, vagy egyéb súlyos objektumokat 4500mm magasságba emeljen és új helyszínre helyezze. A SMITH 3-kerekű elektromos emelőtargonca úgy került kialakításra, hogy könnyen kezelhető legyen és kis helyen elférjen. 12 hónapos garancia jár hozzá, a szervizelés kizárólag Magyarországon érhető el.

 

A 3-kerekű elektromos targonca adatai

Modell XXX
Meghajtás Battery
Irányítás Seated-on
Teherbírás 1500 kg
Súlyponttávolság 500 mm
Villa háta és első kerék távolsága 158 mm
Tengelytáv 1090 mm
Tömeg akkumulátorral 2000 kg
Gumiabroncsok PU
Első kerékméret 305×127 mm
Hátsó kerékméret 250×75 mm
Kerekek száma, első/hátsó 2/1 pcs
Első kerekek távolsága 783 mm
Torony/villa előre/hátra döntése 2/5 °
Emelési magasság 4500 mm
Üresemelési magasság 100 mm
Süllyesztett toronymagasság 1995 mm
Emelt toronymagasság 3950 mm
Fülkemagasság 1980 mm
Ülésmagasság 960 mm
Teljes hossz 2590 mm
Teljes szélesség 917 mm
Villaméret, vastagság/szélesség/magasság 35/100/1070 mm
Villaemelő szélessége 618 mm
Torony alatti szabadmagasság 90 mm
Szabadmagasság, a tengelytáv középpontja 128 mm
Folyosószélesség, 1000×1200 raklapok keresztirányban 2893 mm
Folyosószélesség, 800×1200 raklapok, hosszirányban 3005 mm
Fordulási sugár 1348 mm
Max.gradiens teljesítmény, terhelt/terheletlen 8/10 %
Haladási sebesség, terhelt/terheletlen 6.5/8.0 km/h
Emelési sebesség, terhelt/terheletlen 100/140 mm/s
Süllyesztési sebesség, terhelt/terheletlen 155/130 mm/s
Kormánymotor 24/0.165 kw
Hajtómotor 24/1.7 kw
Emelőmotor 24/4.5 kw
Akkumulátorfeszültség/névleges kapacitás 24/400 V/Ah
Akkumulátor tömege 350 kg
Akkumulátor mérete (hossz/szélesség/magasság) 645/292/570 mm

 

