-25%

SMITH elektromos raklapemelő béka 1500kg 200mm

SMITH elektromos raklapemelő béka 1500kg 200mm

1,279

Készleten

1,279

 • Megfizethető SMITH elektromos raklapemelő béka és alacsony karbantartási igény
 • Villaméret: 560 * 1150mm – EURO raklaphoz
 • Ergonomikus – nagyon stabil
 • Teherbírása 1500 kg vagy 1,5 t
 • 12 hónapos garancia
 • Emelési magasság: 200mm
 • Könnyen kezelhető és egyszerűen állítható
 • Elektromos raklapemelő béka + 2 akkumulátor (2 * 12V / 75AH) + töltő (24V / 10A, Europen szabvány)

Leírás

fSMITH elektromos raklapemelpő béka 1500 kg 200mm

A SMITH elektromos raklapemelő béka nehéz objektumok és raklapok kb. 200 mm magasra emelésére és új helyre mozgatásra használható. Az elektromos raklapemelő béka egy megfizethető, könnyű és nagy teljesítményű emelőgép. Ezt az elektromos raklapemelő békát két kézzel történő használatra tervezték, és ez a legmegfizethetőbb az elektromos raklapemelő békák kategóriájában. Az elektromos raklapemelő béka képes különféle objektumok és raklapok emelésére, és nagymértékben állítható, testreszabható. Az elektromos raklapemelő béka két motorral rendelkezik. Az egyik a hajtásra, a másik az emelésre szolgál. A hajtómotor teljesítménye 24V / 0,75KW, az emelőmotoré pedig 24V / 0,8KW. Ez az elektromos raklapemelő béka 2 akkumulátorral és töltővel együtt érkezik. Az akkumulátorok nagyon nagy teljesítményűek, és lehetővé teszik, hogy több órán keresztül újratöltés nélkül használja az elektromos raklapemelő békát. Az újratöltés nagyon gyors, minimalizálva az időveszteséget. A manőverezés és az egyszerű kezelhetőség lehetővé teszi, hogy raklapokat vagy más nehéz objektumokat körülbelül 200 mm magasságra emelve azokat új helyre mozgassuk. A SMITH elektromos raklapemelő békát úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen, és nem igényel sok helyet. 12 hónapos garanciával rendelkezik. A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el.

Mennyibe kerül a SMITH elektromos raklapemelő?

A SMITH elektromos raklapemelő béka az egyik legolcsóbb elektromos raklapemelő. Az elektromos raklapemelő béka ára azonban nem tükrözi a minőséget. Annak ellenére, hogy megfizethető, az elektromos raklapemelő béka kiváló minőségű anyagokból készül, és a legújabb emelő- és hajtási technológiával büszkélkedhet. Az elektromos raklapemelő béka ára fentebb látható. Az elektromos raklapemelő béka 12 hónapos garanciával van ellátva, két akkumulátorral, 2 * 12V / 75AH, és töltővel érkezik. Kínálunk olcsó nemzetközi szállítást is.

A SMITH elektromos raklapemelő előnyei:

 • Az oldalsó kialakítás hatékonyan csökkenti a működési csatorna méretét. Kicsi fordulási sugárral és jobb kilátással ez a raklapemelő keskeny terekre is alkalmas.
 • Noha igen gazdaságos árú, az elektromos raklapemelő béka igen nagy erejű és teljesítményű.
 • A fogantyún lévő sebességkapcsoló pontosabbá teszi az alacsony sebességű mozgást.
 • A német vízálló mikrokapcsolókat hideg, nedves, poros és más zord környezetben való használatra készítették.
 • A YONGCI motormeghajtó rendszer kicsi, könnyű, kis veszteséggel és nagy hatékonysággal rendelkezik.

 

Hol használható SMITH elektromos raklapemelő béka?

