-21%

SMITH elektromos targonca | 3-kerekű elektromos emelőgép 1500kg, 450cm

3-kerekű homlokvillás targonca 1500kg 450cm

SMITH elektromos targonca | 3-kerekű elektromos emelőgép 1500kg, 450cm

12,979

Készleten

12,979

 • Megfizethető 7SMITH elektromos targonca | 3-kerekű elektromos targonca 1500 kg, 450 cm
 • Beltéri és kültéri használatra, szűk helyekre, környezetbarát
 • 360° fordulás
 • Villák mérete: 618 * 1070mm – EURO raklaphoz
 • Emelőmotor teljesítménye 24V / 4,5 kW
 • Erőteljes akkumulátor 24V / 400 Ah és töltő.
 • Ergonomikus – nagyon stabil
 • Teherbírása 1500 kg vagy 1,5 t
 • 12 hónapos garancia
 • Emelési magasság: 4500mm
 • Könnyen kezelhető és egyszerűen állítható
 • Elektromos targonca + nagy teljesítményű akkumulátor (24V / 400Ah) + töltő (24V / 10A, európai szabvány)

Leírás

SMITH elektromos targonca | 3-kerekű emelőgép 1500kg, 450cm

A SMITH homlokvillás targonca | 3-kerekű elektromos emelőgép egy többcélú targonca, mely haladási, emelési és süllyesztési sebesség terén piacvezető. Az ergonomikus és könnyen karbantartható háromkerekű elektromos targonca minden helyszínen előnyösen használható, beleértve a szűk folyosókat és a szűk tereket is. Igen modern technológiával van felszerelve, mint például a gyűrűs rudazat emelő rendszere, az egyenáramú vezérlő, a kiváló minőségű motor, akkumulátor és szivattyúmotor. A háromkerekű elektromos targonca piacvezető megoldásokat és minőségileg jóváhagyott anyagokat tartalmaz, az ipari előírásoknak megfelelően. Termékeinket a megfelelő minőségellenőrök is ellenőrzik, a lehetséges hibák elkerülése végett. Az ügyfelek megfizethető áron juthatnak hozzá a háromkerekű elektromos emelőtargoncához. Jellemzői:

 • kiváló teljesítmény,
 • maximális láthatóság
 • beágyazott sínprofilok
 • hidraulikusan emelőhengerek a csillapításhoz
 • alacsony zajú emelő hidraulika
 • csökkentett vibráció
 • állítható tehergörgő
 • optimális terheléseloszlás
 • keevsebb szennyezés
 • és elegáns megjelenés.

Ez az elektromos targonca egyaránt alkalmas a raktári sima talajon és a szabadban történő munkavégzésre. A háromkerekű elektromos targonca segítsévével nehéz objektumok és raklapok kb. 4500mm magasságba emelhetők, majd szállíthatók át másik helyszínre. Az elektromos targonca megfizethető árú és igen nagy teljesítményű targonca. A 3-kerekű elektromos emelőtargonca különféle objektumok és raklpok emelésére képes és igen magas fokon testreszabható. Az elektromos targoncának két motorja van. Egyik a haladáshoz, másik pedig az emeléshez. A hajtómotor 24V/1.7 kW-os, az emelőmotor pedig 24V/4.5 kW-os. Ez az elektromos targonca egy erőteljes 24V/400Ah akkumulátorral is rendelkezik, valamint hozzá tartozó töltővel. Az akkumulátor igen nagy teljesítményű, lehetővé téve az elektromos targonca több órán keresztüli állandó használatát, újratöltés nélkül. A töltés naygyon gyors, nem igényel sok passzív időt. A háromkerekű elektromos emelőtargonca irányítása és könnyű kezelhetősége lehetővé teszi, hogy raklapokat, vagy egyéb súlyos objektumokat 4500mm magasságba emeljen és új helyszínre helyezze. A SMITH 3-kerekű elektromos emelőtargonca úgy került kialakításra, hogy könnyen kezelhető legyen és kis helyen elférjen. 12 hónapos garancia jár hozzá, a szervizelés kizárólag Magyarországon érhető el.

 

A 3-kerekű elektromos targonca adatai

ModellXXX
MeghajtásBattery
IrányításSeated-on
Teherbírás1500kg
Súlyponttávolság500mm
Villa háta és első kerék távolsága158mm
Tengelytáv1090mm
Tömeg akkumulátorral2000kg
GumiabroncsokPU
Első kerékméret305×127mm
Hátsó kerékméret250×75mm
Kerekek száma, első/hátsó2/1pcs
Első kerekek távolsága783mm
Torony/villa előre/hátra döntése2/5°
Emelési magasság4500mm
Üresemelési magasság100mm
Süllyesztett toronymagasság1995mm
Emelt toronymagasság3950mm
Fülkemagasság1980mm
Ülésmagasság960mm
Teljes hossz2590mm
Teljes szélesség917mm
Villaméret, vastagság/szélesség/magasság35/100/1070mm
Villaemelő szélessége618mm
Torony alatti szabadmagasság90mm
Szabadmagasság, a tengelytáv középpontja128mm
Folyosószélesség, 1000×1200 raklapok keresztirányban2893mm
Folyosószélesség, 800×1200 raklapok, hosszirányban3005mm
Fordulási sugár1348mm
Max.gradiens teljesítmény, terhelt/terheletlen8/10%
Haladási sebesség, terhelt/terheletlen6.5/8.0km/h
Emelési sebesség, terhelt/terheletlen100/140mm/s
Süllyesztési sebesség, terhelt/terheletlen155/130mm/s
Kormánymotor24/0.165kw
Hajtómotor24/1.7kw
Emelőmotor24/4.5kw
Akkumulátorfeszültség/névleges kapacitás24/400V/Ah
Akkumulátor tömege350kg
Akkumulátor mérete (hossz/szélesség/magasság)645/292/570mm

