Textil pántszalagok 16 mm vagy 19 mm – Ø76 mm

Textil pántszalagok 16 mm vagy 19 mm ár

Textil pántszalagok 16 mm vagy 19 mm – Ø76 mm

3240

Készleten

3240

A textil pántszalagok esetén nincs minimális rendelési mennyiség, de az árak a mennyiség alapján csökkennek.

Az ár nem tartalmazza az ÁFA-t és a szállítási költségeket. Minimális mennyiség: 2 egység.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség 1 - 9 10 - 27 28+
Ár 3240 3038 3037
Törlés

Leírás

Csomagolás textil pántszalaggal

Két különböző szélességű textil pántszalagot értékesítünk.

A textil pántszalagok esetén nincs minimális rendelési mennyiség, de az árak a mennyiség alapján csökkennek.

Az ár nem tartalmazza az ÁFA-t és a szállítási költségeket. Minimális mennyiség: 2 egység.

Textile straps 16mm or 19mm price best buyA textilszalaggal való csomagolás egyre népszerűbbé válik. A textilszalag rendkívül jól helyettesíti az acélszalagokat, mivel olcsóbb, könnyebb és biztonságosabb. A textilszalagok poliészter szálakból készülnek, de abban különböznek egymástól, hogy a szálak hogyan kapcsolódnak egymáshoz. A gyártás folyamán a poliészter szálat forró ragasztóval kötik a szalaghoz. Mivel a szalagot nem dolgozzák fel tovább, nagyon megfizethető. Egy 76 mm átmérőjű lemezre van tekerve. A kötött pántszalagokat nem ragasztják, ellentétben a másik két formával. Az egyes poliészter szálak összefonódnak, ami nagy szakítószilárdságot és éles szélekkel szembeni ellenállóságot eredményez. Mivel a textil pántszalagok nem ragasztottak, ajánlott foszfát terminálokat használni. 76 mm átmérőjű lemezre van tekerve. Minden textil pántszalag tökéletesen elnyeli az ütéseket, ugyanakkor később tovább feszíthető, mivel speciális fémkapcsokkal együtt használják. A textil pántszalagok 13 mm-től 35 mm-ig terjedő szélességben kaphatók, és 300–1600 kg szakítószilárdságot érnek el.

Textil pántszalag – szerkezet

A textilpánt forró hőre lágyuló szálakból készül. A pántszalag szélességétől és a pántszalagot alkotó szálak számától függően a 13 mm-es pántszalag akár 390 kg terhelésnek, a 35 mm-es pántszalag pedig akár 1400 kg terhelésnek is ellenáll. A forró ragasztó miatt viaszra hasonlít. Ha beépített fémcsattal rendelkezik, beállíthatjuk aszerint, hogy milyen célra használjuk. A textil pántszalag a poliészter szálakból készültek közül a legelterjedtebb és legolcsóbb. Bármilyen csomagoláshoz praktikus, de a termékek nem lehetnek élesek vagy forróak. Ezek a pántszalagok poliészter szálakból készülnek, amelyek vagy a polimer bevonatba (kompozit pántszalagok) vannak beépítve, vagy ragasztóval (hőre lágyuló) tapadnak egymáshoz, vagy kötött szerkezetűek (szőtt pántszalagok). A pántszalag szakítószilárdsága és a nyúlási tulajdonsága hasonló az acél pántszalaghoz. Ennek a két jellemzőnek és az alább felsorolt ​​előnyöknek köszönhetően ez a termék az alábbi iparágakban már most helyettesíti az acél pántszalagot: faipar, bányászat, építőipar, csomagolási hulladék stb.

Textile straps 16mm or 19mm price high qualityA textil pántszalag jellemzői

  • A textil pántszalag használata biztonságosabb, mint az acél
  • A költségek alacsonyabbak
  • Nem károsítja a rögzített termékeket
  • Nagy szakítószilárdsággal és abszorpciós képességgel rendelkeznek
  • Nyomtathatunk rájuk
  • Könnyebb szállítani
  • Jobban ellenállnak a kémiai és időjárási hatásoknak (nem rozsdásodnak vagy rothadnak)
  • Újra felhasználhatjuk őket
  • Elérhető eszközök a kompozit pántszalagokkal való csatlakoztatáshoz
  • A textil pántszalagokat kézzel vagy pneumatikus pántológépekkel lehet feszíteni. Speciális kapocs segítségével rögzíthetők, vagy egyszerűen egy csomóval (ez a módszer nem alkalmas kompozit pántszalagokhoz).

További információk

TömegN/A
Szélesség

16 mm/850 m – Ø76 mm, 19 mm/600 m – Ø76 mm