-10%

TITAN elektromos pántológép 10-16 mm PET/PP szíjhoz + akkumulátor + töltő

TITAN elektromos pántológép olcsó

TITAN elektromos pántológép 10-16 mm PET/PP szíjhoz + akkumulátor + töltő

1,799

Készleten

1,799

  • TITAN elemes pántolószerszám PET/PP műanyag szíjhoz, 10-16 mm széles
  • LED digitális folyadékkristályos kijelző
  • Műanyag szíj szélessége 10-16 mm, vastagsága 0,5-1,2 mm
  • Akkumulátorkapacitás4000 mAH 50/60HZ 75 W, amely akár 700 pántolást is képes végrehajtani egy töltéssel
  • Automatikus, félautomata és kézi mód
  • Állítható meghúzási erő: 400-3800 N
  • Elektromos pántológép TITAN + Akkumulátor + töltő

Leírás

10-16 mm-es TITAN elektromos pántológép PET/PP szíjhoz + akkumulátorhoz + töltőhöz

Prémium elektromos pántológép PP és PET műanyag szíjhoz TITAN LED digitális folyadékkristályos kijelzővel használható csomagok rögzítésére, raklapok, acél, fa, tégla, rost stb. A TITAN Electric Strapping Tool teljesen automatikus, de lehetséges félautomata vagy kézi üzemmódban is működni. A TITAN elektromos pántológép mindössze 4 kg, méretei pedig 330 * 150 * 140 mm. Műanyag PET és PP hevederekkel használható, amelyek 10-16 mm szélesek és vastagságuk 0,5-1,2 mm között van. és függőleges és vízszintes pántolást végezhet. A TITAN elektromos pántoló szerszám a legújabb dörzshegesztési technológiát alkalmazza, és biztosítja a műanyag hevederek erős ragasztását. A feszítőerő400 és 3800 N között állítható. A maximális erő elegendő raklapok, fa, acél vagy más nehéz tárgyak rögzítéséhez. A TITAN elektromos pántológéppel 4000 mAH kapacitású újratölthető akkumulátort kap. Egy töltéssel, ami körülbelül 90 percet vesz igénybe. A TITAN akkumulátoros rögzítőeszköz akár 700 pántolást tud végrehajtani. Az elektromos pántoló szerszámmal felgyorsítja a csomagolási folyamatot, több mint 15%-kal csökkenti a csomagolási költségeket, és körülbelül kétszeresére növeli a kombinálás intenzitását. Továbbá, mivel a csomagoláshoz nincs szükség fémcsatokra, javítja a csomagolási folyamatot és csökkenti a csomagolóanyag költségeit. Az elektromos pántológép riasztóval rendelkezik az alacsony teljesítmény és a fényjelzés jelzésére, amikor a pántolás befejeződött. Normál módon működik nagyszámú por, apró szál és egyéb förtelmes környezetben a kivételes porálló szűrőszűrővel. A TITAN könnyű és egy kézzel használható. Ezt az akkumulátor-szalagozó szerszámot kiváló minőségű súrlódó hegesztési tömítés biztosítására is tervezték. A TITAN elektromos pántológéppel egy erős akkumulátort, egy töltőt és egy kényelmes dobozt kapsz a rögzítőeszköz szállítására. 12 hónap garanciával rendelkezik, és a szerviz Magyarországon elérhető.

 

A 10-16 mm-es TITAN vagy PET/PP szíj akkumulátoros rögzítőeszköz specifikációja:

