-18%

SMITH Vezetőállásos targonca, 2,6m 260cm 1500 kg

SMITH Vezetőállásos targonca, 2,6m 260cm 1500 kg

3,199

Készleten

3,199

 • Megengedhető elektromos vezetőállásos targonca oldalkarokkal és alacsony fenntartási költség
 • Villaméret: 570*1150mm – EURO raklaphoz
 • Ergonomikus – nagyon stabil
 • Teherbírás 1500 kg azaz 1.5t
 • 12 hónapos garancia
 • Emelési magasság: 260cm azaz 2600mm
 • Könnyen használható és egyszerűen állítható
 • Elektromos targonca + 2 akkumulátor (2*12V/120AH) + töltő (24V/10A, EU szabvány)

Leírás

7SMITH Electric stacker with stand 1500kg 260cmSMITH S-Ride vezetőállásos targonca  2,6m 260cm 1500 kg

A SMITH S-Ride vezetőállással felszerelt elektromos targonca ergonomikus és robosztus kialakítása gondoskodik a kezelő maximális kényelméről a használat során. Az erős és robusztus állás kényelmes és könnyű használatot biztosít, mivel a kezelőnek nem kell mozognia a targoncával együtt. Ez felgyorsítja a munkafolyamatot, és elégedettebbé teszi az alkalmazottakat. Mindkét oldalon a SMITH vezetőállásos elektromos targonca oldalkarokkal van felszerelve, amelyek kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a hajtást. Könnyen kezelhető és kétkezes működési rendszere lehetővé teszi a pontosabb emelési folyamatot. A SMITH vezetőállásos elektromos targonca nehéz objektumok és raklapok emelésére és szállítására használható. Az elektromos targonca megfizethető, könnyű és nagy teljesítményű. Ezt a pedállal ellátott elektromos raklapemelőt két kézzel történő használatra tervezték, és a vezetőállványos elektromos raklapemelők kategóriájában ez a legstabilabb. Ez a vezetőállásos elektromos targonca 690 kg tömegű, kifejezetten robusztus és stabil, mely igen hatékonyan és biztonságosan képes különféle objektumokat és raklapokat megemelni és mozgatni. Maximális süllyesztésnél összesen 1877 mm magas. Az elektromos targonca két motorral rendelkezik. Az egyik az emelésre, a másik pedig a hajtásra szolgál. Az emelőmotor teljesítménye 24V / 2,2kW, a hajtómotoré pedig 24V / 0,75kW. Az elektromos targoncához 2 akkumulátor és egy töltő is jár. Az akkumulátorok nagyon nagy teljesítményűek, 2 × 12V / 120Ah kapacitással, lehetővé téve az elektromos targonca több órán keresztüli állandó használatát. Az újratöltés nagyon gyors, minimalizálva az időveszteséget. A manőverezés és az egyszerű kezelhetőség lehetővé teszi, hogy ezzel az elektromos targoncával raklapokat vagy objektumokat a földről felemelve, azokat polcra vagy teherautóra helyezze, vagy teherautóról leemelje. A SMITH vezetőállásos elektromos targonca könnyen kezelhető és kis helyen is elfér. 12 hónapos garanciával rendelkezik. A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el.

Mennyibe kerül egy SMITH S-Ride pedállal ellátott vezetőállványos elekromos targonca?

7SMITH Electric stacker with padel 1500kg 260cm cheap

A SMITH vezetőállással felszerelt elektromos targonca az egyik legolcsóbb elektromos targonca. Az elektromos targonca ára azonban nem tükrözi a minőséget. Annak ellenére, hogy megfizethető, a pedállal és oldalkarokkal ellátott elektromos targonca kiváló minőségű anyagokból készül, és a legmodernebb emelő- és vezetési technológiákkal büszkélkedhet. Az elektromos raklapkezelő jelen árát fentebb láthatja. Az elektromos targonca 12 hónapos garanciával rendelkezik, és két darab, 12V / 120AH akkumulátorral rendelkezik.

Az elektromos targonca az akkumulátort áramforrásként használja és a hajtókerék DC motorjának vezérlésén keresztül teljesítse a menetfunkciót. Az egyenáramú (DC) motor a nagysebességű alacsony nyomatékot a sebességváltón keresztüli alacsony sebességű nagy nyomatékká alakítja át, amelyet a hajtókeréknek továbbít. A haladási sebességet a gázpedál állítja.

