-21%

SMITH Elektromos gyalogkíséretű targonca 2,5m 250cm 1500kg

Elektromos gyalogkíséretű targonca

SMITH Elektromos gyalogkíséretű targonca 2,5m 250cm 1500kg

2,699

Készleten

2,699

 • Megfizethető elektromos targonca és alacsony karbantartási költségek
 • Villaméret: 570 * 1150mmEURO raklaphoz
 • Ergonomikus – nagyon stabil
 • Teherbírása 1500 kg, 1,5 t
 • 12 hónapos garancia
 • Emelési magasság: 2,5m vagy 2500mm
 • Könnyen kezelhető és egyszerűen állítható
 • Elektromos raklapemelő + 2 akkumulátor (2 * 12V / 100AH) + töltő (24V / 10A, EU szabvány)

Leírás

Electric stacker priceSMITH Elektromos gyalogkíséretű targonca 2,5m 250cm 1500kg

A SMITH elektromos gyalogkíséretű targonca nehéz tárgyak és raklapok emelésére és szállítására használható. Az elektromos gyalogkíséretű targonca megfizethető, könnyű és nagy teljesítményű targonca. Ezt a targoncát két kézzel történő használatra tervezték, és ez a legmegfizethetőbb a gyalogkíséretű targoncák kategóriájában. A targonca képes különféle objektumok és raklapok emelésére, és nagymértékben állítható, testreszabható. A gyalogkíséretű targonca két motorral rendelkezik. Az egyik a hajtásra, a másik az emelésre szolgál. A hajtómotor teljesítménye 24V / 2,2KW, az emelőmotoré pedig 24V / 0,75KW. Ez az elektromos gyalogkíséretű targonca 2 akkumulátorral és töltővel együtt érkezik. Az akkumulátorok nagyon nagy teljesítményűek, és lehetővé teszik, hogy több órán keresztül újratöltés nélkül használja az elektromos raklapemelő békát. Az újratöltés nagyon gyors, minimalizálva az időveszteséget. A manőverezés és az egyszerű kezelhetőség lehetővé teszi, hogy raklapokat vagy más nehéz objektumokat körülbelül 200 mm magasságra emelve azokat új helyre mozgassuk. A SMITH elektromos raklapemelő békát úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen, és nem igényel sok helyet. 12 hónapos garanciával rendelkezik. A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el.

Mennyibe kerül a SMITH elektromos gyalogkíséretű targonca?

A SMITH elektromos gyalogkíséretű targonca az egyik legolcsóbb elektromos raklapemelő. A targonca ára azonban nem tükrözi a minőséget. Annak ellenére, hogy megfizethető, a gyalogkíséretű targonca kiváló minőségű anyagokból készül, és a legújabb emelő- és hajtási technológiával büszkélkedhet. Az elektromos raklapemelő béka ára fentebb látható. Az elektromos raklapemelő béka 12 hónapos garanciával van ellátva, két akkumulátorral, 2 * 12V / 100AH, és töltővel érkezik. Kínálunk olcsó nemzetközi szállítást is.

A SMITH elektromos gyalogkíséretű targonca előnyei:

 • Az oldalsó kialakítás hatékonyan csökkenti a működési csatorna méretét. Kicsi fordulási sugárral és jobb kilátással ez a targonca keskeny terekre is alkalmas.
 • Noha igen gazdaságos árú, az elektromos gyalogkíséretű targonca igen nagy erejű és teljesítményű.
 • A fogantyún lévő sebességkapcsoló pontosabbá teszi az alacsony sebességű mozgást.
 • A német vízálló mikrokapcsolókat hideg, nedves, poros és más zord környezetben való használatra készítették.
 • A YONGCI motormeghajtó rendszer kicsi, könnyű, kis veszteséggel és nagy hatékonysággal rendelkezik.

Hol használható SMITH elektromos gyalogkíséretű targonca?

Electric stacker cheapA SMITH elektromos gyalogkíséretű targonca egy kifejezetten megfizethető elektromos targonca. Értéke egyből nyilvánvalóvá válik, amint bármely iparág folyamataiban megjelenik. Megkönnyítve a munkafolyamatokat, könnyedén a hatékonyság megduplázódásához, akár megháromszorozásához is vezet. Az elektromos gyalogkíséretű targoncával a nehéz kézi emelést kiküszöbölhetővé válik, csökkentve a balesetek előfordulását a gyárban vagy a raktárban. Mivel az energiaforrás villamos energia, az elektromos targonca nagyon tiszta, nem termel mérgező gázt, így beltérben is használható. A kábelkötegekben felbukás miatt, illetve a kábelkezelés miatt nem kell aggódnia: az elektromos gyalogkíséretű targonca két darab erőteljes akkumulátort használ, mely lehetővé teszi a zökkenőmentes munkafolyamatot. Az újratöltés kifejezetten gyors. Ezt az elektromos targoncát nagyon stabilra és robusztusra tervezték, így könnyedén mozgathat vele igen nehéz tárgyakat.

