-16%

SMITH Elektromos raklapemelő 3,5m 350cm 1500kg

Elektromos raklapemelő 350cm, 3500mm, 1500kg, 1,5t

SMITH Elektromos raklapemelő 3,5m 350cm 1500kg

3,199

Készleten

3,199

 • Megfizethető elektromos raklapemelő és alacsony karbantartási költségek
 • Villaméret: 570 * 1150mmEURO raklaphoz
 • Ergonómikus – nagyon stabil
 • Teherbírása 1500 kg, 1,5 t
 • 12 hónapos garancia
 • Emelési magasság: 350cm vagy 3500mm
 • Könnyen kezelhető és egyszerűen állítható
 • Elektromos raklapemelő + 2 akkumulátor (2 * 12V / 100AH) + töltő (24V / 10A, EU szabvány)

Leírás

Electric stacker priceSMITH elektromos raklapemelő 3,5 m 350 cm 1500 kg

A SMITH elektromos raklapemelő nehéz objektumok és raklapok emelésére és mozgatására használható. Az elektromos targonca megfizethető, könnyű és nagy teljesítményű. Ezt az elektromos raklapemelőt két kézzel való használatra tervezték, és a legstabilabb ebben az kategóriában az elektromos raklapemelők között. Az elektromos targonca testreszabható és különféle objektumokat és raklapokat képes emelni, mozgatni. Az elektromos raklapemelő két motorral rendelkezik. Az egyik emelésre, a másik pedig hajtásra szolgál. Az emelőmotor teljesítménye 24V / 2,2KW, a hajtómotoré pedig 24V / 0,75KW. Ez az elektromos targonca 2 akkumulátorral és egy töltővel is együtt jár. Az akkumulátorok nagyon nagy teljesítményűek, és lehetővé teszik, hogy több órán keresztül használja az elektromos targoncát leállás és újratöltés nélkül. Az újratöltés igen gyors, így minimalizálva az időveszteséget. Az elektromos targonca manőverezése és az egyszerű kezelhetősége jelentősen megkönnyíti raklapok vagy objektumok padlóról polcra vagy teherautóra emelését, vagy a teherautó rakományának leemelését. A SMITH elektromos targoncát úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető legyen, és kis helyen is elférjen. 12 hónapos garanciával rendelkezik. Ez a szolgáltatás csak Magyarország területén érhető el.

Mennyibe kerül a SMITH elektromos raklapemelő?

A SMITH elektromos raklapemelő az egyik legolcsóbb elektromos targonca. Az elektromos targonca ára azonban nem tükrözi a minőséget. Annak ellenére, hogy megfizethető, az elektromos targonca kiváló minőségű anyagokból készül, és a legújabb emelő- és vezetési technológiákkal büszkélkedhet. Az elektromos raklapemelő ára fentebb látható. Az elektromos targonca 12 hónapos garanciával van ellátva, és két darab 12V / 100AH akkumulátorral rendelkezik.

A SMITH elektromos raklapemelő előnyei:

 • Az oldalelemek kialakítása hatékonyan csökkenti a működési pálya szélességét. Kicsi fordulási sugárral és jobb beláthatósággal ez a targonca szűk helyekre is alkalmas.
 • Noha egy igen gazdaságos termék, ám igen nagy erővel és teljesítménnyel rendelkezik, biztosítva a megfelelő emelést.
 • A fogantyún lévő sebességkapcsoló pontosabbá teszi az alacsony sebességű vezérlést.
 • A német vízálló mikrokapcsolókat hideg, nedves, poros és más zord környezetben való használatra készítették.
 • A YONGCI motormeghajtó kicsi, könnyű, kis veszteséggel és nagy hatékonysággal rendelkezik.

Hol használható a SMITH elektromos raklapemelő?

Electric stacker cheap A SMITH elektromos raklapemelő egy nagyon megfizethető elektromos targonca. Értéke egyből nyilvánlvalóvá válik, amint bármely iparág csomagolási vagy szállítási folyamataiban megjelenik. Megkönnyíti a munkafolyamatot, és a munka hatékonyságának megduplázódását, akár megtriplázódását is okozza. Az elektromos targonca helyettesíti a nehéz kézi emelést a munkaterületről, csökkentve a gyárban vagy a raktárban előforduló balesetek gyakoriságát. Mivel az energiaforrás villamos energia, az elektromos targonca nagyon tiszta, nem bocsát ki mérgező gázt, így beltérben is használható. A kábelrengetegben való elbotlás és a kábelkezelés miatt sem kell aggódnia. Az elektromos targonca két darab akkumulátorból nyeri az energiát, elősegítve a zökkenőmentes munkafolyamatot. Mivel az újratöltés igen gyors, az akkumulátor feltöltéséhez nincs szükség a munkafolyamat leállítására. Ez az elektromos targonca nagyon stabil és robusztus, így könnyen szállíthat és emelhet különböző formájú nehéz objektumokat a segítségével.

