-31%

JET akkumulátoros kézi pántoló gép 12-16 mm-es PET/PP szíjhoz + Akkumulátortöltő

JET akkumulátoros kézi pántoló gép 12-16 mm-es ár

JET akkumulátoros kézi pántoló gép 12-16 mm-es PET/PP szíjhoz + Akkumulátortöltő

695

Készleten

695

 • Személyre szabható hevederfeszítés – akár 2100 N-ig állítható
 • Akkumulátorral mindössze 2,7 kg súlyú
 • A lítium akkumulátorral, melynek kapacitása 3000 mAh
 • Több mint300 hevederezési ciklus egyetlen töltéssel
 • JET akkumulátorpántszerszám 12-16 mm PET/PP + akkumulátor és Töltő
 • Garancia
 • Gyors ingyenes kiszállítás

Leírás

JET Félautomata, akkumulátoros kézi pántoló gép

JET akkumulátoros kézi pántoló gép 12-16mm árA JET akkumulátoros kézi pántoló gép egy klasszikus kézi akkumulátoros kézi pántoló gép. A kézi meghúzási módnak köszönhetően megfizethetőbb a piacon lévő motoros meghúzásúakhoz képest. Sőt, rugalmas beállításokkal, széles feszítési tartományával tökéletes PP és PET pántokhoz egyaránt. A 12-16 mm-es JET akkumulátorpántoló eszközt széles körben használják minden iparágban és ágazatban. A JET akkumulátorpántoló eszköz a legmagasabb termelékenységgel és teljesítménnyel rendelkezik, hogy világszerte megfeleljen az ügyfelek csomagolási igényeinek. A 12-16 mm-es JET akkumulátorpántoló eszköz súlya akkumulátorral együttcsak 2,7 kg , így elég könnyű kézi pántoló gépnek mondható. A hevederfeszítés testreszabható, és akár 2100 N-ig állítható. A JET akkumulátor rögzítő eszköz egy lítium akkumulátorral érkezik, melynek kapacitása 3000 mAh, ezért több mint 300 pántolási ciklust hajthat végre egyetlen töltéssel. A töltőt is tartalmazza, így a csomagolási folyamatot  azonnal megkezdheti amint a csomag megérkezik. Ezzel az akkumulátoros kézi pántoló géppel a manőverezhetőség és a könnyű kezelhetőség lehetővé teszi a függőleges és vízszintes pántoláshoz való használatát. Ezt az akkumulátor-szalagozó szerszámot kiváló minőségű súrlódó hegesztési tömítés biztosítására is tervezték. 12 hónapos garanciával rendelkezik, és a szervizelés Magyarországon is elérhető.

 

A JET akkumulátorpánt előnyei

 • Akkumulátorral mindössze 2,7 kg súlyú
 • Kézi meghúzási mód az érzékeny csomagoláshoz
 • A legolcsóbb akkumulátor-pántszerszám a piacon
 • Nagyon robusztus, erős szerszám
 • Több mint300 hevederezési ciklust képes végrehajtani egyetlen töltéssel
 • Állítható tömítési idő – növeli a hegesztési időt az óramutató járásával megegyező irányba, és csökkenti a hegesztési időt az óramutató járásával ellentétes irányban.

 

A JET akkumulátor-pántoló eszköz jellemzői:

 • Költséghatékony – kézi meghúzási mód, így megfizethetőbb
 • Egyszerű, egykezes kezelés
 • Magas tömítési hatékonyság
 • Súrlódó hegesztési tömítés
 • Ergonomikus kialakítás
 • Nagy kapacitású lítium akkumulátor
 • Erős burkolat és tökéletes egyensúly
 • Kézzel állítható feszítőerő

 

JET akkumulátoros pántoló eszköz 12–16 mm-es jellemzői:

