-9%

TONNA5 papír bálázógép, 5 tonna, 50kN, bála 40kg

TONNA5 papír bálázógép, 5 tonna, 50kN, bála 40kg

TONNA5 papír bálázógép, 5 tonna, 50kN, bála 40kg

3,199

Készleten

3,199

 • Megfizethető és kevés karbantartást igényel a TONNA5 Papír bálázógép
 • Nyomás: 5 tonna
 • Motor: 1,5 kW 13 A (egyfázisú)
 • A bála méretei: 600 x 535 x 460 mm (Ma x SZ x Mé)
 • Bála súlya: legfeljebb 40 kg
 • Kimenet: 6-8 csomag/óra
 • Ideális olyan helyeken, ahol korlátozott a hely és a magasság
 • papír bálázógép méretei: 1756 x 718 x 630 mm (Ma x Sz x Mé)
 • Könnyen használható és egyszerűen telepíthető
SKU: 440010 Kategória:

Leírás

Papír bálázógép TONNA5, 5 tonna, 50 kN, 40 kg bála

A TONNA5 papír bálázógép hatékony és gazdaságos megoldás a vegyes és irodai papírhulladék újrahasznosítására. A TONNA5 ideális olyan helyekre, ahol korlátozott a hely és a magasság. A TONNA5 papír bálázógép nagyon kicsi, kompakt bálákat állít elő, amelyek tömege akár 40 kg is lehet (anyagtól függően). A bála méretei 600 x 535 x 460 mm (Ma x Sz x Mé), ezért a TONNA5 papír bálázógép kis mennyiségű hulladék szállítására alkalmas. Az újrahasznosító bálázó óránként 6-8 csomagot tud készíteni. A függőleges bálázósúlyok 200kg. Azzal, hogy minden bálába több irodai papíranyagot lehet pakolni, ezek a nagy bálasűrűségek maximalizálják a bálázást, a tárolást és a szállítási hatékonyságot, így pénzt takarítanak meg az újrahasznosító cégek számára. Ez segít maximális bevételt generálni a vegyes és irodai papírból, és gyors megtérülést biztosít a befektetésnek. Magyarországra gyors szállítást és garanciát kínálunk.

 

A TONNA5 papír bálázógép jellemzői

A legkisebb bálázó a TONNA sorozatban
• Ideális olyan helyekre, ahol a hely és a magasság korlátozott
• Nagyon kicsi, kompakt bálát készít
• Alkalmas kis mennyiségű hulladékhoz
• Alkalmas garázsok előtereiben, kiskereskedelmi üzletekben, irodákban, kis vendéglátóipari létesítményekben és városi vállalkozásokban.

 

A TONNA5 papír bálázógép előnyei

 • Kis modelljeink ideálisak apró papír-, karton- és polietilén fóliákhoz.
 • Tökéletes, ha nagyon kicsi helye van a bálázó és a bálázott újrahasznosítható anyagok számára, és ingyenes begyűjtést szeretne biztosítani, ahelyett, hogy a kukáért fizetne és kihagyná a begyűjtést.
 • Ezek az apró bálázók raklapemelő targoncán is mozgathatók a helyszínen, és szabványos tűs aljzattal csatlakoztathatók.

 

A TONNA5 papír bálázógép műszaki adatai

ModellPapír bálázógép TONNA5
Magasság1,756 m
Szélesség0,718 m
Mélység0,630 m
Súly140 kg
Közlekedési Ht1,40 m
Tápegység220-240 V
Motor(egyfázisú) 1,5 kw 13 A
Nyomóerőlegfeljebb 5 tonna
Zajszint68 decibel
Bála méretei
Magasság0,600 m
Szélesség0,535 m
Mélység0,460 m
Súlylegfeljebb 40 kg (a felhasznált anyagtól függően)
Ciklusidő20 másodperc
Betöltési rekesznyílás mérete
Magasság0,490 m
Szélesség0,535 m
Mélység0,460 m

 

Miért van szükségünk papírhulladék-bálázóra?

A papír bálázógép egy papírtömörítő gép, amellyel a hulladékpapírt, például az irodai papírhulladékot, a papírtörmeléket, valamint a régi újságokat kockába tömörítik és bálázzák. Használja a hulladékpapír bálázó gépet, hogy a laza állapotú hulladékpapírt szűk bálává alakítsa. Ez egy nagyon fontos lépése a papírhulladék újrahasznosításának. A papírhulladék gép zökkenőmentessé és hatékonysá teszi az újrahasznosítási folyamatot.

 

Hogyan lehet újrahasznosítani a papírhulladékot?

1. lépés: Gyűjtse össze a papírhulladékot. A papírhulladékot általában szemeteskukákból, irodákból, könyvesboltokból, iskolákból stb. tudjuk gyűjteni. Ezután a professzionális újrahasznosító központba szállítjuk.

2. lépés: Válogassa szét és bálázza a hulladékpapírt. Ebben a lépésben szükségünk van a papírhulladék-bálázóra is, amely segít a bálázási folyamat befejezésében. Miután az újrahasznosító üzem átveszi a papírhulladékot különböző forrásokból, a papírt minőség és anyag, szerkezet és felületkezelés alapján válogatják. Válogatás után a papírhulladék bálázóval bálázzuk a szétválogatott papírt, így kényelmesebb a tárolás és a szállítás. Ezután az újrahasznosító központ a papírbálát a papírgyárba szállítja.

3. lépés: Mossa ki a papírhulladékot. Miután a szétválogatott papírhulladék megérkezik a papírgyárba, szappanos vízzel lemossuk, hogy eltávolítsuk a tintákat, a műanyag fóliát, a kapcsokat és a ragasztót. Ezután helyezze őket egy nagy tartóba, ahol vízzel összekeverve papírzagy keletkezik.

4. lépés: Készítsen új papírt. Miután a hulladékpapírból papíriszap lesz, különböző anyagokat adunk a zagyba, hogy új papírokká váljanak, mint például irodai papír, újságpapír stb. Amikor az új papírok megszáradtak, készen állnak a piacra eladásra vagy újra felhasználásra.< /p>

 

A papírhulladék-bálázó előnyei

A hulladékpapír bálázó nagyon fontos szerepet játszik a papír újrahasznosításában. A papírhulladékot lehetőség szerint szállítsuk el újrahasznosításra. Nagymértékben javítja az újrahasznosítási folyamat hatékonyságát. Másrészt segít megóvni a környezetet a hulladékpapír okozta szennyezéstől, és erőforrásokat takarít meg. A papírok mind fákból és a másik oldalon készültek. A papírhulladék bálázó a Föld erdei erőforrásainak védelmében is segít.