-14%

GT-XTREME Automatikus akkus pántológép 16-19mm PET/PP akkumulátorral és töltővel

GT-XTREME akkus pántológép

GT-XTREME Automatikus akkus pántológép 16-19mm PET/PP akkumulátorral és töltővel

2,495

Készleten

2,495

 • Könnyen használható és rendkívül hatékony automatikus akkus pántológép
 • Állítható működési mód: automatikus, félautomata, kézi
 • Vízszintes és függőleges pántok
 • Szíj minősége: PP/PET
 • Szíj szélessége: 16 mm/19 mm
 • Maximális feszítési sebesség: 9,0 mt/perc
 • Csatlakozás típusa: Súrlódó hegesztési tömítés
 • A legkönnyebb a piacon: 4 kg akkumulátorral együtt
 • Kiváló egyensúly a hatékony működés és a megbízható kezelés érdekében
 • Ergonomikus fogantyú csúszásmentes gumival az erősebb fogásért
 • Digitális kijelző paraméterekkel a jobb vezérlés érdekében
 • Ideális igényes környezetben (építőipar, fém, üveg, és fa)
 • Kevés karbantartást igényel a kefe nélküli motornak köszönhetően
 • Kiváló irányítás, megbízhatóság és erősség

Leírás

GT-XTREME automatikus akkus pántológép 16-19 mm-es PET és PP műanyag szíjhoz akkumulátorral és töltővel

Állítható nagy teljesítményű automatikus akkus pántológép műanyag hevederekhez bármilyen környezetben

A nagymértékben állítható GT-XTREME akkus pántológép a különféle működési módoknak – automatikus, félautomata, kézi – bármilyen környezethez alkalmazkodik, hogy egyszerű kezelést biztosítson a felhasználó számára, miközben a legjobb pántolási eredményt nyújtja. Tökéletes egyensúlyának köszönhetően függőlegesen és vízszintesen is könnyen használható, míg az állítható első és hátsó vezetők különböző méretű hevedereket tesznek lehetővé – 16/19 mm. A kemény környezetben való működésre tervezett gép kijelzője, könnyű kezelhetősége és csatlakoztathatósága növeli a műanyag hevederek hatékonyságát és megbízhatóságát.

 • A feszítési fázis magas szintű szabályozása lágy módban
 • A paraméterek intuitív megjelenítése
 • Kúpos sebességváltó a jobb teljesítmény érdekében
 • Rozsdamentes acél alkatrészek a rozsda elkerülése érdekében
 • Ergonomikus fogantyú csúszásmentes gumival
 • Könnyen eltávolítható akkumulátor
 • USB-csatlakozás
 • Zárható billentyűzet a nagyobb biztonság érdekében

A piacon a legkönnyebb a maga nevében, a GT-XTREME akkus pántológép ideális nagy igénybevételt jelentő környezetekben való használatra, például építőiparban, faiparban, fém- és üvegiparban stb.

A legújabb Li-Ion akkumulátortechnológiának köszönhetően nagyon sok ciklust és stabil teljesítményt támogat. A szerszám használatától függően az akkumulátor akár 300 ciklust is kibír akkumulátoronként, és több mint 500 töltési-kisülési ciklust. A GT-XTREME akkumulátor megállás nélküli munkát tesz lehetővé, míg az új BMS (Battery Management System) egyszerű akkumulátor-állapot-ellenőrzést tesz lehetővé azáltal, hogy az elektronikus kártyán keresztül kommunikál vele.

A jeladóval ellátott szénkefe nélküli motor kúpos fogaskerekes hajtóművel működik a nagyobb teljesítmény érdekében. Az alkatrészek rozsdamentes acélból készülnek, hogy elkerüljék a rozsdát, és biztosítsák a túlórák tartósságát, a karbantartás pedig gyors a könnyen eltávolítható burkolatnak köszönhetően.

Az áttekinthető és felhasználóbarát digitális kijelző megjeleníti a kulcsfontosságú paramétereket – a működési módot, a feszítőerőt, a hegesztési időt és az akkumulátor töltöttségi szintjét –, és lehetővé teszi ezek egyszerű beállítását a különböző feladatok jobb teljesítménye érdekében.

 

A GT-XTREME automatikus akkus gépezet műszaki adatai műanyag pántokhoz

ModellGT-XTREME automatikus akkumulátor műanyag szíjhoz
ÁramforrásAkkumulátor
Működési módokAutomatikus, Félautomata, Kézi
Csomag típusaSík felület (min. 120 mm)Kerek felület (min. átm. 700 mm)
Szíj minőségePP/PET
Szíj szélessége19/16mm
Szíj vastagság0,7–1,27mm
Maximális feszültség egyetlen hevederen4200N
Maximális feszültség a csomagon8400N
Maximális feszítési sebesség9,0mt/perc
Ízület típusaSúrlódó hegesztési tömítés
Súly (az akkumulátorral együtt)4kg
AkkumulátorAkku Power SP5 18 Vdc 5 Ah Li-Ion

 

A GT-XTREME automatikus akkumulátora műanyag szíjhoz

<tábla>

Különböző működési módok lehetővé teszik a könnyű beállítást mindenféle feladathoz különböző környezetekben – például a lágy módra váltás jobb vezérlést tesz lehetővé a feszítési fázisnál.A kefe nélküli motor jeladóval alacsony karbantartási igényt biztosít, és kúpos fogaskerekes sebességváltóval működik együtt a teljesítmény javítása érdekében.</ td>
Megbízható és könnyű kezelhetőség, az alacsony súlynak (a 4 kg-os a legkönnyebb a piacon), az ergonomikus fogantyúnak csúszásmentes gumival és ergonomikus nyitókar, növeli a hatékonyságot és biztosítja a jó egyensúlyt működés közben.Állítható elülső és kivételes vezetők gyorsan alkalmazkodnak a 16/19 mm-es műanyag hevederekhez, és garantálják a hevederek biztonságos áramlását bármilyen munkához, miközben a a tökéletes egyensúly biztosítja a pontos szíjazást függőlegesen és vízszintesen is.Rozsdamentes acél alkatrészek kerülje el a rozsdásodást, ami alkalmassá teszi a gépet nedves és kültéri használatra, és biztosítja a túlórázási időt.</ td>
A digitális kijelző egyértelmű áttekintést és kezelést biztosít a kiválasztott paraméterekről, beleértve a feszítőerőt, a hegesztési időt, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a működési módot. A billentyűzet lezárható a nem kívánt változtatások megelőzése és a biztonság növelése érdekében. A biztonságos és gyors manőverezést a könnyen hozzáférhető elektromechanikus gomb biztosítja a hegesztés indításához és a feszítés indító nyomógombjához.
A könnyű karbantartás javítja a teljesítményt és csökkenti a karbantartási időt a könnyen eltávolítható burkolatnak köszönhetően. Nagy megbízhatóság és szilárdság a legújabb Li-Ion akkumulátor-technológia „memóriaeffektus” nélkül, növeli a hatékonyságot és a használhatóságot – akár 300 ciklusig akkumulátortöltésenként és több mint 500 töltési-kisütési ciklusonként. Az akkumulátor minőségét és élettartamát tovább javítja az univerzális akkumulátortöltő, amely védelmet biztosít a hőmérséklet és a belső nyomás küszöbértéke esetén a töltés során. További lehetőségek az akkumulátor élettartamának növelésére: Akku Power SP7 akkumulátor 18 Vds – 5,0 Ah Li-Ion és akkumulátortöltő Li-Ion akkumulátorhoz Aku Power.

 

Videó a GT-XTREME akkus pántológépről

További információk

Tömeg4.9 kg