Hulladék aprítógépek

A hulladék aprítógépek a legjobb módja annak, hogy régi dobozait, kartonjait és nyomtatványait hatékonyan újrahasznosítsa, és értékes csomagolóanyagot készítsen cégének. Ehhez a folyamathoz mindössze egy hulladék aprítógépekre van szükség A HSM és GREE megbízható márkák által gyártott kartonaprítógépek széles választékát kínáljuk. Ez a termékcsalád több mint ideális raktárak, gyártók, szállítási osztályok, elosztóközpontok vagy nagyvállalatok számára.

A beruházás ez kartonaprító idővel megtérül. Nézze meg a hulladék Aprítógépek kínálatunkat még ma, és kezdjen el időt és pénzt megtakarítani. A HSM hulladék aprítógépek perforált karton csomagolóanyagok készítésére szolgálnak. Egy nagyobb teherbírású, kartonpapír aprítására alkalmas iratmegsemmisítőért tekintse meg a GREE márkát, amely felső kategóriás ipari iratmegsemmisítőket és nagy teherbírású hulladék aprítógépeket kínál.

Minőségi, de megfizethető hulladék aprítógépek széles választékát kínáljuk papírra és kartonra. Weboldalunkon a következőket találja:

 • Heavy-duty shredders
 • Hulladék aprítógépek
 • Paper aprítógépek

A Huladék iratmegsemmisítőkre garanciát vállalnak, EU-ban szervizelve vannak. Paper aprítógépek, kartonaprítógépek és nagy teherbírású ipari aprítógépek szállíthatóak Magyarország egész területére szállíthatóak.

 • Cardboard shredder GREE XS 420mm

  Original price was: 1,499€.Current price is: 1,249€.
 • Papír hulladék aprítógép HSM ProfiPack C400

  1,579
 • Cardboard shredder machine GREE ES 422mm

  Original price was: 3,800€.Current price is: 3,299€.
 • Karton hulladék aprítógép HSM ProfiPack P425

  3,799

Hulladék aprítógépek

cardboard shredder machineKörnyezetbarát csomagolóanyagot szeretne készíteni kartonhulladékából? A hulladék aprítógépek vagy perforátor fenntartható megoldás a hullámkarton-hulladék újrahasznosítására és csomagolásra vagy üregkitöltő anyagként való újrahasznosítására. Ezek a gépek megtérülnek, és hozzájárulnak a csomagolóanyagok és a hulladékszállítás költségeinek csökkentéséhez.

A szállítási költségek csökkentése, a meglévő préselt hulladéktartályokba vagy bálázó présekbe betápláláshoz szükséges anyagok összepréselése, vagy a szállítószalagos adagoláshoz szükséges anyag aprítása jó ok a hulladékaprítógépek alkalmazására.

Ha megoldást keres régi dobozok, kartonok és nyomatok új csomagolóanyaggá alakítására, nálunk megtalálja a megoldást. A HSM a GREE különböző hulladék aprítógépek széles választékát tartjuk, hogy a hulladék aprítógépek igényeinek és igényeinek megfelelően legyenek. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy újrahasznosítson és pénzt takarítson meg.

reuse used cardboard boxesMennyibe kerül egy hulladék aprítógépek költség?

Egy megbízható hulladék aprítógépek ipari felhasználásra szánt hulladék átlagos ára 2000-5000 EUR között mozog.  The price varies between different brands and models and is based on features, security levels, and specifications. Az önálló kartonaprítógépek általában drágábbak, mint az asztali hulladék aprítógépek.

Egy papír- vagy karton hulladék aprítógépek ára lehet igazán olcsó, de nagyon drága is. Minden az Ön preferenciáiról és igényeiről szól. Igazán olcsó aprítógépet lehet kapni alkalmi otthoni aprításhoz. Vagy beruházhat egy nagy teljesítményű aprítógépbe, amellyel nagy mennyiségű bizalmas dokumentumot apríthat fel az irodában, vagy kartonpapírt a csomagolás újrafelhasználásához.

Hogyan működik a hulladék aprítógépek?

cardboard-shredder mobile machine

Bár a kartonpapír aprítógép nem azonos a papíraprítóval, hasonló módon működik. A gép sebességváltója, motorja és vágóblokkja együtt dolgozva vágja le a kartonanyagot. A kartonpapírt apró forgácsokká, hosszú csíkokká vagy perforált lapokká alakítják, az aprítógép típusától függően

Az aprításhoz a hulladék aprítógépek két hajtótengelyt használnak egymástól független hajtóegységekkel: egy lassú adagolót és egy gyorsabb aprítót, amely a kartondobozokat a kívánt méretre kicsinyíti. Az aprítógép forgórésze körül speciális szakadásálló acélból készült szegmensek vannak elrendezve, így váltakozva kifelé és befelé dőlnek. Ahogy a tengely forog, örvénylő mozgást hoz létre, amely biztosítja a kívánt aprítási hatást. A nagy rotorok gond nélkül képesek kezelni a nagy kartondobozokat; még a polisztirolt és a gyümölcsdobozokat is felapríthatják. Ezenkívül az adagoló és aprító rotorok speciális kaparórendszerrel vannak felszerelve, amely megakadályozza, hogy az anyag a tengelyek köré tekeredjen, és egyenletes adagolást biztosít.

Cardboard shredder HSM ProfiPack P425 saleA hulladék aprítógépek előnyei

 • Aprítógépeink a kartonhulladékot hatékony üregkitöltő anyaggá alakítják.
 • Spóroljon pénzt és csökkentse a környezetre gyakorolt ​​hatását
 • Remek és költséghatékony alternatívája a buborékfóliának, a papírüregnek és egyéb anyagoknak.

Takarítson meg helyet és pénzt a hulladék aprítógépekkel

Könnyű, könnyen használható, és ami a legfontosabb, teljesen újrahasznosítható – a kartondobozok egyre népszerűbbek csomagolóanyagként. A használt kartondobozok újrahasznosítása azonban problémás lehet, nem utolsósorban azért, mert az összehajtott kartondobozok egyre nagyobbak és sok helyet igényelnek. Ezért hasznos a csomagolóanyagok gyártóinak és szolgáltatóinak, hogy speciális aprítóberendezést használnak a kartondobozok aprításához, hogy újra felhasználhassák a csomagolási folyamatban. A GREE és HSM kartondoboz tömörítő ideális karton és papír aprítására. Alacsony karbantartást igénylő lánchajtásának, kopásálló szakítószegmenseinek és kifejezetten erre az alkalmazási területre tervezett lehúzórendszerének köszönhetően magas rendelkezésre állású és rendkívül megbízható.

Mennyi ideig bírja a kartonpapír aprítógép?

cardboard waste perforator

A nagy kereslet, különösen a kartonmegoldások iránt, logisztikai kihívást jelent: havonta több tonna kartont kell aprítani. Korábban az ellapított hulladékkarton közvetlenül a gyártógépekből került ki, anélkül, hogy egy hulladék aprítógépek aprították volna, és egy papírkonténerbe töltötték.

Egy hulladék aprítógépek évekig is kibírja gond nélkül, de csak akkor, ha megfelelően használja és rendszeresen karbantartja. Javasoljuk, hogy mindig kövesse a Hulladék Aprítógépek gyártójának utasításait és útmutatásait. Ez például azt jelenti, hogy ne lépje túl a maximális lapkapacitást menetenként, és ne aprítson fel olyan anyagokat, amelyeket az aprítógép nem tud kezelni.