A SMITH S-Ride vezetőállványos elektromos targonca előnyei:

 • Robusztus és stabil elektromos targonca állvánnyal és oldalkarokkal, amelyek gyors és biztonságos emelést és mozgatást tesznek lehetővé. Az alkalmazott mindig biztonságban tartózkodhat a vezetőálláson.
 • Az állvány és az oldalsó elem összecsukható, könnyen eltávolíthatók vagy összeilleszthetők.
 • Az elektromos targonca erőteljes, nagy teljesítményű emelőmotorral van felszerelve, amely biztosítja a hatékony emelést.
 • A fogantyún lévő sebességkapcsoló pontosabbá teszi az alacsony sebességű vezérlést.
 • A német vízálló mikrokapcsolókat hideg, nedves, poros és más zord környezetben való használatra tervezték.
 • A YONGCI motormeghajtó rendszer kicsi, könnyű, kis veszteséggel és nagy hatékonysággal dolgozik.

7SMITH Electric stacker with stand 1500kg 260cmHol használható a SMITH pedállal ellátott vezetőállásos  elektromos targonca?

A SMITH vezetőállásos elektromos targonca egy nagyon megfizethető elektromos targonca. Értéke egyből nyilvánlvalóvá válik, amint bármely iparág csomagolási vagy szállítási folyamataiban megjelenik. Megkönnyíti a munkafolyamatot, és a munka hatékonyságának megduplázódását, akár megtriplázódását is okozza. Az elektromos targonca kiváltja a nehéz kézi emelést a munkaterületen, ezáltal csökkenthető a gyári, raktári balesetek gyakorisága. Mivel az energiaforrás villamos energia, az elektromos targonca nagyon tiszta, nem bocsát ki mérgező gázt, így beltérben is használható. A kábelkezelés miatt nem kell aggódnia. Az elektromos targonca akkumulátort használ, és két akkumulátorral van felszerelve. Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes munkafolyamatot. Mivel az újratöltés igen gyors, az akkumulátor feltöltéséhez nincs szükség a munkafolyamat leállítására. Ez az elektromos targonca nagyon stabil és robusztus, így könnyen szállíthat és emelhet különböző formájú nehéz objektumokat a segítségével.

A SMITH elektromos targoncát széles körben használják a papír-, alumínium-, textil-, acél-, logisztikai, mezőgazdasági, vegyipar és fémiparban. A SMITH vezetőállással felszerelt elektromos raklapemelő nagyon robusztus testtel rendelkezik, ám igen könnyen használható. Az elektromos targonca gyorsan mozog, könnyen irányítható és manőverezhető. Az elektromos targonca igényes megjelenésű és erős. Az elektromos targonca segístégével automatizálhatja a műveleteket, és felgyorsíthatja az emelést és a szállítást. A SMITH elektromos targonca magas fokú automatizáltsággal, valamint egyszerű és felhasználóbarát működéssel rendelkezik. Az elektromos targonca teste nagy szilárdságú ötvözött anyagokból és műszaki műanyagokból készül, amelyek igen tartóssá teszik azt. Az elektromos targonca könnyen mozgatható, és különféle méretű csomagokhoz használható.

ModellSMITH vezetőállásos elektromos targonca 2.6m 260cm 1500 kg
Meghajtáselektromos
Működésmódgyalogos
Névleges vonóerő Q1500kg
Teherközéppont c600mm
Tengely középpont távolsága a villatalptól695mm
Tengelytáv y1148mm
Üzemi tömeg az akkumulátorral690kg
Kerék típusapoliuretán
Hajtókerék méreteΦΦ210×70Φ×w(mm)
Csapágykerék mérete ΦΦ80×70Φ×w(mm)
További kerekek (méret)Φ115×55Φ×w(mm)
Kerekek száma elöl/hátul(x = hajtott)1,4/2
Pályaszélesség646b10 (mm)
Pályaszélesség390/515b11 (mm)
Toronymagasság, süllyesztve1877mm
Emelés2600mm
Toronymagasság, emelve3137h4 (mm)
Teljes magasság (fogantyúval)1040/1415h14 (mm)
Süllyesztett magasság86h13 (mm)
Teljes hossz1890l1 (mm)
Hossz a villapofáig740l2 (mm)
Teljes szélesség808
Villa méretei60/180/1150mm
Villa szélessége570b5 (mm)
Min. szabadmagasság26m2 (mm)
Folyosó szélessége 1000 x 1200 raklapmérettel, keresztirányban2110Ast (mm)
Folyosó szélessége 800 x 1200 raklapmérettel, hosszirányban2160Ast (mm)
Min. fordulási sugár1455Wa (mm)
Haladási sebesség, terhelt/terheletlen4.2/4.5km/h
Emelési sebesség, terhelt/terheletlen90/130mm/s
Süllyesztési sebeség terhelt/terheletlen105/100mm/s
Max. mászóképesség terhelt/terheletlen3/6mm/s
Üzemi fékelektromágneses
Hajtómotor, 60 perces minősítés0.75kW
Emelőmotor minősítése S3 15%2.2kW
Akkumulátor feszültsége/névleges kapacitása2×12/120V/Ah
Akkumulátor tömege (± 5%)2×35kg
Vezérlés típusaDC
Hangszint a kezelő fülénél≤70dB(A)