ModellTITAN
SzínPiros
Szíjak szélessége10-16 mm
Helyek alkalmazása Vastagság0,6-1,2 mm
Újratölthető akkumulátorlítium akkumulátor 18V/5.0Ah
Töltési időA 90 perces töltő 700 hurkot képes rögzíteni
Töltő (opcionális)Feszültség 110/220V
Az akkumulátor súlya0,6 kg
Helyméret alkalmazásaPP/PET
Maximális feszítőerő (N)4000N
Meghúzási sebesség (m/perc)11 m/perc
Hegesztési idő (s)1,1-1,4 s
Hűtési idő (S)2,5 s (állítható)
VezérlőrendszerGomb + Digitális kijelző
Modul kiválasztásaTeljesen automatikus.félautomata,kézi
Fokozat kiválasztásaPP-szíj: 1-3 sebességes  PET-szíj: 4-9 sebességes
A gép jellemzőiEnergiatakarékosság és környezetvédelem, Egyszerű kezelés, Nagy akkumulátorkapacitás
A gép súlya: N.W/G.W4,0 kg
A gép teljes mérete LXSZXM(mm)330x150x140mm
Csomagolási méret LXSZXM(mm)

440x280x180mm

 

Automatikus, félautomata és kézi üzemmód – TITAN elektromos pántológép

Automatikus mód

Automatikus módban a kezelőnek mindössze annyit kell tennie, hogy rövid ideig megnyomja a feszítőgombot, és a szíj automatikusan megfeszül. A beállított feszültségérték elérésekor a heveder meghegesztődik és automatikusan elvágódik.

Félautomata mód

Félautomata módban a feszítőgombot folyamatosan nyomva kell tartani. A beállított feszültségérték elérésekor a gép elindítja az automatikus hegesztést és vágást (ha meghúzás közben elengedi a felfogó gombot, akkor a feszítőkerék leáll. Ekkor a kezelő megnyomhatja a hegesztőgombot, és a bálázó hegeszt és vágja el a szíjat.)

Kézi mód

Kézi mód használatakor a feszítőgombot folyamatosan nyomva kell tartani. A kívánt feszültség elérésekor meg kell nyomni a hegesztési gombot, hogy megkezdődjön a hegesztés. A hegesztés végeztével a hevedert kézzel kell elvágni.

 

Hogyan működik a TITAN elektromos pántológép?

Először is, a kezelőnek fel kell tekernie a szíjat a rögzíteni kívánt tárgy köré. Ezután a pántok mindkét végét egymásra kell helyezni, a képen látható módon. Ezután a kezelőnek úgy kell behelyeznie a hevedereket az elektromos pántológépbe, hogy jobb kezével felemeli a fogantyút, bal kezével pedig úgy helyezze be a hevedereket, hogy a hevederek vízszintesen helyezkedjenek el, majd engedje el a fogantyút. Ezután meg kell nyomni a feszítő gombot. Kézi üzemmódban a feszítőgombot addig kell nyomva tartani, amíg a jelzőfény lilára nem vált. Automata és félautomata üzemmódban a feszítőgombot csak röviden kell megnyomni. Ezután a hevederek automatikusan hegesztésre kerülnek. A hegesztés befejezése után a hangjelzés 3 másodpercig csörög, majd leáll. Csak ezután tudja a kezelő a jobb oldalra emelni az akkumulátorszíjazó gépet.

 

Mi az ára a TITAN elektromos pántológépnek

Bár a TITAN akkumulátorrögzítő eszköz kiváló minőségű anyagokból készült, használható PET és PP pántokhoz, amelyek szélessége 10-16 mm és egy nagyon erős lítium akkumulátorral (4000 mAh) érkezik, amely 700 pántolást tud végrehajtani egy töltéssel, és van egy  >LED digitális folyadékkristályos kijelző, az ára még mindig nagyon kedvező. Kijelenthetjük, hogy ez a legkedvezőbb árú akkumulátorszíjazó eszköz ezekkel a jellemzőkkel a piacon. Az akkumulátor pántoló szerszám ára azonban nem tükrözi a minőséget. Annak ellenére, hogy megfizethető, a szalagozó szerszám kiváló minőségű kemény műanyagból készült, és a legújabb hegesztési technológiát alkalmazza. A maximális feszítőerő 3800 N, és állítható. Egyetlen feltöltéssel a TITAN több mint 700 pántot készíthet.

 

elektromos pántológép, TITAN Video

További információk

Tömeg4.9 kg