-4%

MB820 Akkumulátoros kézi pántológép 16-19 mm-es PET/PP pántszalaghoz akkumulátorral és töltővel

MB820 akkumulátoros kézi pántológép 16-19 mm-es PET és PP pántszalagokhoz akkumulátorral és töltővel ár

MB820 Akkumulátoros kézi pántológép 16-19 mm-es PET/PP pántszalaghoz akkumulátorral és töltővel

2,095

Készleten

2,095

 • Teljesen automata akkumulátoros pántológép
 • A teljesen feltöltött Li-Ion akkumulátor akár 400 pántolásra képes
 • Ergonomikus – tökéletesen kiegyensúlyozott minden irányban
 • a feszítőerő 40N és 4000N között állítható
 • Rendkívül könnyű és biztonságos a használata
 • Digitális kijelző mindig látható paraméterekkel és egyszerűen beállítható
 • 16-19 mm széles poliészter (PET) és polipropilén (PP) pántszalagokhoz
 • Pántológép + akkumulátor + töltő

Leírás

MB820 Akkumulátoros kézi pántológép 16-19 mm-es PET/PP pántszalaghoz akkumulátorral és töltővel

Az MB820 akkumulátoros kézi pántológép 16-19 mm széles poliészter (PET) vagy polipropilén (PP) pántszalagokkal használható. Egy kézzel használható, és könnyen kezelhető. A feszítőerő 40N és 4000N között állítható. Az MB820 PP/PET akkumulátoros pántológép egy akkumulátorral és egy töltővel van ellátva, így elkezdheted a csomagolást, amint kézhez kapod. A modern MB820 kézi akkumulátoros pántológép mindenféle iparágban használható, és alkalmas PP és PET műanyag pántszalagok feldolgozására. A kézi pántológép a legújabb pántoló technológiát alkalmazza. A kefe nélküli motor rendkívül hosszú élettartamot biztosít. Az új pántszalag fogóknak köszönhetően nagy feszítőerővel rendelkezik, és különböző minőségű pántszalagok használhatók. Az egykezes működés automatikus feszítést, súrlódásos hegesztést és vágást hajt végre. A kézi pántológép egy előre beprogramozott érintőpanellel rendelkezik, amely digitális jelzéssel van ellátva, és amely megfelel a különböző igényeknek. Egy speciális szerszám visszahúzó eszköz biztosítja a gép gördülékeny és egyszerű eltávolítását. Az egyedülálló hátsó görgős kialakítás véd a karcolások ellen és megakadályozza a tárgyak károsodását. Ez az akkumulátoros pántológép kiváló minőségű súrlódásos hegesztést biztosít. A felhasználó beállíthatja a pántszalag szélességét. Szervizelésre EU van lehetőség, és 12 hónapos garanciával rendelkezik.

battery packing strapping machine 16-19mm (5/8" to 3/4") for PET and 16-19mm (5/8" to 3/4")P strapping

OKOS ÉS KÖNNYŰ – akkumulátoros pántológép

Az MB820 16-19 mm-es akkumulátoros pántológépet széles körben használják mindenféle iparágban és raktárban. Az akkumulátoros pántológép a raklap pántolás egyik legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja. Könnyen használható és állítható. Tökéletesen kiegyensúlyozott, továbbá függőleges és vízszintes pántoláshoz is alkalmas.

A kefe nélküli motort a legújabb Li-Ion akkumulátor táplálja. Ezenkívül az akkumulátoros pántológéppel automatizálhatod a műveleteket és felgyorsíthatod a csomagolási folyamatot. Az akkumulátoros pántológép mérete 330 x 150 x 130 mm (H x SZ x M) és az akkumulátorral együtt 3,4 kg a súlya.

A műanyag pántok akkumulátoros pántológépe automata, ergonomikus, valamint függőleges és vízszintes helyzetben is használható. 16-19 mm széles és 0,7-1,27 mm vastag pántszalagokhoz alkalmas. A csomag tartalmazza az akkumulátort (14,8 V / 2,0 A Li-Po UN38.3 biztonsági követelményekkel) és a töltőt az MB820 PET/PP akkumulátoros pántológép mellett. Teljesen feltöltött állapotban a Li-Ion akkumulátor akár 400 pántolásra képes a pántszalag beállításától függően. A Li-Ion akkumulátor élettartama 2000 töltés, megfelelő használat mellett.

Az akkumulátoros pántológép specifikációi:

Használat:MB820 akkumulátoros kézi pántológép 16-19 mm-es PET és PP pántszalagokhoz akkumulátorral és töltővel
Pántológép mérete:330x150x130 mm
Súly:3,4 kg (akkumulátorral)
Jellemzők:
 1. Teljesen automata akkumulátoros pántológép.
 2. Biztonságos és felhasználóbarát működés.
 3. Megbízható és megfizethető.
 4. Használható függőleges vagy vízszintes helyzetben.
 5. Gyors töltés
 6. Könnyen kezelhető és könnyű (3,7 kg, beleértve az akkumulátort is).
 7. PP vagy PET pántszalagokkal használható.
 8. Nincs szükség fémkapcsokra
Pántszalag szélessége:16-19 mm
Pántszalag vastagsága:0,7-1,27 mm
Alkalmazható pántszalag:PET és PP pántszalag
Rögzítés:kiváló minőségű súrlódásos hegesztés, rezgéshegesztés (súrlódással)
Maximális feszítőerő:40N-4000N
Akkumulátor:14,8 V /2,0 A Li-Po megfelel az UN28.3 követelményeinek
Töltő:220V
Töltési idő:15-30 perc – akár 400 pántolás

 

battery packing strapping machine 16-19mm (5/8" to 3/4") for PET and 16-19mm (5/8" to 3/4")P strapping high quality

Az akkumulátoros pántológép használata:

 • Helyezd a pántszalagot a termék köré, és fogd össze a két véget.
 • A kezelő ezután behelyezi a széleit a feszítőszerkezet alja és a feszítőhenger közé.
 • Attól függően, hogy milyen beállításokra van szükség, választhatsz az automata, félautomata vagy „finom” módok közül a törékeny termékek esetében. A félautomata változatban a kezelő nyomja meg a gombot a pántszalag feszítéséhez, amíg el nem éri a kívánt feszességet.
 • Teljesen automata kapcsozás, hegesztés és vágás egy gombnyomással.
 • A fény és a hangjelzés azt jelzi, hogy a kezelő eltávolíthatja a pántolóeszközt.

Az ergonomikus és masszív kialakítású, súrlódásos hegesztéses, akkumulátoros kézi pántológép maximális kényelmet biztosít. Speciális szerszámmal van ellátva, amely biztosítja a könnyű eltávolítást, egyedülálló hátsó görgős kialakítása pedig véd a karcolások ellen, és megelőzi az elemeinek károsodását.

Az önbeállítható pántszalagnak köszönhetően nagyon egyszerű az alkatrészek cseréje. Egyetlen hüvelykujjnyomás működteti a gépet, a feszítés, rögzítés és vágás egy gombnyomással elvégezhető. Az állítható rögzítési idő lehetővé teszi a különböző típusú és minőségű pántszalagok egyedi beállítását a nagyobb hatékonyság érdekében.

A pántszalagfeszítés beállítása egyszerűen elvégezhető egy tárcsával. A megfelelő feszesség biztosítja az ideális terhelhetőséget. A 14,4V-os Li-ion akkumulátor 15-30 perces töltési időt igényel, és akár 400 pántolásra is képes. Szervizelésre EU van lehetőség. Az akkumulátoros pántológéphez 1 év garancia jár.

További információk

Tömeg3 kg