ModellJET akkumulátoros rögzítő eszköz
Méretek (H*Sz*Ma)370*140*120 mm
Súly2,75 kg (akkumulátorral együtt)
TápellátásLítium akkumulátor (DC14,4V, 3000MaH, 10C)
Feszültségi tartomány60-2100N vagy 6-214kg – állítható
Lezárási idő1-3 másodperc – állítható
Szíjazás szélessége12-16 mm
Szíjazás vastagsága0,6-1 mm
Alkalmazható hevederekPolipropilén (PP) és poliészter (PET)
Szíjzáró űrlapSúrlódó hegesztési tömítés
Kitartás teljes töltés utánKörülbelül 300 pántolási ciklus
AkkumulátortöltőBemeneti feszültség: 100–245 V (AC), 50–60 HZ,
Kimenő feszültség/áram: 16,8V(DC)/3A(DC)
Az akkumulátor töltési idejeKörülbelül 70 perc
ÖsszetételDörzshegesztés

 

Mi az ára a JET félautomata akkumulátoros kézi pántoló gépnek?

A JET akkumulátoros pántoló eszköz a legolcsóbb kézi pántoló gép a piacon. Ennek oka a kézi meghúzási rendszer, ahol a kezelőnek többször meg kell húznia a szorítót, és ezzel a pánt megfeszül a tárgy körül. Az oldalon megjelenik aJET akkumulátoros pántoló szerszám ára. Az akkumulátoros szerszámot megvásárolhatja online közvetlenül a webhelyünkről, vagy kérhet ajánlatot e-mailben. Az alacsony ár ellenére az akkumulátoros pántoló szerszám nagyon erős, robusztus és kiváló minőségű anyagokból készült. Tartósra készült, és a vásárlók ezt az eszközt mindenkinek ajánlják, akinek nincs szüksége automatikus csavarozórendszerre.

Hogyan használjuk a JET akkumulátoros pántot PET/PP 12-16 mm-es szíjhoz

 1. Helyezze fel a pántokat a helyükre – Kérjük, tekerje fel a hevederszalagot a képen látható módon. A szíj nem szennyeződhet vízzel, olajjal vagy más folyadékkal.
 2. Tartsa meg az emelőfogantyút – Helyezze be a hevedereket az akkumulátor rögzítőeszközébe. A szíj összenyomott végét felül kell átfedni, az alsó hevedernek pedig a szorítókerék alá kell nyúlnia, hogy 5-10 mm-re lefedje a fogazott lemez elülső végét. A szíj behelyezésekor jobb kézzel emelje fel a fogantyút, bal kézzel pedig helyezze be a szíjat. A fogantyú elengedése előtt a felső és az alsó végét párhuzamosan kell egymásra rakni.
 3. Lengefeszítő billenő – A hevederszíj felszerelése után fogja meg a hevedereszköz fogantyúját, és húzza meg a himbát. Ezzel egyidejűleg húzza hátra a szorító kart a véghatároló mechanizmusig, majd tolja előre a szorító kart az első határoló mechanizmusig. Húzza meg többször a szorító kart. Miután a szíj az ideális állapotba került, engedje el a szorító kart. Meghúzáskor tartsa a kézi pántoló gépet párhuzamosan a szíjjal, és a szíjjal ellenkező irányba.
 4. Nyomja le a hegesztőgombot – A meghúzó gomb megnyomása után az ujj azonnal elmozdul, és a készülék automatikusan ragaszt (az időt a rendszer előre beállítja, az óramutató járásával megegyező vagy ellentétes irányban növelheti vagy csökkentheti a meghúzási időt). A kötés után a redundáns hevederszalag automatikusan le lesz vágva.
 5. Nyomja fel az emelőkart a heveder kivételéhez – A kötegelés után emelje fel a fogantyút, fordítsa meg a szorítókereket, lazítsa meg ennek megfelelően a szíjat, egyensúlyozza jobbra, és vegye ki a kötegelő eszközt.

 

Akkumulátorpántoló eszköz JET videó

További információk

Tömeg4.9 kg