A 3-kerekű elektromos targonca tulajdonságai

Electric Forklift Side-pull batteries
Oldalsó elhelyezkedésű akkumulátorok, melyek gyorsabbá és könnyebbé teszik az akkumulátorok hozzáférését, nagyban elősegítve az állandó használatot és javítva a munkahatékonyságot.
Electric Forklift chimney design
Új, erős és elegáns kéményes tervezés, mely azon túl, hogy a fényszórókat is védi, sokkal könnyebbé teszi azok eltávolítását, amennyiben karbantartásra van szükség.
Electric Forklift Unfolding a snap button can fully open the cover
A bepattanó gomb bontásával nyitható a fedél. A felhasználók itt ellenőrizhetik, tesztelhetik és karbantarthatják a hajtásrendszert, a szivattyúállomásokat, a vezérlőegységet, az elemeket és egyéb főbb elektromos alkatrészeket.
Electric Forklift Lifting limitation function
Emelési korlátozás funkció. A villákat maximális magasságra emelve a rendszer automatikusan lekapcsolja az emeléshez szükséges áramellátást, és leáll. Ez a művelet nemcsak energiát takarít meg, de megakadályozza a potenciális veszélyt és hosszabbítja a hidraulikus rendszerek és a kapcsolódó alkatrészek élettartamát.
Electric Forklift fire extinguisher bracket
A tűzoltó készülék tartója a fedélvédő hátsó részén van, ésszerű magassággal a rögzítéshez. Emlékezteti a felhasználót arra, hogy szerezzen tűzoltó készüléket, és felhívja a figyelmet a tűzmegelőzésre az emberek és vagyon védelme érdekében.
Electric Forklift Hand brake and handle
A kézifék és a fogantyú jobb oldalán vannak beállítva, amely megfelel az ergonómiai elveknek. Csökkenti a kezelő munkaintenzitását és javítja a működési kényelmet
Electric Forklift Wide-field mast
A széles terepi árboc kialakítás és a kettős hengerek ésszerű elhelyezése nyitott látásmódot biztosít a kezelő számára, és javítja a működés hatékonyságát és biztonságát.
Electric Forklift Variable wheelbase design
Változtatható tengelytáv kialakítás. Mozgassa az első tengelyt a tengelytáv hosszának átalakításához. Meghosszabbításkor az egész jármű hosszabbá válik, biztonságosabb rakodást, jobb tapadást és simább vezetést biztosít. Behúzáskor az egész jármű rövidebbé válik, ami kényelmesebbé teszi a szűk helyeken történő munkát.
Electric Forklift Rear Wheel Drive design
A hátsókerék-meghajtás kialakítása kisebb merülési árammal, alacsonyabb energiaveszteséggel és hosszabb üzemidővel rendelkezik az akkumulátorokhoz képest a kettős elsőkerék-hajtással. A hátsó kerék egyaránt van hajtókerék és kormánykerék, ami a rövidebb fordulási sugarat teszi lehetővé.
Electric Forklift most advanced vertical AC drive system
A legfejlettebb függőleges váltakozó áramú hajtásrendszer. A motor több energiát és nagyobb fékezési nyomatékot kap, hogy erősebbé, gyorsabbá és fokozottabbá váljon, ami biztosítja a targonca egyenetlen útján és lejtőn történő egyenletes futását.
Electric Forklift High frequency MOSFET integrated AC controller
A nagyfrekvenciás MOSFET integrált AC vezérlő rugalmasságot és pontos sebességszabályozást biztosít. A motor és az elektromos vezérlő jól illeszkedik a regeneratív fékezés, a hátrameneti fékezés és a csúszásgátló rámpák funkcióira.
Electric Forklift Electric Power Steering system (EPS)
Az egész sorozat elektromos kormányművel (EPS) van felszerelve, amely megkönnyíti és kényelmessé teszi a fogantyú vezérlését, ami jelentősen csökkenti a kezelő munkaintenzitását. Azáltal, hogy könnyedén és alacsony sebességgel fordul elő, és nagy sebességgel stabil, az EPS intelligens fordítást és irányítást tesz lehetővé

Az elektromos targonca egyéb jellemzői

 • A teljes szabademelés opcionális. Ez lehetővé teszi a targonca számára, hogy konténerekben vagy más korlátozott magasságú munkahelyeken dolgozzon. Kettős árbocos targonca. A szabad emelőkészlet az olajhenger dugattyúrúdja teteje és a belső árboc felső sínje között. A villák emelőmagassága 100 mm-en belül van, a belső árboc nem emelkedik fel. Ez a kialakítás nagyon praktikus, ha a targonca néhány kapun át halad.
 • Sebességkorlátozó készülék nagy magassághoz. Ha az árbocot 300 mm fölé emelik, a haladási sebesség automatikusan csökkenni fog a működés biztonságának javítása érdekében.
 • Hang visszirányú riasztás. Figyelmezteti, ha a targonca hátramenet. A hang tiszta és stabil, amely figyelmezteti az alkalmazottakat a munkaterület körül.
 • A kormánykerék fel és le állítható. Az ülés előre és hátra állítható. A háttámla megdönthető. Az összes kivitel az ergonómiai elveket fogadja el, és kielégíti a kezelők különböző igényeit a legjobb működési helyzet elérése érdekében.
 • Kiváló hőelvezetés. Két hűtőventilátor van a fődobozban, az egyik a bemenő levegő, a másik a levegő kiáramlására szolgál. A vezérlőt hűtőgél borítja. Mindezek a többszörös beállítások csökkentik a vezérlő, a meghajtók, a szivattyúállomás és más elektromos alkatrészek üzemi hőmérsékletét, és biztosítják a rendszer stabilitását.
 • A kormánykerék kialakítása miatt a targonca in situ 360 fokkal elfordulhat, és csökkenti a fordulási sugarat. Mindezek miatt alkalmasabbá válik a szűk helyeken történő munka.