A SMITH elektromos raklapemelő béka egy kifejezetten megfizethető elektromos raklapemelő. Értéke egyből nyilvánvalóvá válik, amint bármely iparág folyamataiban megjelenik. Megkönnyítve a munkafolyamatokat, könnyedén a hatékonyság megduplázódásához, akár megháromszorozásához is vezet. Az elektromos raklapemelő békával a nehéz kézi emelést kiküszöbölhetővé válik, csökkentve a balesetek előfordulását a gyárban vagy a raktárban. Mivel az energiaforrás villamos energia, az elektromos raklapemelő béka nagyon tiszta, nem termel mérgező gázt, így beltérben is használható. A kábelkötegekben felbukás miatt, illetve a kábelkezelés miatt nem kell aggódnia: az elektromos raklapemelő béka két darab erőteljes akkumulátort használ, mely lehetővé teszi a zökkenőmentes munkafolyamatot. Az újratöltés kifejezetten gyors. Ezt az elektromos raklapemelő békát nagyon stabilra és robusztusra tervezték, így könnyedén mozgathat vele igen nehéz tárgyakat.

A SMITHelektromos raklapemelő békát széles körben használják a papír-, alumínium-, textil-, acél-, vegy- és fémiparban, logisztikában és mezőgazdaságban. A SMITH elektromos raklapemelő béka nagyon robusztus felépítéssel rendelkezik, ám igen könnyen kezelhető. Az elektromos raklapemelő béka gyors mozgású, könnyen irányítható és manőverezhető, megjelenése elegáns, ereje igen nagy. Segítségével automatizálhatja a raktározási műveleteket, és felgyorsíthatja az emelési és szállítási tevékenységeket. A SMITH elektromos raklapemelő nagymértékben automatizált, egyszerűen kezelhető és könnyen használható. Az elektromos raklapemelő szerkezete nagy szilárdságú ötvözött anyagokból és műszaki műanyagokból készült, amelyek a tartós használatra vannak optimalizálva. Az elektromos raklapemelő béka könnyen mozgatható és különféle méretű objektumok mozgatásához jól használható.

Modell SMITH elektromos raklapemelő békadb15
Teherbíráskg1500
Villahosszmm1150
Teljes villaszélességmm560
Egy villa szélességemm160
Villamagasság süllyesztett helyzetbenmm85
Max. emelési magasságmm200
Teljes hosszmm1624
Teljes szélességmm560
Teljes magasságmm1174
Első kerék mérete, száma80×60, 4
Hajtókerék mérete, száma210×70,1
Fordulási sugármm1440
Teherközéppont távolságamm600
Emelőmotor24V/0.8KW
Hajtómotor24V/0.75KW
Akkumulátor feszültsége2*12V/75AH
Teljesen feltöltött akkumulátor munkaidejeh3.5
Teljes tömegkg170


Electric pallet truck cheapHogyan kell használni a SMITH elektromos raklapemelőt?

Ennek az elektromos raklapemelő békának az ergonomikus és robusztus kialakítása nagyban hozzájárul a kezelő személy maximális kényelméhez. Könnyen kezelhető és kétkezes működése rugalmasságot tesz lehetővé használat közben. Egy gombnyomással indítható az elektromos raklapemelő béka. A fogantyún két kapcsoló található. Az egyik a villákat fel-le irányba mozgatásért felel, a másik pedig az elektromos raklapemelő előre-hátra mozgásáért. Raklap emeléséhez először óvatosan vezesse az elektromos targonca villáit a raklap alá, és csak kissé emelje fel azt. Ezután a másik kapcsoló állításával vezesse az elektromos targoncát a kívánt helyre. A kívánt helyen nyomja meg az emelés kapcsolóját, emelje fel a raklapot a kívánt magasságba, és mozgassa előre az elektromos targoncát, hogy a raklap a teherautó vagy polc belsejére helyezhető legyen. Ezután engedje le a villákat, hogy a raklap hozzáérjen a padlóhoz, és mozgassa hátra a targoncát. Ugyanez a folyamat használható más objektumok emelésére. Ha az  objektumok nem emelhető formájúak, a tárgyat egy raklapra helyezve és rögzítve válik lehetségessé emelése. A 790 kg-os SMITH elektromos raklapemelő béka nagyon erős emelő- és hajtómotorral rendelkezik. Akár 1500 kg-ot is emelhet, 200 mm magasságba. A vezetési sebesség körülbelül 4 km / h. Az elektromos béka kb. 170 kg súlyú, és két akkumulátorral rendelkezik, 12V / 75AH kapacitással. A SMITH elektromos béka úgy készült, hogy tartósan ellenálljon a gyárakban vagy raktárakban történő használatnak. Az elektromos raklapemelő béka egyéves garanciával rendelkezik, és Magyarországon szervizelik.

A SMITH elektromos raklapemelő béka használata videón:

További információk

Tömeg190 kg