-18%

Zsugorfóliázó gép B4255

Zsugorfóliázó gép B4255

Zsugorfóliázó gép B4255

1,799

Készleten

1,799

 • 3 az 1-ben zsugorfóliázó – A B4255 zsugorfóliázó gép egyszerre képes vágni, zsugorítani és becsomagolni
 • A beállítások egyszerűen módosíthatók a Vezérlőpulton – A teljes zsugorítási és tekercselési beállítás a panel kulcsmoduljain keresztül vezérelhető: Hőmérséklet-beállítás, Tömítési idő beállítása és Zsugorítási idő beállítása.
 • Magas, 8 db/perc csomagolóképesség a feltűnő ötvözetvágó késnek és a nagy ventilátornak köszönhetően
 • A tömítési terület mérete Sz420 mm x H550 mm x M200 mm
 • Munkalap magassága (állványon): 920 mm
 • Csúcsminőségű technológia – A hőzsugorodás a plexiből készült átlátszó páraelszívón keresztül látható a csomagolási munkák során.

Leírás

Zsugorfóliázó gép, vágás, zsugorító és csomagolás minden egyben Zsugorfóliázó gép tömítő B4255

Zsugorfóliázó gép B4255A B4255 zsugorfóliázó gép egykamrás típusú zsugorfóliázó gép. Könnyen használható, egylépcsős gépnek tervezték, ahol a csomag lezárása és zsugorodása ugyanabban a térben történik. A tömítési terület mérete Sz420mm x H550mm, és a termék nem lehet nagyobb 200mm-nél. A munkalap magassága (állványon) 920 mm, így könnyen beépíthető a csomagolósorba. A B4255 zsugorfóliázó gép súlya 89 kg, szélessége 750 mm, hosszúsága 1230 mm. Ez a gép nagyon kis helyigényű, és a könnyű használat mellett professzionális eredmény érhető el. Akár 8db/perc sebességgel is képes becsomagolni, ezért ideális olyan vállalkozások számára, amelyek a termelés ésszerűsítését, a határidők és a nagy igények betartását szeretnék biztosítani. A kamrás zsugorfóliázó gép elengedhetetlen felszerelés, amelybe érdemes befektetni. A gép POF fóliát alkalmaz a termékek és dobozok csomagolásához a zsugorfólia melegítésével. Ezáltal a tárgyak esztétikája és értéke javul. Ezen túlmenően a gép meg tudja védeni a tárgyakat a külső ütésektől, és megakadályozza hogy széttörjenek, különösen konténereknél.

B4255 zsugorfóliázó gép előnyei

 • 3 az 1-ben zsugorfóliázó – Ez a zsugorfóliázó gép egyszerre tud vágni, zsugorítani és becsomagolni. A folyamat zökkenőmentesen, fárasztó kézi kezelés nélkül fejeződik be.
 • Állítható kezelőpanel – A teljes zsugorítási és csomagolási beállítás a panel kulcsmoduljaival vezérelhető: Hőmérséklet-beállítás, Tömítési idő beállítása és Zsugorodási idő beállítása.
 • Magas csomagolóképesség – A 420 mm x 550 mm-es maximális csomagolási mérettel a gép maximális csomagolási kapacitása 420 db/óra a feltűnő ötvözetvágó késnek és a nagy ventilátornak köszönhetően.
 • Csúcsminőségű technológia – A hőre zsugorodás a plexiből készült átlátszó páraelszívón keresztül látható a csomagolási munkák során. A filmleválasztó sablon hatékonyan izolálja a filmet.
 • Kiemelkedő sokoldalúság – Ez a gép széles körben használható fémcsomagolások, italok, áruk és könyvek zsugorítására a napi ital-, gyógyszer- és irodaszerek területén.
 • Magas termelékenység – Csak egy kezelőt igényel a tömítési és zsugorítási folyamat végrehajtásához

B4255 zsugorfóliázó gép műszaki adatai

B4255 félautomata zsugorfóliázó gép
„egylépcsős” rendszerek
ModellB4255 zsugorfóliázó gép
Tápegység1P hase/230V /3,5kw
A gép teljes méreteiSz750 x L1230 mm
Munkalap magassága (állványon)920 mm
A gép súlya89 kg
Tömítési területSz420 mm x L 550 mm
A termék maximális magassága200 mm
Impulzustömítési rendszerAlsó penge
Maximális tekercsméretekátmérő 250 mm x szélesség 600 mm
Kimenet4-8 db/perc

Zsugorfóliázó gép B4255

A B4255 zsugorfóliázó gép jellemzői

 • Látható csomagolási eljárás – A hőre zsugorodási helyzet a szerves üvegből készült átlátszó kamraburkolaton keresztül látható a csomagolási munkában. A motorháztető automatikusan kinyílik, miután a csomag elkészült.
 • Erőteljes csomagolási képesség – A 420 mm x 550 mm x magas 200 mm maximális csomagolási méretű gép 420 db/h csomagolási képességgel büszkélkedhet, az ötvözetvágó késre és a nagy ventilátorlapátokra támaszkodva.

A kamrás zsugorfóliázó gép félautomata működik; miután a kezelő leengedi a burkolatot és elindítja a tömítési folyamatot, egy mágnesszelep bekapcsol, és a tömítési és zsugorodási folyamat hátralevő része automatikusan megtörténik. (Kérjük, nézze meg az alábbi videót). Mivel ezek a géptípusok alacsony turbulenciájúak, használhatók poliolefinnel és PVC-vel is. zsugorfólia. Ez a zsugorfóliás kamrás gép egy másik olyan tulajdonsága, amely alkalmassá teszi a vállalkozások zökkenőmentes gyártására.

Hogyan működik a B4255 zsugorfóliázó gép?

A termék fóliába csomagolása egyszerű. Először csomagolja be a tárgyat fóliába, és helyezze be a kamrába. Amikor a kamra zárva van, automatikusan vágja le a felesleges fóliát. A kamrában megkezdődik a fólia termék köré tekercselésének folyamata, amely egy átlátszó fedélen keresztül nyomon követhető. A fólia összezsugorodik és körbeveszi a terméket, védőfóliát képezve. Amikor a folyamat befejeződött, a kezelő kinyitja a fedelet, és kihúzza a kész terméket.

Zsugorfóliázó gép B4255 videó