Mennyibe kerül a 3-kerekű SMITH elektromos emelőtargonca?

A SMITH 3-kerekű elektromos targonca az egyik legolcsóbb elektromos targonca. Az elektromos targonca ára azonban nem tükrözi a minőséget. Annak ellenére, hogy megfizethető, a háromkerekű elektromos emelőkocsi kiváló minőségű anyagokból készül, és bevezette a legújabb emelő- és vezetési technológiát. A fenti villamos targonca ára jelenik meg. A háromkerekű elektromos emelőkocsi 12 hónapos garanciával rendelkezik, és nagy teljesítményű 24V / 400 Ah akkumulátorral és töltővel érkezik. Kínálunk olcsó nemzetközi szállítást is.

Hogyan kell használni a SMITH háromkerekű elektromos targoncát?

 1. Helyezze be a kulcsot a kulcsos kapcsolóba, forduljon jobbra, az energiaellátás biztonsági kapcsolója az óramutató járásával megegyezően visszaáll, óvatosan nyissa ki a vezérlőáramkört.
 2. A villát a földből kb. 10 cm-re emeli fel.
 3. Keresse meg a parkolórendszert.
 4. A továbblépni kívánt irányba nyomja meg a kapcsolót előre vagy hátra.
 5. Lassan lépjen a gázpedálra, amíg a kívánt sebesség meg nem valósul.
 6. Ha bármilyen probléma merül fel az elektromos targonca használatával, és azt azonnal meg akarja állítani, nyomja meg a piros vészkapcsolót.
 7. Amikor a targonca fordul, próbálja meg a sebességet lehetőleg csökkenteni.
 8. A targonca osztályozhatósága 10%, tehát a felfelé lejtőn meg kell érteni a helyzetet, amikor a targonca felmászásakor a gázpedált a lehető legnagyobb mértékben le kell nyomni, a maximális mászóerő elérhető.
 9. A villástargonca lejtés közben lazítsa meg a gázpedált, hogy megkapja a hátrameneti fékezési áramot, ha a hátrameneti áram nem képes ellenőrizni a lejtős fékezési sebességet. Kérjük, egyidejűleg a fékpedálon, a biztonság garantálása érdekében.
 10. Hagyja abba a vezetést, hagyja a gázpedált, a jobb lábát a pedálon, amíg a targonca teljesen le nem áll. Helyezze a raklapvillat a legalacsonyabb helyzetbe, feszes kezekkel az autóba, nyomja meg a biztonsági kapcsolót, húzza ki a kulcsot.

A háromkerekű elektromos targoncán lévő műszer rendelkezik a teljesítménykijelzővel, az árboc emelésének lelassításával és a munkaidő-kijelző funkcióval. ha az akkumulátor töltöttsége túl alacsony, az árammérő lekapcsolja a szivattyú motor vezérlő áramkörét. Az elektromos targonca nem képes emelni a villákat, hanem csak járni, azaz a targoncát azonnal fel kell tölteni.

Szivattyú motoros hajtóműves szivattyú hidraulikus energiát biztosít; Két emelőhenger felelős az elektromos targoncáért; egy billenőhenger az árboc dőlésének mozgatásához. Az emelés-leereszkedés és a döntés olajvezetését a kettős szelepen lévő két fogantyú vezérli, az emelést és a süllyesztést az egyablakos működésű olajvezeték vezérli a járatos kettős szelepen, míg a dőlési mozgást egy kettős- az olajvezetés a kettős szelep átjárón.

Háromkerekű elektromos targonca videó

 

További információk

Tömeg 2 kg