Műanyag PP polipropilén pántszalag – 12 mm vagy 16 mm

Műanyag PP pántszalag 12 és 16 mm raklapok pántolásához

Műanyag PP polipropilén pántszalag – 12 mm vagy 16 mm

3942

Készleten

3942

Minimális mennyiség: 2 doboz. Az ár a fogyasztás egyszeri mennyiségének megfelelően csökken. Az átmérő 406 mm.

Az ár nem tartalmazza az ÁFA-t és a szállítási költségeket.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség 1 - 9 10 - 27 28+
Ár 3942 3740 3639
Törlés

Leírás

Csomagolás műanyag PP pántszalaggal

Három különböző szélességű PP pántot értékesítünk. Az átmérőjük 406 mm.

Minimális mennyiség: 2 doboz. Az ár a fogyasztás egyszeri mennyiségének megfelelően csökken.

Az ár nem tartalmazza az ÁFA-t és a szállítási költségeket.

A műanyag PP pántokkal ellátott csomagolás népszerű a kézműves és ipari üzemekben. Gyors és hatékony csomagolást tesz lehetővé, továbbá költséghatékony. A PP pántszalagokat olyan esetekben használják, amikor nincs szükség nagy szakítószilárdságra.
Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets price cheapA pántszalagokat használhatod (fél)automata pántológépekkel, kézi mechanikus pántológépekkel (fémkapcsok szükségesek) vagy akkumulátoros pántológépekkel (a pántszalagot forró illesztéssel és rezgéssel rögzíti). A pántszalag és a pántológép mellett ajánlott a pántszalag adagoló kocsi használata, mivel felgyorsítja a csomagolási folyamatot, és védi a pántszalagot a környezeti hatásoktól. Az akkumulátoros pántológép előnye, hogy a kézi mechanikus pántológépekkel ellentétben nem szükséges kapcsokat használni, mert a pántszalag illesztése hővel történik, ami hosszú távon a költségek megtakarítását eredményezi. A pántszalagok műanyag kapcsokkal is kombinálhatók. A pántszalagok különböző méretben és különböző tekercseken kaphatók (63 mm, 150 mm, 200 mm, 280 mm, 406 mm).

PP pántszalag – illesztés

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets low price high qualityA PP vagy polipropilén pántszalag egy tiszta, környezetbarát és könnyű polipropilén réteggel rendelkezik. Ez a könnyen használható pántszalag jó választás a csomagoláshoz, bármilyen probléma fellépése nélkül. A PP pántszalagok 5-19 mm szélességben kaphatók, és a pántszalagok vastagsága 0,5-1 mm között változik. Az alacsony költség és könnyű használat miatt a PP pántszalag tökéletes megoldást kínál az ipar és a kézművesipar sokféle csomagolási folyamataihoz. A termék szinte soha nem törik meg, ami megbízhatóságot jelent. Az vásárlók megjeleníthetik a márkájuk logóját (három színben) a pántszalagon, így gondoskodhatnak a hirdetésről is. A polipropilén pántszalagot újrahasznosíthatjuk. A PP pántszalag 5-19 mm szélességben és 0,5-1 mm vastagságban kapható. A pántszalag 70-500 kg súlyt képes tartani. Egy ugyanolyan szélességű és vastagságú PP pántszalag fele olyan erős, mint a PET pántszalag. Viszont a PP pántszalag akár 20%-kal nyúlékonyabb. Az automata gépekben használt PP pántszalagok átmérője általában 200 vagy 406 mm. Kézi vagy akkumulátoros gépek használata esetén a 406 mm átmérő szabványosnak tekinthető. A különböző méretek és átmérők mellett a PP pántszalagok a felszínében is különböznek, ami lehet dombornyomott vagy sima. A PP pántszalag könnyen használható félautomata gépekhez. Kézi eszközökkel való munkavégzéskor a pántszalag fokozza a rugalmasságot és a szakítószilárdságot. Emellett a költségek is kevesebbek, mivel a pántszalag árát a felszíne határozza meg. A PP pántszalag különböző színekben kapható, és a cég logója vagy a szlogene is rányomtatható.

A PP pántszalag előnyei:

A PP pántszalagok különböző termékek és dobozok csomagolásához használhatók. Az előnyök:

 • könnyűek
 • magas szakítószilárdsággal rendelkeznek
 • ellenállnak a kémiai hatásoknak
 • könnyen használhatók
 • nem rozsdásodnak
 • az áruk biztonsága és esztétikai megjelenése
 • alkalmas minden típusú géphez (automata, félautomata és kézi gépekhez)
 • ellenáll a hőmérsékleti különbségeknek (-10 és 50 Celsius-fok között)
 • alacsony ár, és lehet rá nyomtatni

A PET pántszalag összehasonlítása a PP pántszalaggal

 • A PET pántszalag erősebb, mint a PP pántszalag (ugyanolyan méret esetén)
 • A nagy feszítés esetén sem nem törik meg a PET pántszalag
 • A PET pántszalag akár ötven százalékkal tovább  nyújtható, mint a polipropilén (ugyanolyan méret esetén)
 • A PET pántszalagok jobban ellenállnak a hőmérséklet-különbségeknek

További információk

Tömeg N/A
Válaszd ki a szélességet

12 x 0,55 mm/3000 m, 12 x 0,8 mm/2000 m, 16 x 0,7 mm/2000 m