Forró
-20%

Akkumulátoros pántológép NEO 9-16mm PET/PP

NEO akkumulátoros pántológép 9-16mm PET/PP

Akkumulátoros pántológép NEO 9-16mm PET/PP

Original price was: 1,500€.Current price is: 1,199€.

Készleten

Original price was: 1,500€.Current price is: 1,199€.

 • Megfizethető és alacsony karbantartás
 • Ergonomikus – csak 3,4 kg
 • A maximális feszítőerő 2800N
 • Az akkumulátor kapacitása 6000mAh (lítium akkumulátor)
 • Egy töltéssel akár 800 pánt
 • 9-16 mm-es PET és PP pántokhoz
 • Könnyen kezelhető és egyszerűen állítható
 • Akkumulátoros pántológép akkumulátorral és töltővel

Ár:

Leírás

Battery Strapping Tool NEO 9-16mm PET/PP price

NEO akkumulátoros pántológép 9-16mm (3/8″-5/8″) PET/PP pántokhoz, töltővel

A NEO kézi használatú akkumulátoros pántológép alkalmas acél, fa, tégla, és szövetek csomagolására egyaránt, köszönhetően kompakt kialakításának és könnyűségének, amely lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot. A papíriparban, az alumíniumiparban, az acéliparban, a faiparban, a vegyiparban, a gyapotfeldolgozásban, a dohányiparban stb. mind-mind közkedvelt és hasznos szerszám. A NEO akkumulátoros pántológép 9-16 mm széles PET és PP pántokhoz használható. Az akkumulátoros pántológép megfizethető, könnyű és nagy teljesítményű szerszám. Ez az akkumulátoros pántológép egykézi üzemelésű. Ez az egyik legkönnyebb akkumulátoros pántológép ebben a szériában. A szalag nagymértékben állítható, testreszabható, 9-16 mm vagy 3/8 ″ – 5/8 ″ széles polietilén (PET) vagy polipropilén (PP) szíjakkal használható. A pántok feszültsége szintén állítható, testreszabható 2800 N (630 lbs) értékig bezárólag. A NEO akkumulátoros pántológép lítium akkumulátorral érkezik, amelynek kapacitása 6000mAh, ezzel több, mint 800 pántolási ciklus készíthető mindössze egyetlen töltéssel. A szállításnál minden mellékelve van a csomagban, még a töltő is, hogy Ön mielőbb elkezdhesse a munkát az eszközzel. A manőverezőképesség és a könnyű kezelhetőség ezzel az akkumulátoros pántológéppel egyaránt lehetővé teszi a függőleges és vízszintes pántozást. Ezt a akkumulátoros pántológépet kiváló minőségű dörzshegesztésre tervezték. 12 hónapos garanciával rendelkezik. A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el.

 

Battery Strapping Tool NEO 9-16mm PET/PP low priceA NEO akkumulátoros pántológép ára

A NEO akkumulátoros pántológép kiváló minőségű anyagokból készül, 19-32mm közötti szélességű PET és PP pántokhoz használható, és nagyon erős, 6000mAh-s lítiumos akkumulátorral rendelkezi, ám ennek ellenére az ára kifejezetten kedvező. Ez a legolcsóbb ilyen tulajdonságokkal rendelkező akkumulátoros pántológép a piacon. Az akkumulátoros pántológép ára azonban nem tükrözi a minőséget. Annak ellenére, hogy megfizethető árban van, az akkumulátoros pántológép kiváló minőségű keményműanyagból készül, és a legújabb hegesztési technológiát alkalmazza. A maximális feszítőerő 2800N,mely állítható, testreszabható. Egyetlen töltéssel a NEO akkumulátoros pántológép 800 pántolási ciklusra képes.