 

A 3-kerekű elektromos targonca tulajdonságai

Electric Forklift Side-pull batteries
Oldalsó elhelyezkedésű akkumulátorok, melyek gyorsabbá és könnyebbé teszik az akkumulátorok hozzáférését, nagyban elősegítve az állandó használatot és javítva a munkahatékonyságot.
Electric Forklift chimney design
Új, erős és elegáns kéményes tervezés, mely azon túl, hogy a fényszórókat is védi, sokkal könnyebbé teszi azok eltávolítását, amennyiben karbantartásra van szükség.
Electric Forklift Unfolding a snap button can fully open the cover
A bepattanó gomb bontásával nyitható a fedél. A felhasználók itt ellenőrizhetik, tesztelhetik és karbantarthatják a hajtásrendszert, a szivattyúállomásokat, a vezérlőegységet, az elemeket és egyéb főbb elektromos alkatrészeket.
Electric Forklift Lifting limitation function
Emelési korlátozás funkció. A villákat maximális magasságra emelve a rendszer automatikusan lekapcsolja az emeléshez szükséges áramellátást, és leáll. Ez a művelet nemcsak energiát takarít meg, de megakadályozza a potenciális veszélyt és hosszabbítja a hidraulikus rendszerek és a kapcsolódó alkatrészek élettartamát.
Electric Forklift fire extinguisher bracket
A tűzoltó készülék tartója a fedélvédő hátsó részén van, ésszerű magassággal a rögzítéshez. Emlékezteti a felhasználót arra, hogy szerezzen tűzoltó készüléket, és felhívja a figyelmet a tűzmegelőzésre az emberek és vagyon védelme érdekében.
Electric Forklift Hand brake and handle
A kézifék és a fogantyú jobb oldalán vannak beállítva, amely megfelel az ergonómiai elveknek. Csökkenti a kezelő munkaintenzitását és javítja a működési kényelmet
Electric Forklift Wide-field mast
A széles terepi árboc kialakítás és a kettős hengerek ésszerű elhelyezése nyitott látásmódot biztosít a kezelő számára, és javítja a működés hatékonyságát és biztonságát.
Electric Forklift Variable wheelbase design
Változtatható tengelytáv kialakítás. Mozgassa az első tengelyt a tengelytáv hosszának átalakításához. Meghosszabbításkor az egész jármű hosszabbá válik, biztonságosabb rakodást, jobb tapadást és simább vezetést biztosít. Behúzáskor az egész jármű rövidebbé válik, ami kényelmesebbé teszi a szűk helyeken történő munkát.
Electric Forklift Rear Wheel Drive design
A hátsókerék-meghajtás kialakítása kisebb merülési árammal, alacsonyabb energiaveszteséggel és hosszabb üzemidővel rendelkezik az akkumulátorokhoz képest a kettős elsőkerék-hajtással. A hátsó kerék egyaránt van hajtókerék és kormánykerék, ami a rövidebb fordulási sugarat teszi lehetővé.
Electric Forklift most advanced vertical AC drive system
A legfejlettebb függőleges váltakozó áramú hajtásrendszer. A motor több energiát és nagyobb fékezési nyomatékot kap, hogy erősebbé, gyorsabbá és fokozottabbá váljon, ami biztosítja a targonca egyenetlen útján és lejtőn történő egyenletes futását.
Electric Forklift High frequency MOSFET integrated AC controller
A nagyfrekvenciás MOSFET integrált AC vezérlő rugalmasságot és pontos sebességszabályozást biztosít. A motor és az elektromos vezérlő jól illeszkedik a regeneratív fékezés, a hátrameneti fékezés és a csúszásgátló rámpák funkcióira.
Electric Forklift Electric Power Steering system (EPS)
Az egész sorozat elektromos kormányművel (EPS) van felszerelve, amely megkönnyíti és kényelmessé teszi a fogantyú vezérlését, ami jelentősen csökkenti a kezelő munkaintenzitását. Azáltal, hogy könnyedén és alacsony sebességgel fordul elő, és nagy sebességgel stabil, az EPS intelligens fordítást és irányítást tesz lehetővé