A SMITH elektromos gyalogkíséretű targoncát széles körben használják a papír-, alumínium-, textil-, acél-, vegy- és fémiparban, logisztikában és mezőgazdaságban. A SMITH elektromos gyalogkíséretű targonca nagyon robusztus felépítéssel rendelkezik, ám igen könnyen kezelhető. Az elektromos gyalogkíséretű targonca gyors mozgású, könnyen irányítható és manőverezhető, megjelenése elegáns, ereje igen nagy. Segítségével automatizálhatja a raktározási műveleteket, és felgyorsíthatja az emelési és szállítási tevékenységeket. A SMITH elektromos gyalogkíséretű targonca nagymértékben automatizált, egyszerűen kezelhető és könnyen használható. A targonca szerkezete nagy szilárdságú ötvözött anyagokból és műszaki műanyagokból készült, amelyek a tartós használatra vannak optimalizálva. Az elektromos gyalogkíséretű targonca könnyen mozgatható és különféle méretű objektumok mozgatásához jól használható.

 

Modell: SMITH electric stacker1525
MeghajtásElektromos
ÜzemmódGyalogos
Névleges vonóerőkg1500
Teherközéppontc (mm)600
Tengely középpont távolsága a villatalptólx (mm)720
Tengelytávy (mm)1167
Kerék típusaPU
Hajtókerék méreteØ x w (mm)Ø210 x 70
Csapágykerék méreteØ x w (mm)Ø80 x 70
további kerekek (méret)Ø x w (mm)Ø115 x 55
Kerekek száma elöl/hátul(x = hajtott)1x+1/4
Pályaszélességb10 (mm)522
Pályaszélességb11 (mm)410/535
Toronymagasság, süllyesztveh1 (mm)1745
Szabademelésh2 (mm)0
Emelésh3 (mm)2500
Toronymagasság, emelveh4 (mm)2924
Teljes magasság (fogantyúval)h14 (mm)700/1225
Teljes hosszl1 (mm)1740
Hossz a villapofáigl2 (mm)590
Teljes szélességb1/b2 (mm)795
Villa méreteis/e/l (mm)60/160/1150
Villa szélességeb5 (mm)570/695
Min. szabadmagasságm2 (mm)26
Folyosó szélessége 1000 x 1200 raklapmérettel, keresztiránybanAst (mm)2074
Folyosó szélessége 800 x 1200 raklapmérettel, hossziránybanAst (mm)2040
Min. fordulási sugárWa (mm)1342
Haladási sebesség, terhelt/terheletlen(km/h)4.0/4.2
Emelési sebesség, terhelt/terheletlen(mm/s)92/136
Süllyesztési sebeség terhelt/terheletlen(%)112/98
Max. mászóképesség terhelt/terheletlen6/8
Üzemi fék(kW)Elektromágneses
Hajtómotor, 60 perces minősítés(kW)0.75
Emelőmotor minősítése S3 15%2.2
Akkumulátor DIN 43531/35/36 A,B, C, szerintinem
Akkumulátor feszültsége/névleges kapacitása(V/Ah)2×12/100
Akkumulátor tömege (± 5%)(kg)2×27
Vezérlés típusaDC
Hangszint a kezelő fülénél(dB(A))69
KormánytípusMechanikus
Tömegkg465

Hogyan kell a SMITH elektromos gyalogkíséretű targoncát használni?

Ennek az elektromos gyalogkíséretű targoncának az ergonomikus és robusztus kialakítása elősegíti, hogy a kezelő maximális kényelemben legyen a használata során. Könnyen kezelhető, kétkezes irányítása rugalmasságot tesz lehetővé használat közben. Egy gombnyomással indítható az elektromos targonca. A fogantyún két kapcsoló található. Az egyik a villákat fel-le mozgatja, a másik pedig az elektromos targoncát előre-hátra. Raklap emeléséhez először óvatosan vezesse az elektromos targonca villáit a raklap alá, és csak kissé emelje fel. Ezután a másik kapcsoló állításával vezesse az elektromos targoncát a kívánt helyre. A kívánt helyen nyomja meg az emelés kapcsolóját, emelje fel a raklapot a kívánt magasságba, és mozgassa előre az elektromos targoncát, hogy a raklap a teherautó vagy polc belsejére helyezhető legyen. Ezután engedje le a villákat, hogy a raklap hozzáérjen a padlóhoz, és mozgassa hátra a targoncát. Ugyanez a folyamat használható más objektumok emelésére. Ha az  objektumok nem emelhető formájúak, a tárgyat egy raklapra helyezve és rögzítve válik lehetségesé emelésre. A SMITH elektromos gyalogkíséretű targonca nagyon erős emelő- és hajtómotorral rendelkezik. Akár 1500 kg-ot is emelhet, 2,5 m vagy 2500 mm magasságba. A vezetési sebesség körülbelül 4 km/h. Az elektromos targonca kb. 465 kg súlyú, és két akkumulátorral rendelkezik, 12V/100Ah kapacitással. A SMITH elektromos gyalogkíséretű targonca úgy készült, hogy tartósan ellenálljon a gyárakban vagy raktárakban történő használatnak. Az elektromos raklapkezelő egyéves garanciával rendelkezik, és Magyarországon szervizelik.

A SMITH elektromos gyalogkíséretű targonca tulajdonságai:

Electric stacker specification

 

További információk

Tömeg465 kg