A NEO 9-16mm akkumulátoros pántológép előnyei

 • Nagy kapacitású Samsung akkumulátor: 6000mAh, 14,4 V-os (2000 töltésig)
 • Kb. 800-1000 pántolási ciklus egyetlen töltéssel (30 perc)
 • BLRE motor, nagy hatékonyságú, lassú felmelegedésű, folyamatos munka akár 15.000 óráig
 • Kiváló minőségű, por-, nedvesség- és antisztatikus NYÁK (nyomtatott áramköri kártya)

Battery Strapping Tool NEO 9-16mm cheap PET/PP

A NEO 9-16mm akkumulátoros pántológép tulajdonságai:

 1. Könnyen kezelhető, könnyű, kompakt kialakítás, hordozhatóság – hordozható, könnyű
 2. Nincs rögzítőelem, súrlódásos hegesztés, nagy tömítéshatékonyság – Hatékony
 3. Magas szintű automatizálás – Könnyen kezelhető
 4. Különböző méretű és formájú – állítható
 5. A gépkeret és az alkatrészek nagy szilárdságú ötvözött anyagokat és műszaki műanyagokat használnak – tartós
 6. Magas biztonsági teljesítmény – biztonságos

A NEO 9-16mm akkumulátoros pántológép adatlapja:

Modell NEO 9-16mm akkumulátoros pántológép, PET/PP
Tömeg 3.4KG
Gép méretei 350*140*120MM
Max. feszítőerű 2800N
Pánt megkötési módja dörzshegesztés
Pánttípus PP/PET pántok
Pántszélesség 9-16MM
Pántolás vastagsága 0.5-1.2MM
Akkumulátor Lítium akkumulátor(DC14.4V、6000MAH)
Töltő
bemeneti feszültség(AC100-245V、50-60HZ)
kimeneti feszültség(DC16.8V-3.0A)
Akkumulátor élettartama 2000 töltés
Tartozékok Gyakori eszközök és csatlakozó-mosó anyagok
Vásárlás utáni szervizelés Az egész gépre 1 év garancia vonatkozik, kivéve a kopó alkatrészeket (pengék, tömítések, feszítőkerék). A meghúzó motorra és a vezérlőpultra 3 év garancia vonatkozik.

Hogyan működik a NEO 9-16mm akkumulátoros pántológép az ipari csomagolástechnikában?

Ez a dörzshegesztés elvén működő NEO akkumulátoros pántológép gép igen ergonomikus és robusztus megjelenésnek örvend. Ennek köszönhetően a kezelő személy számára maximális kényelmet nyújt a gép használata során. Könnyen kezelhető és egykézi műdködési módra is képes. A szerszám egyetlen gombnyomásával bekapcsolható, a feszítés és zárás szintén gombnyomással irányítható. Helyezze az előírt szélességű PET/PP pántot a gép közelébe, majd fedje át a pánt elejét alul, tartsa a pánt másik végét a bal kezében. Miután megbizonyosodott arról, hogy a pánt tiszta és olajmentes, nyomja meg a kioldókart és helyezze be az pántot, rögzítse a pántot a pántvezetők közé. A pántszélesség és zárási sebesség állíthatósága lehetővé teszi a maximális egyéni konfigurálhatóságot a különféle pánttípusokhoz. A félautomata pántolás megkezdéséhez nyomja meg a feszítés gombot, majd a kívánt feszítés elérésekor a gombot ismét megnyomva, a hegesztés megindul. A hegesztés befejeztével a gép lehűti a pántot és a megfelelő helyen elvágja azt. Az akkumulátor körülbelül 800 pántolásra képes egyetlen töltéssel, köszönhetően a Samsung nagy kapacitású lítiumos akkumulátorának (6000mAh). A NEO akkumulátoros pántológép úgy készült, hogy tartósan ellenálljon a gyárakban vagy raktárakban lévő körülményeknek. Az  akkumulátoros pántológép egyéves garanciával rendelkezik, karbantartása Magyarországon történik.

NEO 9-16mm akkumulátoros pántológép videó:

További információk

Tömeg 3 kg