Az elektromos targonca egyéb jellemzői

 • A teljes szabademelés opcionális. Ez lehetővé teszi a targonca számára, hogy konténerekben vagy más korlátozott magasságú munkahelyeken dolgozzon. Kettős árbocos targonca. A szabad emelőkészlet az olajhenger dugattyúrúdja teteje és a belső árboc felső sínje között. A villák emelőmagassága 100 mm-en belül van, a belső árboc nem emelkedik fel. Ez a kialakítás nagyon praktikus, ha a targonca néhány kapun át halad.
 • Sebességkorlátozó készülék nagy magassághoz. Ha az árbocot 300 mm fölé emelik, a haladási sebesség automatikusan csökkenni fog a működés biztonságának javítása érdekében.
 • Hang visszirányú riasztás. Figyelmezteti, ha a targonca hátramenet. A hang tiszta és stabil, amely figyelmezteti az alkalmazottakat a munkaterület körül.
 • A kormánykerék fel és le állítható. Az ülés előre és hátra állítható. A háttámla megdönthető. Az összes kivitel az ergonómiai elveket fogadja el, és kielégíti a kezelők különböző igényeit a legjobb működési helyzet elérése érdekében.
 • Kiváló hőelvezetés. Két hűtőventilátor van a fődobozban, az egyik a bemenő levegő, a másik a levegő kiáramlására szolgál. A vezérlőt hűtőgél borítja. Mindezek a többszörös beállítások csökkentik a vezérlő, a meghajtók, a szivattyúállomás és más elektromos alkatrészek üzemi hőmérsékletét, és biztosítják a rendszer stabilitását.
 • A kormánykerék kialakítása miatt a targonca in situ 360 fokkal elfordulhat, és csökkenti a fordulási sugarat. Mindezek miatt alkalmasabbá válik a szűk helyeken történő munka.

Mennyibe kerül a 3-kerekű SMITH elektromos emelőtargonca?

A SMITH 3-kerekű elektromos targonca az egyik legolcsóbb elektromos targonca. Az elektromos targonca ára azonban nem tükrözi a minőséget. Annak ellenére, hogy megfizethető, a háromkerekű elektromos emelőkocsi kiváló minőségű anyagokból készül, és bevezette a legújabb emelő- és vezetési technológiát. A fenti villamos targonca ára jelenik meg. A háromkerekű elektromos emelőkocsi 12 hónapos garanciával rendelkezik, és nagy teljesítményű 24V / 400 Ah akkumulátorral és töltővel érkezik. Kínálunk olcsó nemzetközi szállítást is.

Hogyan kell használni a SMITH háromkerekű elektromos targoncát?

 1. Helyezze be a kulcsot a kulcsos kapcsolóba, forduljon jobbra, az energiaellátás biztonsági kapcsolója az óramutató járásával megegyezően visszaáll, óvatosan nyissa ki a vezérlőáramkört.
 2. A villát a földből kb. 10 cm-re emeli fel.
 3. Keresse meg a parkolórendszert.
 4. A továbblépni kívánt irányba nyomja meg a kapcsolót előre vagy hátra.
 5. Lassan lépjen a gázpedálra, amíg a kívánt sebesség meg nem valósul.
 6. Ha bármilyen probléma merül fel az elektromos targonca használatával, és azt azonnal meg akarja állítani, nyomja meg a piros vészkapcsolót.
 7. Amikor a targonca fordul, próbálja meg a sebességet lehetőleg csökkenteni.
 8. A targonca osztályozhatósága 10%, tehát a felfelé lejtőn meg kell érteni a helyzetet, amikor a targonca felmászásakor a gázpedált a lehető legnagyobb mértékben le kell nyomni, a maximális mászóerő elérhető.
 9. A villástargonca lejtés közben lazítsa meg a gázpedált, hogy megkapja a hátrameneti fékezési áramot, ha a hátrameneti áram nem képes ellenőrizni a lejtős fékezési sebességet. Kérjük, egyidejűleg a fékpedálon, a biztonság garantálása érdekében.
 10. Hagyja abba a vezetést, hagyja a gázpedált, a jobb lábát a pedálon, amíg a targonca teljesen le nem áll. Helyezze a raklapvillat a legalacsonyabb helyzetbe, feszes kezekkel az autóba, nyomja meg a biztonsági kapcsolót, húzza ki a kulcsot.

A háromkerekű elektromos targoncán lévő műszer rendelkezik a teljesítménykijelzővel, az árboc emelésének lelassításával és a munkaidő-kijelző funkcióval. ha az akkumulátor töltöttsége túl alacsony, az árammérő lekapcsolja a szivattyú motor vezérlő áramkörét. Az elektromos targonca nem képes emelni a villákat, hanem csak járni, azaz a targoncát azonnal fel kell tölteni.

Szivattyú motoros hajtóműves szivattyú hidraulikus energiát biztosít; Két emelőhenger felelős az elektromos targoncáért; egy billenőhenger az árboc dőlésének mozgatásához. Az emelés-leereszkedés és a döntés olajvezetését a kettős szelepen lévő két fogantyú vezérli, az emelést és a süllyesztést az egyablakos működésű olajvezeték vezérli a járatos kettős szelepen, míg a dőlési mozgást egy kettős- az olajvezetés a kettős szelep átjárón.

Háromkerekű elektromos targonca videó

 

További információk

Tömeg2 kg