 

SMITH Vezetőállásos targonca, 2,6m 260cm 1500 kg – emelési görbe

7SMITH Electric Stand-on Stacker S-Ride 260cm 360cm 1500 kg

 

7SMITH Electric stacker with stand 1500kg 260cmHogyan kell a SMITH S-Ride vezetőállásos targoncát használni?

Egy gombnyomással elindítható az elektromos targonca. A fogantyún két kapcsoló található. Az egyik a villákat fel-le mozgatja, a másik pedig az elektromos targoncát előre-hátra. Raklap emeléséhez először óvatosan vezesse az elektromos targonca villáit a raklap alá, és csak kissé emelje fel azt. Ezután a másik kapcsoló állításával vezesse az elektromos targoncát a kívánt helyre. A kívánt helyen nyomja meg az emelés kapcsolóját, emelje fel a raklapot a kívánt magasságba, és mozgassa előre az elektromos targoncát, hogy a raklap a teherautó vagy polc belsejére helyezhető legyen. Ezután engedje le a villákat, hogy a raklap hozzáérjen a padlóhoz, és mozgassa hátra a targoncát. Ugyanez a folyamat használható más objektumok emelésére. Ha az  objektumok nem emelhető formájúak, a tárgyat egy raklapra helyezve és rögzítve válik lehetségessé emelése. A 790 kg-os SMITH vezetőállásos elektromos targonca nagyon erős emelő- és hajtómotorral rendelkezik. Akár 1500 kg-ot is emelhet, 2,6 m vagy 2600 mm magasságba. A vezetési sebesség körülbelül 4,5 km / h. Az elektromos targonca kb. 690 kg súlyú, és két akkumulátorral rendelkezik, 12V / 120AH kapacitással. A SMITH elektromos targonca úgy készült, hogy tartósan ellenálljon a gyárakban vagy raktárakban történő használatnak. Az elektromos raklapemelő egyéves garanciával rendelkezik, és Magyarországon szervizelik.

Hogyan kell a SMITH S-Ride pedálos vezetőállásos targonca operációs rendszerét használni?

1) Fordítsa a kulcsot “on” állásba az e-targonca elindításához. Mozdítsa a fogantyút a működés részre.
2) Forgassa a gyorsító (“accelerator”) gombot a kívánt irányba, vagy visszafelé.
3) A “travel” gombbal szabályozhatja a sebességet.
4) Óvatosan vezesse a járművet a rendeltetési helyre. A sebességet a “travel” gomb segítségével állíthatja.

Az S-Ride elektromos targonca fékrendszere:

A fékezés az útviszonyoktól és a jármű terhelésétől függ。
A fékfunkció a következő módon aktiválható :
1 Ha a “travel” gomb a „0” helyzetbe kerül, a targonca fékezni kezd, majd megáll.
2 Mozgassa a “travel” kapcsolót az ellenkező irányba, hogy az elektromos targonca ellenkező irányba induljon.
3 Az e-targonca fékez, ha a fogantyút felfelé és lefelé irányba a fékezési részre (“B”) húzzák.
4 Belly kapcsoló – vészjelző gomb. A gombot veszélyhelyzet esetén megnyomva megakadályozható a kezelő személy sérülése.

SMITH elektromos targonca videó:

 

 

További információk

Tömeg870 kg