Bálázógépek

Bálázógépek kartondobozok, pamutfonal, műanyag, fa és egyéb olyan anyagok bálázására szolgál, amelyek mennyiségét minimálisra kell csökkenteni. Függőleges bálázónak tervezték, a préselés hidraulikus erőátvitelre épül. A bálázógépek elektromos vezérléssel és kézi kötéssel rendelkeznek. Kínálunk egy újrahasznosító bálázó nyomóerővel 10 tonna KN és 60 tonna között KN, a hatásfok 4 ~ 8 db/óra. Az egyes préselt darabok tömege 30 kg-tól 300 kg-ig terjedhet a préselt anyagtól függően.
A bálázógépek tömörítők jelentősen csökkentik az anyagok újrahasznosításának költségeit, mivel az anyagmennyiség akár 90%-ra is csökkenthető. Az újrahasznosító bálázó megléte elengedhetetlen minden olyan vállalkozás számára, amely bármilyen hulladékot termel.

A bálázógépekgaranciával, ISO, CE, és egyéb szükséges tanúsítvánnyal rendelkeznek, és megfelelnek minden EU-szabványnak és előírásnak. A bálázógépek ára változó néhány ezer eurótól.A függőleges bálázóval drasztikusan csökkennek a hulladékok tárolásának költségei. A Carboard tömörítőgépek olcsó szállítását kínáljuk az EU összes országába, valamint Magyarország, valamint az újrahasznosítható bálázógépek legjobb árát az EU-piacon.

A bálázógépek

Függőleges bálázó TONNA20, 20 tonna, 200kN, bála 150 kgItt választ adunk a gyakori kérdésekre, hogy miért van szüksége Bálázógépekre, a függőleges bálázók, hogyan a kartontömörítők segítenek csökkenteni a hulladék anyagok költségeit, valamint helyet takarítanak meg. a bálaprés előnyei. A bálázógépek javítják a kartonpapír-újrahasznosítás és a hulladékkezelés hatékonyságát, és minden méretű vállalkozás és szervezet fontos eszközei. Ismerje meg a Bálázógépek vásárlásának előnyeit, szempontjait és útmutatásait.

Bálázógépek ár

Újrahasznosító bálázó tonna10 priceA bálázógépek számos tényezőtől függ, azonban hónapokon belül megtérül a befektetés, ha figyelembe vesszük a hulladékanyagokon megspórolt pénzt. A kartontömörítők  néhány ezer eurótól tízezer euróig terjedhet. Az ár a újrahasznosító bálázó, az óránkénti teljesítmények száma és a nyomja meg a szóközt. Szintén egy másik kulcstényező, ha a tömörítő bálázó erős motorral és annak típusával rendelkezik.

Hogyan működik a újrahasznosító bálázó működik?

újrahasznosítás bálázó árBálázógépek minden formában és méretben kaphatók, de a működésük lényegében ugyanaz. A kartont egyenletesen betöltik egy üres kamrába, amíg meg nem telik, a főajtót bezárják, és egy hidraulikus munkahenger a kartont egységes bála méretűvé tömöríti. Amint eléri a kívánt méretet és súlyt, a bálát manuálisan megkötik dróttal vagy nejlonzsinórral, és kidobják a bálázóból, hogy elszállítják újrahasznosításra.

A bálázógépek

Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a bálázót egy sűrített levegő ellátáshoz, és már használhatja a függőleges bálázó jobb el.

Minimálisra csökkentse a hulladékot

Töltse ki a újrahasznosító bálázó kartonnal vagy műanyaggal, és zárja be az ajtót. Az ajtókilincs biztonsági funkciót tölt be, csak akkor aktiválódik, ha biztonságosan megtelik. Ha az összes hulladék a újrahasznosító bálázó nyomja meg a fogantyút, és a függőleges bálázó elindul.</span >

Bála kifogyott: karton tömörítők

Amikor a préselési folyamat befejeződött, hurokcsomóval kösse meg a szalagot, nyissa ki az alsó ajtót és engedje el a bálát. Most készen áll egy új bála elindítására!

Bálázott anyag

A bálák egymásra rakhatók, és addig tárolhatók, amíg elegendő mennyisége nem lesz ahhoz, hogy a helyi újrahasznosítóval összegyűjtse azokat. Hosszú, függőleges bálákat készítünk, amelyek szabadon állhatnak, és rakodógéppel vagy targoncával szállíthatók.

Waste baker 44 tons TONNA45 newMilyen típusú bálázók léteznek?

Minden termékhez, iparághoz és felhasználáshoz létezik kartonbálázó. Függőleges és vízszintes konfigurációkban is kaphatók, méretük pedig 600 mm-től egészen a nagy, 1500 mm-es vízszintes bálázónkig terjed.

Egyes bálázók görgőkkel vannak felszerelve, és egy normál méretű ajtónyíláson keresztül kerekekkel szállíthatók, és egy- vagy háromfázisú konnektorba csatlakoztathatók. Mások, például alacsony profilú kivitelben készültek, hogy olyan területeken dolgozzanak, ahol magassági korlátozások vannak.

Melyek a újrahasznosító bálázó?

Számos előnnyel jár a karton, műanyag és egyéb anyagok újrahasznosítása. Íme néhány:

  • Csökkentse a rendetlenséget, a tűzveszélyt és a kártevőket a munkaterületén.
  • Csökkentse a hulladékáramba és a szemétlerakókba hozzáadott anyag mennyiségét. Egyes országok 2018-ban új jogszabályt írnak elő erre.
  • További bevételre tehet szert az újrahasznosítással vállalkozása számára.

Mi a bálázógépek ára?

Újrahasznosító bálázók árai a rendelkezésre álló kartonbálázók típusától függően változnak. A további opciók, mint például a szállítószalagok, megnövelik a gép költségeit.

Az új bálázók többe, mint a használt bálázók, de gyakran átfogóbb garanciával rendelkeznek, és évekig tartanak, így megtérül a befektetés.

Fontos a újrahasznosító bálázó szemben a megtakarítással, amely felhalmozódik, mert használatáról. A bálázónak jóval a garanciális élettartamon túl kell kitartania, és életciklusa során viszonylag karbantartásmentesnek kell lennie.

Mi az átlagos élettartama egy újrahasznosító bálázó?

A kartonbálázó élettartama nagyban függ attól, hogyan használták és karbantartották az évek során. A nak ki kell állnia az idő próbáját . A Bálázógépek jóval 20 év felett, sokak pedig 30 év felett is használhatók.