A SMITH elektromos raklapemelőt széles körben használják a papír-, alumínium-, textil-, acél-, logisztikai, mezőgazdasági, vegyipar és fémiparban. A SMITH vezetőállással felszerelt elektromos raklapemelő nagyon robusztus testtel rendelkezik, ám igen könnyen használható. Az elektromos targonca gyorsan mozog, könnyen irányítható és manőverezhető. Az elektromos targonca igényes megjelenésű és erős. Az elektromos targonca segístégével automatizálhatja a műveleteket, és felgyorsíthatja az emelést és a szállítást. A SMITH elektromos targonca magas fokú automatizáltsággal, valamint egyszerű és felhasználóbarát működéssel rendelkezik. Az elektromos targonca teste nagy szilárdságú ötvözött anyagokból és műszaki műanyagokból készül, amelyek igen tartóssá teszik azt. Az elektromos targonca könnyen mozgatható, és különféle méretű csomagokhoz használható.

Modell: SMITH elektromos raklapemelő1535
Meghajtáselektromos
Működésmódgyalogos
Névleges vonóerőkg1500
Teherközéppontc (mm)600
Tengely középpont távolsága a villatalptólx (mm)720
Tengelytávy (mm)1167
Kerék típusaPU
Hajtókerék méreteØ x w (mm)Ø210 x 70
Csapágykerék méreteØ x w (mm)Ø80 x 70
további kerekek (méret)Ø x w (mm)Ø115 x 55
Kerekek száma elöl/hátul(x = hajtott)1x+1/4
Pályaszélességb10 (mm)522
Pályaszélességb11 (mm)410/535
Toronymagasság, süllyesztveh1 (mm)2245
Szabademelésh2 (mm)0
Emelésh3 (mm)3500
Toronymagasság, emelveh4 (mm)3924
Teljes magasság (fogantyúval)h14 (mm)700/1225
Teljes hosszl1 (mm)1740
Hossz a villapofáigl2 (mm)590
Teljes szélességb1/b2 (mm)795
Villa méreteis/e/l (mm)60/160/1150
Villa szélességeb5 (mm)570/695
Min. szabadmagasságm2 (mm)26
Folyosó szélessége 1000 x 1200 raklapmérettel, keresztiránybanAst (mm)2074
Folyosó szélessége 800 x 1200 raklapmérettel, hossziránybanAst (mm)2040
Min. fordulási sugárWa (mm)1342
Haladási sebesség, terhelt/terheletlen(km/h)4.0/4.2
Emelési sebesség, terhelt/terheletlen(mm/s)92/136
Süllyesztési sebeség terhelt/terheletlen(%)112/98
Max. mászóképesség terhelt/terheletlen6/8
Üzemi fék(kW)Elektromágneses
Hajtómotor, 60 perces minősítés(kW)0.75
Emelőmotor minősítése S3 15%2.2
Akkumulátor DIN 43531/35/36 A,B, C, szerintinem
Akkumulátor feszültsége/névleges kapacitása(V/Ah)2×12/100
Akkumulátor tömege (± 5%)(kg)2×27
Vezérlés típusaDC
Hangszint a kezelő fülénél(dB(A))69
KormánytípusMechanikus
Tömegkg525

Hogyan kell a SMITH elektromos raklapemelőt használni?

Ennek az elektromos raklapemelőnek az ergonomikus és robusztus kialakítása elősegíti, hogy a kezelő maximális kényelemben legyen a használata során. Könnyen kezelhető, kétkezes irányítása rugalmasságot tesz lehetővé használat közben. Egy gombnyomással indítható az elektromos targonca. A fogantyún két kapcsoló található. Az egyik a villákat fel-le mozgatja, a másik pedig az elektromos targoncát előre-hátra. Raklap emeléséhez először óvatosan vezesse az elektromos targonca villáit a raklap alá, és csak kissé emelje fel. Ezután a másik kapcsoló állításával vezesse az elektromos targoncát a kívánt helyre. A kívánt helyen nyomja meg az emelés kapcsolóját, emelje fel a raklapot a kívánt magasságba, és mozgassa előre az elektromos targoncát, hogy a raklap a teherautó vagy polc belsejére helyezhető legyen. Ezután engedje le a villákat, hogy a raklap hozzáérjen a padlóhoz, és mozgassa hátra a targoncát. Ugyanez a folyamat használható más objektumok emelésére. Ha az  objektumok nem emelhető formájúak, a tárgyat egy raklapra helyezve és rögzítve válik lehetségesé emelésre. A SMITH elektromos raklapemelő nagyon erős emelő- és hajtómotorral rendelkezik. Akár 1500 kg-ot is emelhet, 3,5 m vagy 3500 mm magasságba. A vezetési sebesség körülbelül 4 km/h. Az elektromos targonca kb. 465 kg súlyú, és két akkumulátorral rendelkezik, 12V/100Ah kapacitással. A SMITH elektromos raklapemelő úgy készült, hogy tartósan ellenálljon a gyárakban vagy raktárakban történő használatnak. Az elektromos raklapkezelő egyéves garanciával rendelkezik, és Magyarországon szervizelik.

A SMITH elektromos raklapemelő tulajdonságai:

Electric stacker specification

 

További információk

Tömeg525 kg